I mean very good waited like an 45 mimutes cery fast cheap and a Code from a streamer i rate it 5 out of 5 and it was the first time i buyed coins i recommend fcoins
Consulta las opiniones de los clientes
I've sold 1 million F-coins twice now. Great experience! The payment arrived on time, they offered a good price, and the whole process was super fast. Highly recommended.
Korzystałem z konkurencyjnych firm i byłem ciekaw jak wypadnie na tle innych. Jestem w szoku że trwało to z zegarkiem w ręku 7 minut od zamówienia do realizacji 🤯 Ceny bardzo konkurencyjne do innych... Ver más
Jako iż to był mój pierwszy zakup byłem mega sceptycznie nastawiony. Przekonał mnie kontakt z supportem który odpisywał momentalnie i czułem się "zaopiekowany" podczas całej transakcji. Coinsy na konc... Ver más
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
The order has been delivered in 10…
The order has been delivered in 10 minutes. I can recommend this service. 10/10.
OSCAMOWANY
ZOSTAŁEM OSCAMOWANY.
NIE POLECAM TEJ STRONY UWAŻAJSCIE!!!
Więc tak zacznę od tego że chciałem sprzedać tutaj kilka tygodni temu kilka milionów więc wypełniłem formularz na stronie po czym dostałem jakieś potwierdzenie na email w którym nie było widać niczego co na tej stronie chciałem sprzedać. Po kilku dniach dostałem email że logowali się na moje konto bo przyszedł do mnie kod bezpieczeństwa ze strony EA. Czekałem i czekałem sobie aż dostanę wypłatę ale nie dostałem nic. Najlepsze jest to że ta niby firma znajduje się w Singapurze gdzieś a logowanie na konto było z Ameryki co jest bardzo ciekawe dlaczego nie logowali się w Singapurze tylko w gdzieś w Ameryce no i to mi się wydało podejrzane więc postanowiłem napisać ale nikt nie odpowiedział mi wcale. Więc zaczynałem się martwić i postanowiłem poszukać gdzieś komentarzy o tej firmie z Singapuru no i jedyne co znalazłem to tutaj dziwne że nigdzie więcej nie ma żadnych informacji o tej firmie. Nie dostałem zapłaty do dnia dzisiejszego a nie powiem sprzedałem tutaj kilka milionów coinsów. Więc ja się pytam gdzie moja zapłata za coinsy i kiedy ją dostanę. Jeżeli nie dostanę zapłaty to zacznę szukać więcej informacji na wasz temat i dowiem się czy wkońcu jesteście w tej Ameryce czy Singapurze. Wynajmę detektywa który was odszuka i wtedy już nie będzie tak wesoło wam scamerzy. Dodam tylko że do tej pory sprzedawałem coinsy na grupkach na FB i wszystko było legit a tutaj widać że się przeliczyłem. Zdecydowałem się tylko i wyłącznie na sprzedanie u nich coinsów bo mieli napisane że wypłata miała być do 24 godzin a ja czekam już kilka tygodni na wypłatę. Ale możliwe że wypłaty nie zrobili dlatego że dodatkowo zbanowali moje konto więc nie chcieli ponosić kosztów za pokrycie tego bana i dlatego nie chcą się przyznać do tego. Dodatkowo ten formularz u nich po wysłaniu zlecenia jest tak podejrzany że mogłem na to wpaść że to jakiś wałek totalny jest. Poszukam teraz więcej informacji na temat tej firmy w internecie bo nawet na wykopie nic o nich nie znalazłem no bo ta strona widocznie niedawno powstała ciekawe ile jeszcze osób znajdę wyscamowanych przez nich.
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TĄ STRONĄ.

Respuesta de Fcoins
Fast and good I don’t need nothing more…
Fast and good I don’t need nothing more guys make great job and I can make Desaily from sbc THANK YOU
Everything as it should be
Everything as it should be. Fast and easy. I highly recommend :)
Everything is well
Pierwszy raz skorzystałem z fcoins i…
Pierwszy raz skorzystałem z fcoins i śmiało mogę polecić. Złożyłem ofertę sprzedaży coins, w ten sam dzień moje zamówienie zostało zrealizowane, a na kolejny dzień otrzymałem przelew. Szybko sprawnie, bez bana na koncie.
Szybko Sprawnie. Polecam z czystym sumieniem !!
Bardzo POLECAM !!!
Pierwszy raz skorzystałem i warto.
Fantastyczna i bardzo miła współpraca.
Szybko sprawnie Zadowolenie w 100%
Na pewno jeszcze skorzystam
Good service
Great contact, fast and safe. Better then giving money to EA
Polecam gorąco
Polecam gorąco, bardzo dobry kontakt, wiele udanych transakcji.
Jak zawsze szybko i skutecznie :D
Jak zawsze szybko i skutecznie :D. Polecam serdecznie
mega g
Szybka obsługa, support jakbyś pisał z ziomkiem, przelew przychodzi tego samego dnia którego został wysłany.
Oczywiście bez bana. Polecam
sprzedaż wiekszej ilosci coinsow
sprzedawałem 4kk coinsów, zlecenie złożyłem po godzinie 20, a coinsy zabrane były już następnego dnia +- koło 14, tak wiec szybka realizacja, przelew przyszedł następnego dnia. Jak do tej pory żadnego ostrzeżenia czy bana na rynek w fifie. Polecam
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.