2,6

Malo

Pas på!!

Pas på!!! Pas på!!!
Jeg fik fedt frysning under min hage.
Ikke fordi jeg var utilfreds med området under min hage, men søgte hjælp til at få mindsket lidt hamster kinder.
Jeg fik at vide, at det gjorde man bedst ved fedt frysning under hage . Stolede på dem jeg snakkede med og takkede ja.
Nu sidder jeg tilbage med en hals ( under hage) som er helt ødelagt.
Jeg måtte på skadestuen og få hjælp, efter denne fedt frysning🥹😨.
Min hud boblede op og krøllede.
Væske løb ud i flere uger.
Jeg var og er stadig følelsesløs på halsen.
Jeg ligner noget som ikke er menneske. Det er snart 2 måneder siden, jeg fik det gjort.
Hader hader hader mig selv for at have betalt penge, for at ødelægge dig selv ☹️👎
Ville ønske jeg kunne sende billeder, med denne anmeldelse

1 de febrero de 2025

Var til en gang fedtfrysning på…

Var til en gang fedtfrysning på Frederiksberg for 2 måneder siden.
Jeg havde læst at man ved første gang kunne forvente en reduction af maven på ca. 20 %.
Men her 2 måneder efter er der overhoved ingen forskel. Maven er ikke blevet 1 cm. mindre.
Så jeg tror, at det er plat og svindel med fedtfrysning.
Det eneste som har nogen effekt, hvis man lider meget af fedt omkring maven er en fedtsugning. Og ellers masser af motion, og en sund kost.

16 de septiembre de 2018

God behandling

Vi havde bestilt en TEI behandling og mødte op til aftalt tid.
Vi blev budt varmt og hyggeligt velkommen af behandleren/ejeren og blev derefter vist hen til briksen. Under hele forløbet var der en god forklaring på hvad der foregik og alle spørgsmål blev besvaret.

11 de diciembre de 2013

¿Es ésta tu empresa?