Mijn bestelling werd verkeerd geleverd, met 1 item slechts 1x in de doos, ipv 3x zoals besteld. Kan natuurlijk een keer gebeuren. Ik heb gebeld naar de klantenservice en dit werd direct en zonder inge... Ver más
Ruime keuze , alles snel geleverd. Het enige jammere is dat je van die kartonnen rietjes erbij krijgt om ballonletters mee op te blazen. Na 5 van de 11 letters was t rietje zacht en kregen we met ge... Ver más
Feestparket besteld, niets gekregen, hele week proberen te benaderen, geen reactie via WA of mail en ook niet telefonisch niet meer bereikbaar, dus bestel er niet, u bent u geld kwijt. Inmiddels pak... Ver más
Prima webwinkel met heel veel keus van ballon/ slingers tot tafeldecoratie, landen thema’s of Ramadan. Snelle bezorging, helaas problemen de heliumtank maar dat bedrag is keurig terug gestort. Top ser... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de artículos para fiestas
- también en la categoría
- Servicio de fiestas infantiles
- Tienda de globos
Escrito por la empresa
Wij verkopen feestartikelen voor de leukste (kinder) feestjes. Maak je feest compleet en koop je feestartikelen op feest-vieren.nl. Op werkdagen voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Piet Soerstraat 1, 7903TJ, Hoogeveen, Holanda
- 0528-522188
- info@feest-vieren.nl
- feest-vieren.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Ik vond het pakket aan de dure kant.
Ik vond het pakket aan de dure kant.
Welkom thuis pakket voor 30 euro in inclusief verzendkosten
Slingers ballonnetjes welkombordje etc
Maar het is wel gewaardeerd door mijn zoon die thuis kwam
Succes
Tevreden
Tevreden, mooie prijzen en bestelling was snel binnen. Goede kwaliteit ook.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Alles netjes verpakt en ontvangen.
Snel bezorgd en prima verpakt!
Prima geleverd
Goede klantenservice
Helaas buiten schuld van feest-vieren om te laat geleverd, maar zonder problemen kunnen terug sturen. Goede klantenservice. Vriendelijk contact.
Top ervaring
Snelle verzending en goede, mooie spullen ontvangen. Heel blij mee!
Je krijgt exact wat je ziet op de…
Je krijgt exact wat je ziet op de afbeelding en de volgende dag binnen, exact zoals aangegeven.
Hoi,
Hoi,
Ik heb een verkeerd artikel ontvangen.
Zou graag op tijd een andere kleur ontvangen, zie app.
Natasja Van Rossum
Alles was perfect geregeld.
Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen
Bezorger had pakket verkeerde adres af geven niet meer terug gevonden maar toch een nieuw pakketje zonder problemen gekregen echt top
Alle artikelen kunnen vinden die wij…
Alle artikelen kunnen vinden die wij voor het feestje nodig hadden.
Klantvriendelijk
Voor een evenement van mijn werk heb ik een bestelling geplaatst bij Feest Vieren. Ze dachten goed met mij mee, gaven advies en waren flexibel. Ik zou hier weer bestelling voor een volgend event.
Very fast expediation and delivery!
Bestelling
Bestelling, ook echt de volgende dag ontvangen; ondanks dat dit een zaterdag was. Top! Verzorgd verpakt ook.
De slingers zijn fijn en hangen mooi, ballonnen raad ik af.
De slingers zijn fijn en hangen mooi!
De ballonnen zijn niet te doen, de ene na de andere knapt. Dus nu kleine ballonnen, in de hoop dat de laatste ballonnen niet knappen.