Prima ,geen probleem met bestellen Alles prima voorelkaar Maar 1 probleem waar jullie geen schuld aan hebben En dat is de levering met D H L (waardeloos) Veel beloven weinig geven doet een g... Ver más

La empresa ha respondido
Wij hadden een nieuw matras besteld. Maar helaas kregen wij enkele dagen na onze bestelling een bericht dat onze levering vertraging had opgelopen. Wat altijd kan gebeuren natuurlijk. Wij kregen een b... Ver más
La empresa ha respondido
Duidelijke informatie op de website, snel geleverd en het ligt/slaapt geweldig. Ik kom van een héééél dure traagschuim topper.Echt comfortabel maar onprettig warm en wilde daarvan af. Slaap nu op het... Ver más
La empresa ha respondido
De snelle afhandeling van de bestelling. Het belangrijjste voor ons is dat we, sinds we op de topper slapen, opstaan zonder pijn in de rug. De TV reclame geeft precies aan wat de topper doet.
La empresa ha respondido
Met Felman® bent u verzekerd van de meest innovatieve, nieuwste en beste geteste materialen in slaaptechnologie. Welk product u ook kiest, wij garanderen u een goede nachtrust.
Eemnesserweg 11-10, 1251 NA, Laren, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas

Respuesta de Felman
Keurig netjes geleverd en de topper slaapt heerlijk.

Respuesta de Felman
Snelle service en vriendelijke behulpzame telefonisch gesprek

Respuesta de Felman
Snel in huis. Heel fijne, 10 cm dikke topper. Had het eerder moeten doen. Topper ligt fantastisch en ik slaap weer goed.

Respuesta de Felman
Snelheid van bezorgen en goede kwaliteit van product.

Respuesta de Felman
Het materiaal is goed en de bestelling goed afgeleverd.

Respuesta de Felman
Snelle levering van de topper, deze ligt echt super lekker en met de 50% korting een geweldig product.

Respuesta de Felman
Heerlijke dekbedden en keurig geleverd in mooie hoezen, dank U

Respuesta de Felman
Ik lig er lekker onder en is warmer dan ik dacht!

Respuesta de Felman
Al eerder een topper en kussen gekocht die goed bevallen nu de massagemat blij mee.

Respuesta de Felman
Verkeerde bestelling gekregen en toch het bedrag moeten betalen.

Respuesta de Felman
Prima topper met een uitstekende drukverdeling. Geen klachten meer van druk pijnen bij het slapen.

Respuesta de Felman
Más información sobre otros tipos de reseñas.