Banner for Felman

Felman Opiniones 4036

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima ,geen probleem met bestellen Alles prima voorelkaar Maar 1 probleem waar jullie geen schuld aan hebben En dat is de levering met D H L (waardeloos) Veel beloven weinig geven doet een g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden een nieuw matras besteld. Maar helaas kregen wij enkele dagen na onze bestelling een bericht dat onze levering vertraging had opgelopen. Wat altijd kan gebeuren natuurlijk. Wij kregen een b... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Duidelijke informatie op de website, snel geleverd en het ligt/slaapt geweldig. Ik kom van een héééél dure traagschuim topper.Echt comfortabel maar onprettig warm en wilde daarvan af. Slaap nu op het... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De snelle afhandeling van de bestelling. Het belangrijjste voor ons is dat we, sinds we op de topper slapen, opstaan zonder pijn in de rug. De TV reclame geeft precies aan wat de topper doet.

Información sobre la empresa

1. Tienda de colchones

Escrito por la empresa

Met Felman® bent u verzekerd van de meest innovatieve, nieuwste en beste geteste materialen in slaaptechnologie. Welk product u ook kiest, wij garanderen u een goede nachtrust.

4,3

Suele responder en menos de 48 horas

Goed bezorg en op tijd

Goed bezorg en op tijd

Beste,

Wat fijn om te horen dat jouw bestelling goed en op tijd is bezorgd! Dat is precies wat we willen horen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of meer items willen bestellen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Geniet van je aankoop!

Alles keurig verzorgd

Alles keurig verzorgd. Een dikke tien met een griffel.

Beste,

Wat een fantastische beoordeling! Een dikke tien met een griffel, dat doet ons deugd. Bedankt voor het delen van jouw ervaring en het vertrouwen in ons. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Geniet van je aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Keurig netjes geleverd en de topper…

Keurig netjes geleverd en de topper slaapt heerlijk.

2 de abril de 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat de topper heerlijk slaapt en dat alles netjes is geleverd! Daar worden we blij van. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het gerust weten.

Veel slaapcomfort gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle service en vriendelijke…

Snelle service en vriendelijke behulpzame telefonisch gesprek

1 de abril de 2026

Beste klant,

Bedankt voor jouw positieve bericht! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en het vriendelijke telefonische gesprek. We waarderen jouw feedback enorm en staan altijd klaar om je verder te helpen.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het ons gerust weten.

Geweldige aankoop.

Snel in huis. Heel fijne, 10 cm dikke topper. Had het eerder moeten doen. Topper ligt fantastisch en ik slaap weer goed.

31 de marzo de 2026

Beste Greet,

Wat fijn om te horen dat de topper zo goed bevalt en dat je weer lekker slaapt! Dank je wel voor je mooie review en veel plezier ermee.

Beste klant,

Bedankt voor jouw enthousiaste review! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met het dekbed. Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, laat het gerust weten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelheid van bezorgen en goede…

Snelheid van bezorgen en goede kwaliteit van product.

Beste klant,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het product.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering van de topper

Snelle levering van de topper, deze ligt echt super lekker en met de 50% korting een geweldig product.

Beste Linda,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat de topper lekker ligt en dat je tevreden bent met de snelle levering en de actieprijs.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Beste Patricia,

Hartelijk dank voor je positieve reactie, fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit.

Met vriendelijk groet,

👍duimpje

Precies gedaan wat ik gevraagd heb

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met jouw bestelling bij Felman.shop! Bedankt voor jouw positieve feedback en het delen van jouw ervaring.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke dekbedden en keurig geleverd…

Heerlijke dekbedden en keurig geleverd in mooie hoezen, dank U

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de dekbedden en de levering! Wij streven er altijd naar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, laat het gerust weten.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, duidelijke afspraken en vlotte bezorging

Beste klant,

Bedankt voor jouw positieve feedback over Felman.shop! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, de afspraken en de vlotte bezorging. Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, laat het ons gerust weten!

Snelle levering!

25 de marzo de 2026

Beste Edu,

Dank je wel! Goed om te horen dat alles snel is geleverd.

Snel en goed

Snelle verzending, goed produkt

25 de marzo de 2026

Beste Hetty,

Dank je wel voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat zowel de verzending als het product naar wens zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Al eerder een topper en kussen gekocht…

Al eerder een topper en kussen gekocht die goed bevallen nu de massagemat blij mee.

24 de marzo de 2026

Beste klant,

Dank je wel! Fijn dat je weer tevreden bent met je aankoop en dat de massagemat goed bevalt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerde bestelling gekregen en toch…

Verkeerde bestelling gekregen en toch het bedrag moeten betalen.

24 de marzo de 2026

Beste klant,

Dank je wel voor je feedback. Jammer dat de levering niet in één keer goed is gegaan, dat is uiteraard niet de bedoeling. Fijn dat we samen contact hebben gehad en dat we de juiste maat hebben kunnen nasturen. We hopen dat je nu tevreden bent met het product.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima topper met een uitstekende…

Prima topper met een uitstekende drukverdeling. Geen klachten meer van druk pijnen bij het slapen.

27 de marzo de 2026

Beste Jan,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de topper zo goed helpt en dat je geen last meer hebt van drukpijnen. Daar doen we het voor!

Team Felman

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.