Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben bij femke geweest voor een intuïtieve massage. Ze is heel prettig en persoonlijk in haar contact. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze straalt een en al rust uit. Ik kwam met een vol hoofd... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aanwinst voor Boxmeer Femke geeft een stevige massage en doet dat met aandacht en toewijding. Helaas gaf mijn huid een lichte allergische reactie waarvan ik na een paar dagen niets meer merkte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het schrijven van mijn levensverhaal was al heel lang een gekoesterde wens. Een ontmoeting met Femke gaf de aanzet tot het volgen van de cursus " En schatkist vol herinneringen". Deze cursus geeft je... Ver más

Información sobre la empresa

1. Masajista
  2. Clases

Escrito por la empresa

Intuïtieve massage, Holistisch Pulsen, Schrijfcursussen schrijven over je leven, Schrijfworkshop schrijven over je leven. Voor meer info zie mijn website.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben bij femke geweest voor een intuïtieve massage

Ik ben bij femke geweest voor een intuïtieve massage.
Ze is heel prettig en persoonlijk in haar contact. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze straalt een en al rust uit. Ik kwam met een vol hoofd bij haar voor een massage maar ging ontspannen en met een leger hoofd naar huis. Ze voelt goed aan wat je nodig heeft.
Ik zou haar zeker aanraden en weet ook zeker dat ik binnenkort weer naar haar toe ga voor een massage.

2 de octubre de 2024

Rust en liefdevolle zorg

Het maken van een afspraak was al een plezier op zich.
Vriendelijk en attent. Ik wilde graag een massage ter ontspanning. Bij binnenkomst was de sfeer veilig en heel rustig. Het rook er prettig. Een korte kennismaking met vragen wat ik wel en niet wilde. Fijn dat ze me zei dat ze nooit sprak tijdens een massage. Heerlijk! Er volgde een massage met liefdevolle kracht, zorg en rust. Echt heel prettig! Heel fijn!

12 de septiembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

AANRADER

Totale plaatje was prima. Relaxte sfeer, maar niet te soft. De massage was heel fijn. Femke masseert goed
en praat niet veel, wat ik als zeer prettig ervaar. Prettige, rustige ruimte. AANRADER.

22 de junio de 2023

Heerlijke massage

Femke heeft de kennis en ervaring om een heerlijke massage te geven.
Je komt herboren en vol energie van haar massage bank af.

15 de septiembre de 2023

Massage 60 min

Femke heeft een open en niet oordelende houding. Ze creëert een fijne sfeer waarin voor mij ook ruimte was om persoonlijke zaken te delen die verband hebben met sommige lichamelijke klachten. Tijdens de massage was er afwisseling tussen spanning en ontspanning van mijn spieren en kon ik aangeven wat ik wel of niet prettig vond. Femke denkt graag mee, een fijne ervaring!

19 de abril de 2023

In een woord

In een woord. Heerlijk. Heb een massage gehad en die is zeker voor herhaling vatbaar

20 de octubre de 2022

Ontspanningsmassage 90 min gehad

Ontspanningsmassage 90 min gehad vanwege acute stress, zeer goed ontvangen, zeer professioneel behandeld, en heel ontspannen eruit gekomen. Keurige locatie. Kan Femke van harte aanbevelen!

27 de septiembre de 2022

Je komt binnen en je ervaart rust

Je komt binnen en je ervaart rust
De omgeving straalt rust uit maar vooral ook Femke zelf. Je voelt je snel vertrouwd
Femke geeft meerdere opties hoe te masseren en laat de keus bij jou …. Niks verplicht

20 de junio de 2022

Aanrader

Een hele fijne, ontspannende massage gehad. Femke is een erg prettig, warm persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

18 de junio de 2022

Heerlijke massage

Heerlijke massage, goede uitleg.
Heerlijk ontspannend. Fijne muziek op de achtergrond die ontspanning stimuleert

20 de mayo de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.