Fenix - Huddinge Opiniones 4

3,9

Patron Pehrs väg 5, 141 35 Huddinge, Stockholms Län, SE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt underbar personal och så hjälpsamma på alla plan ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Företaget med värme och omtanke hela vägen.

1. Funeraria

Escrito por la empresa

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Huddinge. Ditt liv är fullt av många små händelser och storartade ögonblick som tillsammans gör dig till den du är. Vi på Fenix Begravningsbyrå i Huddinge vill ge dig som anhörig möjligheten att minnas den du saknar genom att hylla dennes liv. Vi hjälper dig att berätta den sista och minnesvärda pusselbiten i personens livshistoria. Vi hjälper dig att hylla livet. Det ska vara smidigt att ordna en vacker begravning i Huddinge – utan onödig oro. För oss på Fenix Begravningsbyrå handlar det om så mycket mer än att bara erbjuda dig ett lågt pris. Det ska vara enkelt så att du förstår hur saker funkar, platser man kan vara på och vilka produkter och priser som finns. Det handlar även om att fungera som en rådgivare för dig i en svår och jobbig tid, att du alltid känner dig trygg med att Fenix begravningsbyrå i Huddinge ger dig den hjälp du behöver. Att du alltid kan lita på̊ att vi ger dig minnesvärda avsked utan onödiga kostnader.

• Patron Pehrs väg 5, 141 35, Huddinge, Stockholms Län, Suecia

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Christina är en stjärna!

Christina har varit en stor stöttepelare och stor hjälp då familjeförhållanden inte varit optimala för att planera en begravning tillsammans. Rekommenderar verkligen henne för de som behöver det där lilla extra i sorgen.

5 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fenix family AB, Fenix begravningsbyrå,Huddinge

Christina Karlsson-Hype'n , officiant , Fenix Begravningsbyrå Huddinge var fantastisk och hon är den som bär upp alla de fem stjärnorna i mitt omdöme. När min mans begravning planerades till den 8 april 2025.Men Fenix Family AB , jurist ger jag tummen ned för, en långdragen process för Bouppteckningen som blev för mitt godkännande efter 3:e utskriften inskickad till Skatteverket 16 juni och sedan efter att Skatteverket hade åter skickat den till ingivaren/juristen) inte blev från juristen skickad till mig direkt p.g.a. ett mailmeddelande till en felaktig mailadress med fråga om ytterligare hjälp med att skifta ut arvet , fakturan till juristen var betald sedan länge.Det uppdagades eftersom jag själv ringde till Skatteverket och fick veta att bouppteckningen var klar 30 juli. Har hämtat ut den rekommenderade bouppteckningen 4 augusti 2025

4 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.