Información sobre la empresa

1. Compañía farmacéutica

Escrito por la empresa

Dentacure er effektiv og naturlig mod blødende tandkød og tandkødsbetændelse. DentaCure indeholder et naturligt aktivt ekstrakt fra bukkehornfrø, der har været kendt for sine helbredende egenskaber i tusinder af år.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Titanium dioxide

Vi har i et par år brugt Denta cure tandpasta og været godt tilfreds med den. Nu læser vi i Jydske Vestkysten at man bør udgå tandpasta med Titanium dioxide der indgår i denne tandpasta som CI 77891. Der står på tuben Activ natural ingredients !!!
Hvad gør I ved det?

7 de junio de 2024

Kære Britt,

tak for din henvendelse.

I DentaCure Tandpasta bruges en marginal mængde Titaniumdioxid, som deklareres på produktet.
Vi er meget opmærksom på debatten ang. brug af Titaniumdioxid og arbejder på at finde et alternativ. Dog er Titaniumdioxid en fuldt lovlig ingrediens i tandpasta og EU’s videnskabelige Komité for forbrugersikkerhed har vurderet, at det er sikkert at anvende i kosmetik og plejeprodukter og vi følger naturligvis gældende lovgivning.

Men, som nævnt, arbejder vi på højtryk for en løsning og forventer meget snart at kunne tilbyde et alternativ

Super god

Denne tandpasta er rigtig god fordi den har fokus på at mindske blødende tandkød, blister og tandsten! Derudover smager den godt!

13 de octubre de 2020

Effektivt mod blister

Jeg har fået anbefalet dette produkt, da jeg i flere måneder har døjet med blister. Jeg har virkelig oplevet en forandring! Jeg mærker nemlig både hurtig lindring af mine blister samt en forebyggende effekt. Derudover døjer jeg også en del med blødende tandkød, og der har jeg også kunne se meget forbedring. Alt i alt, et virkelig effektivt og smart produkt - kan kun anbefales!

11 de octubre de 2020

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Jeg døjede tidligere en blødende tandkød, tandsten og blister, men efter jeg skiftede til dentacure, har jeg fået færre tandsten, hvilket min tandlæge også har påpeget. Derudover har jeg stortset ikke haft blister, og mit tandkød bløder aldrig længere. Kan kun anbefale denne tandpasta - især til jer, som døjer med tandsten, blødende tandkød og blister.

11 de octubre de 2020

Sundere tandkød med DentaCure

Efter jeg skiftede til DentaCure, er mit tandkød blevet meget sundere, hvilket min tandlæge også har bemærket. Tandpastaen har eng god smag fint og jeg kan kun anbefale produktet.

10 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i snart et år benyttet fenucure…

Jeg har i snart et år benyttet fenucure tandpasta, idet jeg danner meget tandsten. Normalt går jeg til tandlæge 2 gange om året for at få foretaget en tandrensning (fjernelse af tandsten er den primære årsag). I den tid jeg har benyttet fenucure er mængden af tandsten reduceret så meget, at jeg fremover kun har behov for én årlig tandrensning. Der ud over har tandpastaen fra fenucure en dejlig mild smag. Super produkt.

28 de marzo de 2020

Respuesta de Den

Hej Birgitte, mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre om dine gode erfaringer med Fenucure og reduceringen af tandsten. Go´ dag, mvh Fenucure

Den bedste tandpasta!

Super tandpasta der har reduceret blødende tandkød. Den har en dejlig frisk smag og skummer lige tilpas meget. Jeg giver min bedste anbefaling!

25 de marzo de 2020

Hej Camilla,

tak for din tilbagemelding og dejligt at høre, at du er glad for både smag og effekt.
Mvh
Fenucure

Bedste tandpasta

Jeg har brugt FENUCURE tandpasta i nogle år nu, jeg havde tidligere haft en del tandsten,men efter brugen af FENUCURE er det væk. Ligeledes hæmmer det blødende tandkød,paradentose og inflammation i det hele taget. Jeg er glad for produktet.

25 de marzo de 2020

Respuesta de Den

Kære Sten, mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre om dine gode erfaringer og effekt med Fenucure tandpasta. Go' dag.
Mvh
Fenucure

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.