Ferberzi Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snelle levering! Was de volgende ochtend al thuis. Messen worden geleverd in een luxe verpakkingsdoos. Voelen kwalitatief goed aan en liggen lekker in de hand, tijdens het gebruik merk je dat... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Er zit geen beschrijving bij welk mes waarvoor bedoeld is. En ik dacht dat plank magnetisch zou zijn. Er zit echter plexiglas voor. Wat, denk ik, moeilijk schoon te houden is.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega schnelle Lieferung und super Qualität der Messer. Hatte vor einer Aktion bestellt und im Nachhinein noch die Zugabe kostenlos bekommen. Das nenne ich mal Kundenservice 👌🏽 gerne wieder.

Información sobre la empresa

1. Cuchillería

Escrito por la empresa

Bij Ferberzi vindt u hoogwaardige messensets met een uniek design. Onze messen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals hoogwaardig roestvrij staal, zodat ze langdurig scherp blijven. Dankzij de ergonomische handgrepen liggen ze prettig in de hand, waardoor snijden moeiteloos en veilig gaat. Of u nu dagelijks kookt of een echte kookliefhebber bent, een goede messenset maakt het verschil. Naast kwaliteit hechten we veel waarde aan design. Onze messen hebben een moderne, stijlvolle uitstraling en passen perfect in elke keuken. Wij streven naar een goede balans tussen functionaliteit en esthetiek. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We bieden snelle levering, veilige betaalmethoden en een klantenservice die altijd voor u klaarstaat. U kunt onze producten kopen via ferberzi.nl én op Bol.com, waar we veel positieve beoordelingen ontvangen van tevreden klanten. Bent u op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle messenset? Ontdek de kwaliteit van Ferberzi en ervaar het verschil in uw keuken!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Prachtige messen

Hoewel ik ze nog maar kort gebruik, merk ik nu al dat dit een set is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als de scherpte en duurzaamheid op lange termijn zo blijven, dan is dit absoluut een aanrader voor zowel hobbykoks als fanatieke thuiskoks.

28 de noviembre de 2025

Super fijne service

Super fijne service. Had mijn messenset na een actie besteld, waardoor ik geen gratis messenslijper kreeg. Na een mail kreeg ik gelijk ook de messenslijper gratis opgestuurd. Daarnaast kreeg ik snel reactie. Top service en kwaliteit.

26 de noviembre de 2025

Top service

Top service. Messenblok was beschadigd door transport en we krijgen gewoon een nieuw blok opgestuurd.
Verder echt een prachtige messenset!

2 de noviembre de 2025

Super snelle levering

Super snelle levering! Was de volgende ochtend al thuis.

Messen worden geleverd in een luxe verpakkingsdoos. Voelen kwalitatief goed aan en liggen lekker in de hand, tijdens het gebruik merk je dat ze erg scherp zijn. Ik heb de messenset met houder op mijn aanrecht staan en het mooie ontwerp voegt echt een leuke toevoeging toe aan mijn keuken!

29 de enero de 2025

Top messen

Super snelle levering, en alles netjes verpakt.
Messen zien er top uit, en ook nog ergonomisch.
Aanbevelen waard.

8 de enero de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.