Beste Rene,
Hartelijk dank voor je review. Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over je ervaring en onze producten. We willen graag de situatie rechtzetten, omdat er mogelijk wat misverstanden zijn ontstaan.
In ons eerdere contact hebben we je inderdaad een voorstel gedaan om je te helpen met de maat van het product, aangezien je aangaf dat het item te klein was. In plaats van een kostbare internationale retourzending, hebben we een alternatief geboden: het kosteloos opsturen van een nieuwe maat met alleen een kleine bijdrage in de verzendkosten. Dit voorstel was bedoeld om je sneller en makkelijker van dienst te kunnen zijn.
We begrijpen echter dat dit niet voor iedereen de gewenste oplossing is. Daarom willen we graag duidelijk maken dat retourneren absoluut wel mogelijk is, zoals we ook in onze eerdere e-mail hebben aangegeven. Mocht je er de voorkeur aan geven het item te retourneren, dan kan dat zonder probleem, waarbij de retourkosten wel voor de klant zijn.
Ons doel is altijd om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en tevreden te stellen. We hopen dat dit je wat meer helderheid biedt, en staan klaar om je verder te ondersteunen bij het proces, of je nu kiest voor een retourzending of een andere oplossing.
Lisa
Klantenservice Manager