Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Scam bestilte helt tilbage i februar og har stadig ikke modtaget nogle briller... der står på deres hjemmeside 1-2 dages leveringen men det er da langtover den grænse nu... jeg har skrevet til dem fl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Værste oplevelse, bestille min varer for to uger siden, og blev lovet afsending i løbet af to dage. Er brillerne blevet sendt endnu? Nej. Jeg har haft kontakt til virksomheden, en uge efter jeg hav... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fedt concept! Det er også meget nemt at navigere på deres hjemmeside. God kvalitet og gode briller til en fornuftig pris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde et spørgsmål til festbriller, og de svarede med det samme, selvom det var sent på dagen, og de virkede så rare!😍

Información sobre la empresa

1. Tienda de gafas de sol

Escrito por la empresa

Vi sælger briller til enhver festlig lejlighed.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Scam

Scam
bestilte helt tilbage i februar og har stadig ikke modtaget nogle briller... der står på deres hjemmeside 1-2 dages leveringen men det er da langtover den grænse nu... jeg har skrevet til dem flere gange, og de har svaret dog meget langsomt (der er gået flere dage i mellem) og hver gang de svarede mine beskeder lovede de "de skulle gerne blive sendt i morgen" "de bliver sendt i løbet af i dag" men øhm det er de altså ikke. nu har jeg så skrevet at jeg vil havde min ordre annulleret hvilket de heldigvis skriver ja til men nu sidder jeg så bare i det problem at jeg nu en uge efter stadig ikke har fået mine penge tilbage. så lad hver med at gøre det.... jeg har lavet min research og fundet ud af det er nogle efterskole elever der ejer hjemmesiden.. hvilket man godt kan fornemme i forehold til tid i deres foretning - spar jeres penge :(

20 de marzo de 2024

spar dine penge

Jeg har ventet i 7 dage nu på at få mine briller jeg bestilte dem den 7 marts og der står 1-2 dages levering og de nægter at svare tilbage på deres hjemmeside

14 de marzo de 2024

Spar jeres penge

Jeg har haft kontakt til virksomheden, en uge efter jeg havde bestilt. Hvor de forklarede, at de ville sende brillerne samme dag, da jeg skulle bruge dem til en speciel lejlighed.
De har trukket mine penge, og varen er ikke på vej.
Siden er ikke legit, så spar jeres penge.

10 de marzo de 2024

Langsom levering

23 de julio de 2023

Hej Phillip
Vi er kede af at høre om at du har haft langsom levering vil du måske uddybe det så vi kan hjælpe dig

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, god kvalitet til prisen. Dejligt med danske mellemsælger firmaer til fornuftige priser

2 de julio de 2023

Respuesta de FestBriller

Det er vi glad for at høre

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lidt lang leveringstid

Lidt lang leveringstid, men min søn er glad for brillerne.

25 de mayo de 2023

Respuesta de FestBriller

vi beklager hvis der har været problemer med levering, men vi er glade for din søn er glad for dem.

Kæmpe anbefaling

Bestilte et par solbriller, som dao fik væk. Inden for 1 dag fik jeg kontakt med festbriller teamet og de sendte et par nye briller min vej.

31 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har stadig ikke modtaget mine briller…

Har stadig ikke modtaget mine briller…! Som blev bestilt d. 26/4
Når man tjekker ordre på hjemmesiden får man bare denne besked “ordre klargjordt”

25 de abril de 2023

Hejsa.

Den blev efterlyst af dao på deres lager(den er blevet leveret nu), så det er ikke os du skal give anmeldelsen til, men dao.

God dag
Hilsen,
FestBriller

Valorada con 5 estrellas sobre 5

god kvali, hurtig levering og god support

god kvali, hurtig levering og god support. Alt i alt en god oplevelse med personerne bag.

20 de abril de 2023

Respuesta de FestBriller

Det er super glade for at høre
mvh. Team Festbriller

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.