Festivo leverede telt til vores bryllupsfesr i haven - de satte op, og pillede ned. Service til UG, teltet sat op i god tid, så der kunne gøres klar til festlighederne 😊 Vi klart anbefale Festivo... Ver más
La empresa ha respondido
Hold nu op en god oplevelse. Har holdt 50 års fødselsdag og hyrede Festivo, der fortryder jeg ikke, alt blev som ønsket, der manglede ikke noget og ønske om hjælp til oprydning dagen efter blev bare i... Ver más
La empresa ha respondido
Det var en god oplevelse at leje fadøls anlæg hos Festivo . Hurtig svar på spørgsmål og dejlig service.
La empresa ha respondido
Flot og robust telt og gulv. Nemme og stabile borde og gode, samt behagelige stole i stof som ikke ødelagde tøjet. Fantastiks lys kæde som gav en meget hyggeligt og køn belysning. Alt i service per... Ver más
La empresa ha respondido
Festivo - Fest og teltudlejning dit 5 stjerners Festudlejnings firma. Med rammerne i orden omkring festen, går du ikke galt i byen, og du kan fokusere på din rolle som vært. FESTIVO hjælper dig med at lette arbejdet før festen, og skabe forudsætningerne til en uforglemmelig fest. Vi, i Festivo, har stort fokus på kvalitet og kundeservice, vi gør meget ud af, at I får lige netop det I søger. Vi har altid produkter af høj kvalitet. Vi er behjælpsomme med, at skabe de perfekte rammer for jeres arrangement. Vi gør det så nemt for jer som muligt, vi sørger derfor for opsætning, nedtagning af telt og opvasken af service, så kan I fokusere på at nyde festen med jeres gæster Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan gøre for jer. på tlf. 60670256 Email info@festivo.dk Facebook: Festivo Fest Og Teltudlejning Uforpligtigende tilbud Vi giver altid et uforpligtigende tilbud som du herefter kan vælge at godkende. Udlejning af blandt andet Festtelt / partytelt Teltgulv Borde runde og firkantede Stole / banquet og klapstole Fadøl / Fadølsudlejning Højtalere / Soundboks Service Mikrofon trådløs / ledning Alt i top kvalitet. Vi kommer gerne forbi og rådgiver om telt størrelsen, opvarmning, belysning og hvad der ellers må være af spørgsmål. Vi ser frem til et godt samarbejde. Mvh Festivo - Fest og teltudlejning teamet
Teglværksvej 30, 4700, Næstved, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super oplevelse. Søde og høflige, god kommunikation. Nyt og lækkert service, dejligt at jeg ikke skulle rengøre det.
Fint og solidt telt, det blev hvor det skulle, selvom det blæste og regnede

Respuesta de Festivo
Super god service. De er venlige, nemme at få fat på og så giver de helt i top service.
Teltet er i super god kvalitet og prisen er perfekt. Vi er enormt glade for samarbejdet med Festivo

Respuesta de Festivo
Festivo leverede samlet festpakke til vores konfirmation. Alt var i super stand. Telt sat op I god tid, gulv fungerede rigtig fint. Flot ny service.
God rådgivning undervejs i forhold til teltstørrelse mv.
Kan klart anbefale at booke hos Festivo.

Respuesta de Festivo
Hired Festivo for our sons confirmation. Everything was delivered as agreed and the communication was smooth. The quality of the tents / equipment was very good indeed. Great friendly service with a genuine focus on quality and attention to detail.
Overall a truly positive experience that we can highly recommend and will use again.
Thanks!

Respuesta de Festivo
Vi skulle holde havnefest i forbindelse med en 60års fødselsdag og vi henvendte os til Festivo de gav os et formidabelt tilbud, med alt fra telt til gulv, borde, stole.
Det var en total service, de levere alt i service, kopper tallerkener kander glas kort sagt ALT til festen. Der var sat lys op I loftet hvilket gav en hyggelig atmosfære. Musikken leverer de også, vi fik også mikrofon med.
De kom torsdag og satte teltet op og kiggede forbi fredag for at se om alt var som det skulle være.
Alt var rent og pænt.

Respuesta de Festivo
Más información sobre otros tipos de reseñas.