Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I kommer på aftalte tidspunkt og afhenter ligeså. At vi ikke skal vaske op er en kæmpe hjælp til store arrangementer, som afhænger af frivillige hænder. I er altid klar til ændringer, som f.eks. uds... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik hjælp af den sødeste kvinde i telefonenen, da jeg ikke lige selv kunne overskue at smide i kurv osv. da jeg efterfølgende ville føje flere ting til min reservation var hjælpen ligeledes fantas... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde brug for service til stor fest. Anden udbyder fra Kolding svigtede på dagen. Festmesteren hjalp øjeblikkeligt og reddede festen. Aflevering af service foregik ligeså let som det var at hen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Festmesteren er simpelthen fantastiske" Jeg føler mig altid i gode hænder hos Festmesteren. De er så venlige og imødekommende, og de tager sig tid til at hjælpe, når jeg har brug for at få lavet ænd... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de alquiler de equipos para fiestas
  2. Servicio de fiestas infantiles
  3. Planificador de eventos
  4. Tienda de baratijas
  5. Organizador de eventos
  6. Servicio de alquiler de tiendas

Escrito por la empresa

Vi udlejer alt hvad du skal bruge til din fest eller arrangement. Derudover kan vi hjælpe med planlægning og afvikling af dit arrangement. Festtelte, borde, stole, service, vi har det hele, til at skabe de perfekte rammer for dig og dine gæster. Vi dækker bordet og pynter op og hjælpe med alt oprydning og rengøring af service efter din fest.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I kommer på aftalte tidspunkt og…

I kommer på aftalte tidspunkt og afhenter ligeså.
I er altid klar til ændringer, som f.eks. udsættelse af aflevering pga bisættelse.

22 de abril de 2026

Til freds igen igen

Det er ikke første gang og heller ikke sidste gang

Festmwsteren / lej telt (de er blevet opkøbt) er god til at levere og flexible på ideer. Vi har brugt dem til to konfirmationer og om lidt vil jeg bestille til næste år. Telt 6x6, gulv, borde, flotte stole, due, bestikx2 rødvin hvidvin portvins glas to størrelse tallerkener vandglas salt/peber osv. Op og nedtagning af telt. Det hele til 34 gæster. 7500,-kr

22 de abril de 2026

"Festmesteren er simpelthen…

"Festmesteren er simpelthen fantastiske"
Jeg føler mig altid i gode hænder hos Festmesteren. De er så venlige og imødekommende, og de tager sig tid til at hjælpe, når jeg har brug for at få lavet ændringer i det, jeg har bestilt. Leveringen kommer altid til tiden, selv når jeg bestiller i sidste øjeblik, og de prøver altid at finde den billigste løsning for mig. En service man virkelig kan regne med – varmt anbefalet!

11 de diciembre de 2025

Super nemt

Hurtigt, præcist og omhyggeligt.
Dejligt de sender ekstra duge i tilfælde af der er fejl i de leverede.

2 de diciembre de 2025

Kort deadline. Levering til perfektion 🙌

Vi har netop brugt Festmesteren til to arrangementer, og vi kunne ikke være mere tilfredse! På trods af at vi var pressede på tid, leverede de til perfektion til begge vores arrangementer, som var på samme dag. Alt var præcis, som det skulle være, og vi har simpelthen ikke en finger at sætte på noget. Deres professionalisme og evne til at levere på presset deadline er imponerende. Vi kan kun anbefale Festmesteren til andre - og det bliver bestemt ikke sidste gang. Tak! 🙌⭐

27 de agosto de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.