Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem fantastisk dialog med Forsikrings Rådgiver Sylvester. Det har været nemt, på mine vilkår og tider, og med udgangspunkt i mine behov for fremtiden Sylvesters rådgivning og positive til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Talte med Alexander,somgav mig den rette vejledning,så jeg sparede tusindvis af kroner.sørg for at han får en god lønforhøjelse.det vil være en god investering.han var ikke at kunne hjælpe med en husf... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de seguros
  2. Seguros de accidente
  3. Agencia de seguros de automóviles
  4. Agencia de seguros para el hogar
  5. Aseguradora
  6. Seguros de responsabilidad civil

Escrito por la empresa

Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gennemgangen af mine forsikringer hos…

Gennemgangen af mine forsikringer hos Fælles Forsikring foregik på en både professionel og imødekommende måde, hvor tingene blev forklaret klart og forståeligt.
Jeg skiftede forsikringsselskab til Fælles Forsikring.

13 de abril de 2026

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du er skiftet til os, og at du har været glad for din forsikringsgennemgang :)

Godt tilbud!

9 de abril de 2026

Hej Pernille,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du har fået et tilbud der passer til dine behov!

Fortsæt god dag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jonathan gav et virkelig godt tilbud på…

Jonathan gav et virkelig godt tilbud på alle mine forsikringer og gav sig god tid til at sætte sig ind i hvad der var behov for at være af dækninger på mine forsikringer. Så tøv ikke med at ringe og få et godt tilbud bil.hus.indbo m.m fra fælles forsikring

3 de abril de 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at hører, at du har haft en god oplevelse, og at du er blevet glad for dine dækninger. Jeg sender rosen videre til Jonathan :)

Meget høflig personale

Meget høflig personale.
God indsigt.
håber på det kommer til at gå gnidningsfrit.

1 de abril de 2026

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En virkelig god oplevelse fra start til…

En virkelig god oplevelse fra start til slut. Mathias var utrolig venlig, engageret og meget hjælpsom, og jeg følte mig godt rådgivet hele vejen. Derudover fik jeg nogle rigtig konkurrencedygtige priser. Det er sjældent, man oplever så god kundeservice – mine varmeste anbefalinger.

31 de marzo de 2026

Hej Kirsti,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse, og at du er blevet glad for dine nye forsikringer. Jeg sender rosen videre til Mathias :)

Super god og meget hjælpsom

Super god og meget hjælpsom

28 de marzo de 2026

Hej Ahmed,

Tak for din anmeldelse! Dejligt at hører, at du har haft en god oplevelse hos os :)

Kan anbefales

Synes det var meget hjælpsomme og gode at snakke med og lavede mig en besparelse som var mega fedt

26 de marzo de 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse, og sparet penge :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fint rådgivning fra jonathan

25 de marzo de 2026

Hej Mohamad,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du har været glad for Jonathans rådgivning. Jeg sender rosen videre til ham:)

Fantastisk oplevelse

Sylvesters rådgivning og positive tilgang uden at være sælgende har gjort mit valg og efterfølgende skifte til Forsia meget nemt.
Jeg har allerede anbefalet jer til flere!

24 de marzo de 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget, at du har været glad for vores rådgivning, og at du har lyst til at anbefale os til andre! Jeg sender rosen videre til Sylvester :)

Fælles Forsikring

Blev kontaktet af en frisk ung mand som vidste hvad han snakket om, og en kanon hjælp heller vejen igen,havde et par ekstra spørgsmål,ringer og tlf bliver taget og fik den hjælp jeg havde, så kun 👍🏻 herfra af 🤗

23 de marzo de 2026

Hej Allan,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du er blevet godt hjulpet, og at du har været tilfreds med vores service!

Fortsæt god dag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med rådgivningen. Per var professionel, imødekommende og tog sig tid til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå. Jeg følte mig tryg gennem hele processen og fik skræddersyet forsikringsløsninger, der passer til mine behov.

10 de marzo de 2026

Hej Mirvat,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du har fået de forsikringer der passer bedst til dig, og at du har været glad for din rådgivning. Jeg sender rosen videre til Per :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De tager sig god tid til at tilpasse…

De tager sig god tid til at tilpasse forsikringerne til dig. Ærlig og transparent!

20 de marzo de 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du har været glad for din rådgivning!

God dag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse med en ærlig sælger

Fik en god snak med jonathan om mine forsikringer han virkede som oprigtig og ærlig og kunne give nogle fair priser og gennemgik dem med mig og endte med at flytte mine forsikringer hos alka til dem sparede 2500 kr

18 de marzo de 2026

Hej Per,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse, og at vi har kunne hjælpe dig med, at få en lavere pris på dine forsikringer. Jeg sender rosen videre til Jonathan :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak Marcus B fra forzia forsikring :)

Tak Marcus B fra forzia forsikring :)

17 de marzo de 2026

Hej Adem,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med Marcus!

God dag :)

Meget dygtig kundeservice

Meget dygtig kundeservice, klart og tydeligt alt hvad de forklarer og det bedste er selvfølgelig de gode priser.

19 de marzo de 2026

Hej Smari,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har været glad for både vores rådgivere og vores priser :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg blev ringet op som aftalt

Jeg blev ringet op som aftalt. Pludselig kunne intet forsikres dog lige med den lille undtagelse at alt blev tillagt et ekstra tillæg på 50%...Begrundelse - at jeg bor i et område de ikke gerne vil forsikre...plat og meget useriøst. Ganske få minutter efter samtalen kunne jeg ikke finde noget på FB der hedder "Fællseforsikring". Meget plat og useriøst

19 de marzo de 2026

En super god oplevelse

En super god oplevelse. Alexander var bare fantastisk og tolmodig kan kun anbefales

18 de marzo de 2026

Hej Finn,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har fået god hjælp af Alexander. Jeg sender rosen videre til ham :)

Det var en meget god oplevelse

Det var en meget god oplevelse

16 de marzo de 2026

Hej Mhamad,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse :)

Spar penge på forsikring

Nemt og billigt, og altid den samme personlige rådgiver.

13 de marzo de 2026

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på det :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.