Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al jarenlang betrouwbare goede relatie met Fidus opgebouwd. Zowel zakelijk is privé. Tevreden over dienstverlening. Tegenwoordig verlopen contacten veelal via e-mail. Dat is echter geen probleem als d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het geven van informatie, het afsluiten etc van de verzekering werd duidelijk toegelicht. Zeer vriendelijk te woord gestaan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Doe al jaren zaken hier (auto en scooterverzekering) Er wordt standaard gekeken naar de beste verzekeringen die voor handen zijn waarbij ook de voor en nadelen worden benoemd. Kortom weinig omkijken n... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helemaal eens met de reviews over de slechte communicatie. Fidus antwoord wanneer ze zelf zin hebben om te antwoorden. Wij hadden een schade, de afhandeling is prima verlopen maar meerdere personen zi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de seguros

Escrito por la empresa

Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Of je nu je huis gaat verkopen of een lening nodig hebt voor je nieuwe bedrijf. Fidus zorgt dat jij zelfverzekerd door het leven kan.

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Hele goede meedenkers

Ik werd erop gewezen dat ik een verzekering niet had. Niet zodat zij meer geld kunnen ontvangen, maar om nare verrassingen te voorkomen.
Ik ben ERG BLIJ dat zij mij hierop wezen want in mijn veronderstellung heb ik die verzekering altijd gehad.

25 de noviembre de 2025

Tevreden klanten

We zijn 100% tevreden over de service van Fidus. Vooral de communicatie, energie en no-nonsense van onze makelaar konden we erg waarderen. Ons huis was binnen no-time verkocht. Ook de combinatie tussen makelaardij en financieel advies bevalt ons erg goed. Echt een top team, een aanrader dus.

27 de noviembre de 2025

Zeer tevreden o

Zeer tevreden over het meedenken van adviseur Linda Bottelier. Prettig persoonlijk contact.

21 de octubre de 2025

Ja hoor!

Ja hoor!
Ze zijn daar echt een beetje door ratten besnuffeld, die van Fidus Haarlem. Ik meld ze dat ik al 14 jaar onterecht een verzekering betaal die ik destijds al heb stopgezet. Ze bieden mij aan 2 jaar premies terug te boeken.
Tjemig, reageer ik, dat is wel wat weinig!
En inderdaad doen ze waarmee ze dreigden: voor straf brengen ze die beloofde twee jaar terugboeken terug tot één jaar. Dan ben je toch als bedrijf te kleinzielig voor woorden? Zoals gemeld: zodra ik terug ben van een gehandicaptenreis, klim ik in de pen richting klachtencommissie. Hierover is het laatste woord nog niet gezegd, Fidus Haarlem!

7 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hardleers? Hoezo klantvriendelijk.

Vandaag voor de zoveelste keer een vervelende ervaring. Had ik eerst al een vervelend gevoel dat ik tot drie maal toe schriftelijk en later mondeling contact op moest nemen om de naam van de ruim 20 jaar geleden overleden echtgenoot van mijn partner te laten aanpassen in mevrouw vandaag was het weer prijs. Ik heb een maand of vier geleden een schade gemeld en intussen een schriftelijke bevestiging heb ontvangen dat ik de schade mag laten repareren waarna ik de leverancier ook opdracht heb gegeven om de schade te herstellen, Hij staat daar nu. Ik kreeg vandaag voor de derde keer een mail of ik de offerte wil sturen van de reparatie zodat zij akkoord kunnen geven. De tweede keer heb ik keurig schriftelijk antwoord gegeven met een kopie van de bevestiging en dat de caravan al werd gerepareerd. Dus toch maar even gebeld. Kreeg een wat lauwe reactie van de mevrouw die op de brief werd genoemd en ze wilde mij doorverbinden zodat ik dat zelf kon doorgeven. Op dat moment kwam de stoom uit mijn oren dat ik echt boos heb gezegd dat ik niet wilde worden doorverbonden en dat zij het mag regelen als het intern zo’n chaos bij hun is. heb zelfs genoemd dat ik nu sterk overweeg om mijn verzekering op te zeggen en over te stappen naar een maatschappij waar wij eerder waren verzekerd en waar nooit problemen waren. Dat werd voor kennisgeving aangenomen met dezelfde lauwe reactie. Ze kunnen nu nauwelijks meer goed doen bij mij. Moet het weer even laten zakken voordat ik echt overhaast overstap.

6 de octubre de 2025

Snelle service

Snelle service, eenvoudig om een oldtimer verzekering af te sluiten aangezien Fidus er voor zorgt dat de juiste gevonden wordt.

25 de septiembre de 2025

Persoonlijk en snel

Persoonlijk, heel vriendelijk en ze schakelen supersnel. Laagdrempelig om contact mee op te nemen, geen ivoren toren bij deze club. Zeer tevreden!

1 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fidus was vroeger een fijn en vooral…

Fidus was vroeger een fijn en vooral meewerkend bedrijf. Een jaar of 14 geleden heb ik mijn eerste verzekering hier afgesloten.
Inmiddels is Fidus gegroeid en hebben ze zelf veel uit handen gegeven ook ik heb een groei meegemaakt en zit zowel privé als zakelijk bij Fidus.

De laatste 3 claims die gedaan zijn, zijn allemaal onterecht afgekeurd zelfs na eerdere toezeggingen door hun personeel.

Ga hier niet mee in zee.

9 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.