Jeg fik lavet mine negle hos Nail Gallery, og jeg må bare sige – wauw! 🤩 Fra jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med et smil og en virkelig rar stemning. Servicen var helt i top, de tog sig ti... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var inde og få lavet negle idag, og hende der lavede dem var utrolig ubehøvlet. Min arm gled en gang og der blev hun sur. Istedet for at snakke sagde hun lyde hvis jeg kom til at ligge min... Ver más
Jeg har været der af flere omgange. Mest af alt fordi jeg kan bestille tid oftes på dagen og det er en hurtig behandling samt ofte et fint resultat. Men jeg går altid derfra med en følelse af at væ... Ver más
Altid god service og søde medarbejdere. De hurtige og dygtige, samt nemt at få tid. Sophia er især dygtig og hurtig. Varm anbefaling.
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har været der af flere omgange
Men jeg går altid derfra med en følelse af at være til besvær og at behandlingen er forskellig fra hvilken medarbejder det er der udfører behandlingen.
Det er bare en obs som jeg synes fremtidige kunder skal have at vide inden de får behandling
Forfærdelig oplevelse.
Jeg havde desværre en meget utilfredsstillende oplevelse på Nails Gallery fields. Jeg gik derind med en klar forventning om at få lavet gellak med tipper, men endte med kun at få påført gellak uden nogen forlængelse. Da jeg spurgte ind til, hvorfor de ikke lavede tipperne, begyndte negleteknikeren at skændes med en kollega på et fremmed sprog. Dette føltes meget uprofessionelt og skabte en ubehagelig atmosfære.
Derefter begyndte teknikeren, uden nogen forklaring, at file gellakken af mine negle. Jeg antog, at hun ville starte forfra og lave det, jeg oprindeligt havde bedt om, men det var desværre ikke tilfældet. Filingen var meget aggressiv, og hun ramte min hud flere gange, hvilket gjorde ondt og fik det til at svie.
Da behandlingen endelig var overstået, var mine negle ekstremt skrøbelige og tynde. Jeg gik hjem uden noget på mine negle og følte, at hele processen var spild af tid og penge. Igennem hele behandlingen virkede det som om, at teknikeren manglede de nødvendige faglige kompetencer.
Jeg kan desværre ikke anbefale Nails Gallery fields til nogen. Servicen var yderst dårlig, og priserne var alt for høje i forhold til den oplevelse og behandling, jeg modtog.
Ikke et sted jeg kommer igen
Sødt og venligt personale men den medarbejder som ordnede mine fødder var ikke fagligt kompetent. Det gjorde ondt flere gange og han klippede for meget af mine negle i siderne så det har blødt på flere af mine negle flere dage efter. Min højre fod fik fjernet hård hud men ikke min venstre. Jeg måtte efter behandlingen var færdig, få en af de andre medarbejdere til at fjerne synligt gammelt hud omkring tæerne. Ikke et sted jeg får ordnet noget igen. Prismæssigt går jeg langt hellere til en autoriseret fodterapeut næste gang.
perfekt pedicure
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.