Fietsleven Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een kettingscherm nodig, had natuurlijk geen idee welke maar Fietsleven heeft mijn foto's bekeken om de juiste te vinden. De volgende dag werd hij al bezorgd en het was de juiste! Dank jullie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben woonachtig in Spanje en mijn fiets was gestolen. Gelukkig heeft de Guardia deze wel teruggevonden alleen bleken er een aantal onderdelen te missen. Door mijn framenummer op te geven kon ik de m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit bedrijf zorgde ervoor dat mijn 10 jaar oude Gazelle opnieuw elektrisch kan rijden!De kapotte bagage/accudrager kon door mijn fietshandelaar niet hersteld worden, noch bij Gazelle besteld...Fietsl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldige winkel! Het achterlicht van mijn 7 jaar oude Sparta e-bike was hier nergens meer te krijgen. Wat een verassing: Fietsleven in Blijham blijkt het gewoon binnen twee dagen te leveren.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Ciclismo en ruta
  5. Tienda de bicicletas usadas

Escrito por la empresa

Groot assortiment fietsonderdelen. Zeer gespecialiseerd in onderdelen van A-merken Gazelle, Batavus, Trek, Sparta en Cortina. Kun je het gewenste onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op en zorg dat je het merk, type en framenummer van de fiets bij de hand hebt! We gaan dan proberen het juiste onderdeel voor je te vinden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had en probleem met mijn sparta…

Ik had en probleem met mijn sparta emotion c4. Hierbij bleef het display aangeven dat er een pass moest worden ingesteld. Na Google te hebben geraadpleegd uitgekomen bij fietsleven.nl ik had mijn vraag in de avond verstuurd, en in de ochtend al een zeer duidelijk antwoord zodat ik het probleem kon oplossen. Zo bijzonder hoe deze mensen de tijd willen vrijmaken voor een volstrekt vreemde. Dit is klantvriendelijkheid in de puurste vorm!!!
Nogmaals bedankt en succes met jullie passie!!

22 de mayo de 2025

Goede service, uitstekend advies

Nieuwe cover besteld voor mijn fietsaccu.
Dit was de goedkoopste aanbieder en ik kreeg ook nog eens gedegen advies.
Door een foutje van mijn kant toch de verkeerde besteld.
Omruilen was perfect geregeld.

15 de mayo de 2025

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen, was op zoek naar specifieke onderdelen voor een Gazelle, framenummer doorgegeven en de volgende dag alles in huis. Perfect!

27 de marzo de 2025

30 december fiets stuk

30 december fiets stuk. Rotatiesensor besteld en de volgende dag al geleverd.
Heb hem gelijk kunnen maken zodat ik 1 januari weer kan fietsen naar werk!
Top product en snel geleverd!

31 de diciembre de 2024

Snelle reactie op vragen

Ik was op zoek naar een bagagedrager die precies paste op de montagepunten van mijn fiets. Bij fietsleven eentje gevonden die leek te passen. Mailtje gestuurd met wat vragen, waarop ik binnen 5 minuten antwoord kreeg. Drager besteld en was met 2 werkdagen binnen. Drager past inderdaad perfect. Prima service, zou er zo weer bestellen.

9 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte klantenservice

Ik probeerde 2 keer via whatsapp contact opnemen, bij elke keer kreeg ik reactie van de medewerker dat ik mijn gegevens moest invullen, daarna kreeg ik geen antwoord meer.

7 de noviembre de 2024
Logotipo de Fietsleven

Respuesta de Fietsleven

Goedemiddag,
Kun je via de mail of app nog even reageren? Ik kan op deze manier niets van je vinden en daardoor ook niet verder helpen.
Groet, Fietsleven

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks dat ik niet het juiste product…

Ondanks dat ik niet het juiste product heb kunnen bestellen (omdat het simpelweg niet leverbaar is) hebben Ineke en Gerben me heel goed geholpen met het oplossen van het probleem. En dat zonder iets verkocht te hebben!

23 de octubre de 2024

Top service

Top webwinkel waar ik vervangende onderdelen voor mijn fiets heb gekocht. Goed geholpen via de mail. Goede kwaliteit en goede service.

1 de octubre de 2024

Onderdelen Gazelle kettingkast

Van mijn Gazelle misten delen van de kettingkast. Na zoeken op de duidelijke website eentje gevonden die zou moeten passen maar de afbeeldingen leken anders. Na mailcontact zeer snel en vriendelijk antwoord dat dit toch de juiste zou zijn voor mijn fiets. Inmiddels besteld en de volgende dag al ontvangen, helemaal goed !

26 de julio de 2024

Stuurbocht voor m'n oude Gazelle

Voor mijn oude Gazelle Medeo (bouwjaar 2001) zocht ik een aluminium stuurbocht. Het origineel was niet meer te krijgen, maar Fietsleven stelde een alternatief voor. Meteen besteld en paste perfect! Helemaal tevreden.

12 de julio de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.