Schwartztrauber Pfalz: Goede geur, prikkelende en zachte smaak en lichte afdronk. Smakelijk wijntje.... Riesling Kabinett Trocken: Ruikt naar riesling en smaakt naar riesling. Lekker hoor... pr... Ver más
De proeverij was goed verzorgt. Marga en Geerthe zijn enorm enthousiast, mede doordat ze de wijnen rechtstreeks bij de wijnboeren kopen. Ze hebben de wijn ter plekke geproefd en beleefd. De wijnen zij... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij zijn een wijnwebshop, in- en verkoop van Duitse wijnen en wij verzorgen wijnproeverijen op locatie.
Gemertstraat 21, 6844 HD, Arnhem, Holanda
- 0646332716
- info@fijneduitsewijnen.nl
- fijneduitsewijnen.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Een aantal keer wijn besteld en een…
Een aantal keer wijn besteld en een proeverij meegemaakt. Goede wijnen en altijd een supervlotte levering. Fijn adres!
Lekkere wijn en mooi op tijd.
Geweldige wijnproeverij
Op een vrijdagavond een geweldige wijnproeverij gehad, met verschillende witte wijnen, rosé en rode wijnen. Er zat een mooie opbouw in de proeverij en we kregen interessante uitleg bij elke wijn. Erg leuk om zo meer te weten te komen en uitgebreid stil te staan bij wat je proeft in de wijn. Kortom: een aanrader!
Top avond!
Top avond!
Afgelopen vrijdag een hele vermakelijke wijn proeverij gehad. Erg leuk om eens Duitse wijnen te proeven!
De combinatie: uitleg over de wijnen, leuke weetjes over de wijnboeren en het gezelschap van beide dames is niet alleen informatief maar ook gewoon heel gezellig!
Absoluut een aanrader, en ik zal zeker vaker voor een Duitse wijn kiezen.
Mooie wijnen
Prima service
Prima kwaliteits wijnen,
Prima kwaliteits wijnen,
Snelle, goed verpakte, levering en goede prijs/kwal. verhouding.
Ook elk jaar weer andere keuze mogenlijkheden.(zal wel met overname van Rob naar Marga te maken hebben)
Top!
Verrassend heerlijke Duitse wijnen met een goede persoonlijke service!
proefdoos wit en rood
Schwartztrauber Pfalz:
Riesling Kabinett Trocken:
Ruikt naar riesling en smaakt naar riesling. Lekker hoor... prima afdronk!
Braun Pfalz Spatburgunder trocken 2017:
Fijne geur van druiven/ vanille/ aarde. Zachte smaak van een niet zo’n zware wijn met een prettige afdronk.
Hambacher schlobberg cabernet Sauvignon:
Lekker wijntje!
heerlijke wijnproeverij op locatie
Afgelopen weekend hebben Marga en Geerte een wijnproeverij compleet met bijpassende kaasjes verzorgd. Samen met vrienden waren we op een vakantiepark, en ze vonden het geen probleem om in een (voor)tent de proeverij te houden. Ze hadden hele diverse wijnen meergenomen, 3 witte en 3 rode, en gaven ons ruim de tijd om aandachtig te proeven. Naast dat het leuk, lekker en informatief was, was het ontzettend snel en simpel geregeld. Marga en Geerte, nogmaals bedankt! Binnenkort gaan we proefdozen bij ze bestellen! -Marleen, Den Haag
Snelle levering en heerlijke wijnen👍
Lekkere wijnen en goede service.
Hele fijne service en een heerlijke…
Hele fijne service en een heerlijke wijn!
Zon, BBQ en een heerlijke wijn
Veel kennis heb ik niet van wijnen. Behalve dat ik wel kan zeggen wat ik lekker vind en wat niet. Bij Marga verschillende witte wijnen besteld en van de week bij de BBQ de eerste opengemaakt. Wat een heerlijke wijn voor bij dit mooie weer!
Dankjewel Marga :)
Prima eerste ervaring
Omdat ik op zoek was naar een blanc de noir wijn kwam ik op deze website terecht. Bestelling geplaatst, snelle reactie en een dag later kon ik de wijn ophalen bij Marga. Enthousiaste vrouw. Er ging ook een kaartje met persoonlijke boodschap aan de wijn. Attent! Lekkere wijn dus we komen hier zeker nog een keertje terug om ook de andere wijnen te proeven.

Respuesta de Fijneduitsewijnen