Filsøe Gruppen  Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi endte med en løsning til køling af vores soveværlse som vi er rigtigt glade for. Jeg vil især fremhæve vejledningen fra Michael, man føler sig i trygge hænder meget hurtigt - dertil en utrolig h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service fra første opkald til montering! Jeg har fået monteret varmepumpe i dag, Fra allerførste kontakt følte jeg mig i trygge hænder. Rådgivningen var ærlig, grundig og tilpasset mine beh... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fontanero

Escrito por la empresa

Filsøe Gruppen er en virksomhed på Stevns, der specialiserer sig i service og vedligeholdelse af luft-til-luft varmepumper til private hjem og sommerhuse – med ekstra fleksibilitet for vores kunder. Vi har tilrettelagt vores drift, så vi kan tilbyde servicering i weekenderne, hvilket gør det nemt for kunderne at få udført opgaver, uden at forstyrre deres hverdag. Vi ved, hvor vigtigt det er, at varmepumpen fungerer optimalt – både i helårsboliger og i sommerhuse, hvor systemet ofte står ubrugt i perioder og kræver ekstra opmærksomhed. Hos Filsøe Gruppen fokuserer vi på fleksibilitet, kvalitet og tryghed. Vi står klar til at hjælpe dig med at sikre en stabil og effektiv varmeløsning – uanset om det er i hjemmet eller i sommerhuset. Vi tilbyder fleksibel service Sjælland, Lolland og Falster.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kontakt, aftale, service, tillid :o)

De overholdte det aftalte til fulde. Kom til tiden, var meget omhyggelige med installationen af luft til luft varmepumpen. Det var ikke en "standard" montering og de var meget løsningsorienteret, så udendørs installationen blev meget "diskret". Arbejdede uafbrudt, ingen telefoner som mange montører har tendens.
Ualmindelig behagelige, diskrete og høflige montører.
Vi kan på det varmeste anbefale Filsøe Gruppen til montering af luft til luft varmepumper og helt sikkert andet arbejde de udfører.
Systemet blev efter montering omhyggeligt testet, de forlod ikke os før at de selv var 100 % tilfredse.
Vi er beboer/medlemmer i en grundejerforening, hele foreningen bliver informeret om vores uovertrufne oplevelse.
Bedste hilsner
Anastasia Ralli & Jens Bjarne Hansen

13 de julio de 2026

Rigtig god oplevelse med Filsø Gruppen

Rigtig god oplevelse med Filsø Gruppen, som netop har installeret en varmepumpe i vores anneks.

Fra start fik jeg flere klare og gennemskuelige tilbud med tydelig information om model, specifikationer og hvad installationen omfattede. Da Michael fra Filsø Gruppen kom ud for at installere den model, jeg selv havde valgt, vurderede han dog hurtigt, at den ikke var den bedste løsning på grund af pladsforholdene.

I stedet for bare at gennemføre installationen foreslog han en bedre og faktisk billigere løsning. Det betød, at installationen måtte udskydes en uge, men det blev håndteret helt uproblematisk, uden ekstra omkostninger og med et smil.

Da de kom tilbage, blev varmepumpen installeret effektivt, flot og professionelt – også selvom forholdene var lidt besværlige. Resultatet er rigtig godt.

Jeg kan på det varmeste anbefale Filsø Gruppen. Seks stjerner herfra på en femstjernet skala.

3 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi endte med en løsning til køling af…

Jeg vil især fremhæve vejledningen fra Michael, man føler sig i trygge hænder meget hurtigt - dertil en utrolig hurtig leverancetid.

8 de junio de 2026

Når alt bare spiller!

Vi har i dag fået installeret luft-til-luft pumpe.

Installatører mødte op som aftalt, de var yderste venlige og imødekommende.
De tog sig tid til at forklare i forhold placering af pumpen, og hvad der ville være bedst, inden de gik i gang.

Jeg er vild med pumpen! Som bare spiller.

Jeg fik ligeledes en grundig gennemgang af pumpen og de sørgede for at alt virkede inden de kørte!

Kan klart anbefales fra vores side!

12 de mayo de 2026

Top service!

Top service fra første opkald til montering!
Jeg har fået monteret varmepumpe i dag,
Fra allerførste kontakt følte jeg mig i trygge hænder. Rådgivningen var ærlig, grundig og tilpasset mine behov, og selve installationen blev udført super professionelt – samtidig med en rar og imødekommende tilgang, som gjorde hele forskellen.

Det er tydeligt, at de går op i deres arbejde og i at levere en løsning, der bare spiller. Jeg er både glad og lettet over, at jeg valgte netop dem.

De får mine allerbedste anbefalinger med på vejen!

5 de mayo de 2026

Varmeblæser installation

Kom til tiden, hurtig og effektiv, super god og behagelig service - TAK

15 de abril de 2026

Fantastisk service.

Fantastisk service.
På trods af leveringsproblemer fra producenten side blev der fundet en løsning til aftalte tid.
Meget imødekommende, løsningsorienteret og ikke mindst kvalitetsbevidst.

27 de marzo de 2026

Udskiftning at varmepumpe

Levering af varmepumpe som aftalt på klokkeslæt Flot installationsarbejde inde og ude
Meget venlig og behagelig montør

16 de marzo de 2026

Alt ved oplevelsen fantastisk

Alt ved oplevelsen fantastisk. Punktligt, ordentligt, grundigt, behageligt, behjælpeligt og fuldt ud professionelt!

9 de marzo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv samtale om…

Hurtig og effektiv samtale om varmepumper, så man havde et sammenlignelig indfaldsvinkel. Dejligt præcist fremmøde og et rigtig godt samarbejde med Michael, hvor jeg lærte rigtig meget om teknik osv. Gav sig tid til at se på mi. Gl. Panasonic med et par gode råd om vedligeholdelse. Rolig og fuld professionel. Klar anbefaling herfra!
René V.

5 de marzo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service hele vejen til god pris

Fra første samtale til opsætning og betaling har det været en god oplevelse

Punktlig, venlig og som aftalt til aftalt tid og pris! SÅDAN SKAL DET GØRES!

Kan anbefales!

2 de marzo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik sat en jord til jordvarmepumper op af
Michael fra filsøe gruppen super professionel service og flot arbejde det er længe siden jeg har mødt et firma og så god service fra første opkald til varmepumpe stod og varmede tak for god behandling

8 de febrero de 2026

Respuesta de Filsøe Gruppen

Tak for anmeldelsen. Det glæder os, at vi kunne hjælpe med din nye luft til luft varmepumpe

Dygtige teknikere

Super venlige, nærværende og servicemindede teknikere. Meget grundige og dygtige, vi kunne ikke have fået nogen bedre til vores varmepumpe. Tak for godt arbejde.

17 de octubre de 2025

Respuesta de Filsøe Gruppen

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at kunne hjælpe.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.