3,1

Medio

Nic wam nie wypłacą

wyskoczyla mi reklama odnosnie wysokich zyskow ktora obiecywala bezpieczne inwestycje i szybki zwrot kapitalu. podalem dane a po chwili dzwonil konsultant z finabel ktory brzmial mega profesjonalnie i roztaczal wizje wielkiej kasy. mial ten dziwny wschodni akcent ale na poczatku wszystko bylo ok i kontakt byl regularny wiec przelalem im oszczednosci. na platformie widzialem jak rzekomo zarabiam co sprawilo ze kompletnie przestalem byc czujny. schody zaczely sie przy probie wyplaty pieniedzy. nagle wyskoczyl temat jakiegos podatku potem jakies sejfy i bajki o weryfikacji aml. bezczelnie wmawiali mi ze jestem podejrzany o pranie brudnych pieniedzy i dlatego blokuja srodki. co chwila slyszalem ze to moja wina bo zle wpisalem cyferke w zleceniu a w tym czasie kasa po prostu uciekala i nikt nie chcial pomoc. na policji standardowa gadka o serwerach za granica i dostalem pismo o umorzeniu sprawy po dwoch tygodniach. bylem zalamany i myslalem ze to koniec. na szczescie trafilem na forum zrzeszajace oszukanych gdzie ludzie pisali o podobnych akcjach i tam dostalem namiar na konkretna ekipe. kontakt ktory mnie uratowal7/8/3/ przeczytacie miedzy wierszami2/9/9/ bo usuwaja co chwila opinie ale sie nie poddaje bo dzieki7/6/2/ nim odzyskalem to co ci naciagacze mi zabrali i wy tez mozecie. trzymajcie sie z daleka od finabel.

16 de abril de 2026