Banner for Fireball Casino PL🔥

Fireball Casino PL🔥 Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skoro już zostałem zapytany to uważam że najważniejszą kwestią było szybkie, proste potwierdzenie tożsamości jak i całego konta. Dostępne metody wpłaty jak i n8e mniej istotne możliwe metody wypłaty.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Częsta można zgarnąć darmowe nagrody za misję które są banale do wykonania, wypłata środków zawsze tego samego dnia, dodatkowo freeroll co dwa tygodnie więc możliwości na zabawę jest wiele.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

plusy są takie że szybko wypłacacie pieniądze a minusy za mało oferujecie od siebie bonusów gratisów i to byście mogli poprawić bo tu tylko trzeba wrzucać pieniądze non stop non stop rzadko wygrywając... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jedno z najlepszych kasyn z ramienia kasyna Lemon 🍋 wypłacalne, bardzo szybkie wypłaty. Bardzo dobry support, pomocny w każdej kwestii. Częste promocje i dodatkowe bonusy, free rolle oraz codzienne d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Casino
  2. Agencia de apuestas
  3. Corredor de apuestas
  4. Servicios de criptomonedas
  5. Servicio de apuestas
  6. Casino o apuestas online

Escrito por la empresa

🔥PL🔥 Najlepsze kasyno online na prawdziwe pieniądze – topowe sloty online, darmowe spiny, gry kasyna live, blackjack, ruletka, poker oraz wysokie jackpoty progresywne. Zgarnij bonus powitalny, free spins bez depozytu, bonusy non-sticky, bonusy reload, cashback i codzienne promocje kasynowe. Graj z wykorzystaniem szybkich wypłat, natychmiastowych depozytów, bezpiecznych płatności oraz kasyna mobilnego dostępnego na każdym urządzeniu. Certyfikowany RNG gwarantuje uczciwą grę i pełne bezpieczeństwo. Dołącz do topowego kasyna online i graj już teraz! ✨🔥EN🔥 Best online casino for real money players – top online slots, free spins, live casino games, blackjack, roulette, poker, and high progressive jackpots. Claim your welcome bonus, no deposit free spins, non-sticky bonuses, reload bonuses, cashback, and daily casino promotions. Enjoy fast withdrawals, instant deposits, secure payment methods, and a fully optimized mobile casino available on any device. Certified RNG ensures fair play and maximum security. Join a top online casino and start playing now! ✨🔥HU🔥A legjobb online kaszinó valódi pénzes játékosoknak – top online slotok, ingyenes pörgetések, élő kaszinó játékok, blackjack, rulett, póker és magas progresszív jackpotok. Szerezd meg az üdvözlő bónuszt, befizetés nélküli free spins ajánlatokat, non-sticky bónuszokat, reload bónuszokat, cashbacket és napi kaszinó promóciókat. Élvezd a gyors kifizetéseket, azonnali befizetéseket, biztonságos fizetési módokat és a teljesen optimalizált mobil kaszinót bármilyen eszközön. A tanúsított RNG garantálja a fair játékot és a maximális biztonságot. Csatlakozz egy top online kaszinóhoz és játssz most! ✨

Información de contacto

Top Games, Big Bonuses, Premium Rewards

Discover top-tier games with bonuses and weekly events.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

456 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

454 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Poprostu ok

9 de junio de 2026

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że podoba Ci się nasz szybki system wypłat. To dla nas ogromna motywacja.

Szybkie wyplaty

Dobra zabawa

16 de junio de 2026

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że podoba Ci się nasza platforma oraz szybki system wypłat. To dla nas ogromna motywacja.

Szybka i uczciwa wyplata

Szybkie wypłaty w weekend
Szybkie wpłaty bez problemowe

16 de junio de 2026

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że podoba Ci się nasza platforma, oferta bonusowa oraz szybki system wpłat i wypłat. To dla nas ogromna motywacja.

Super gierki

Super gierki. Polecam

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sprawne i szybkie wypłaty oraz dobre…

Sprawne i szybkie wypłaty oraz dobre gry w kasynie.Mila obsługa sprawna i szybka

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że podoba Ci się nasza platforma, wsparcie Działu obsługi Klienta oraz szybki system wypłat. To dla nas ogromna motywacja.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Én elégedett vagyok mert amit nyertem…

Én elégedett vagyok mert amit nyertem azt ki is fizette köszönöm szépen

8 de junio de 2026

Köszönjük a véleményt!

Nagyon örülünk, hogy elégedett vagy, és hogy amit nyertél, azt ki is fizettük – ez a legjobb visszajelzés számunkra.

Kellemes szórakozást és örömteli játékot kívánunk.

Üdvözlettel,
FIreball Casino Csapata

Da się pograć

Jest uczciwie!

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że podoba Ci się nasza platforma oraz system bonusów. To dla nas ogromna motywacja.

Zespół FIreball Casino

Nagyon jó remek

Köszönjük a véleményt!

Nagyon örülünk, hogy nagyon jónak és remeknek találod a kaszinónkat – ez a legjobb visszajelzés számunkra.

Kellemes szórakozást és örömteli játékot kívánunk.

Üdvözlettel,
Fireball Casino Csapata

So far so good

Respuesta de Fireball Casino PL🔥

Thank you for your feedback!

We are glad that so far everything is good – this is the best feedback for us.

We wish you successful gameplay and satisfaction from playing.

Best regards,
Fireball Casino Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Potrafi bardzo miłe i niespodziewanie…

Potrafi bardzo miłe i niespodziewanie Zaskoczyć gdyby wypłaty były jeszcze w ten sam dzień było by premium

Dziękujemy za opinię!

To dla nas ogromna radość, że potrafimy bardzo miło i niespodziewanie zaskoczyć. Rozumiemy też, że gdyby wypłaty były jeszcze w ten sam dzień, byłoby premium – Twoja uwaga jest dla nas cenna.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dziękujemy za opinię!

Rozumiemy Pani frustrację związaną z długim czasem wypłat wygranych – to dla nas ważna uwaga.

Jeśli od zatwierdzenia Twojej wypłaty minęło więcej niż 5 dni roboczych, a pieniądze nadal nie wpłynęły na konto bankowe, prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta wysyłając wiadomość na adres e-mail helpdesk@fireball.casino. Nasi specjaliści sprawdzą sytuację bezpośrednio u dostawcy płatności i zrobią wszystko, aby jak najszybciej rozwiązać problem.

Zależy nam na wyjaśnieniu sprawy i ewentualnym przywróceniu zaufania.

Bez zastrzeżeń

Gra jak najbardziej w porządku dobrze zabija.

Kasyno wypłacalne

Kasyno wypłacalne , nawet przy delikatnym złamaniu regulaminu dotyczącego maksymalnej stawki 8zl podczas trwania bonusu , przez przypadek zagrałem za 9zl 🫣 już bałem się że nie wypłacą wygranej ale pozytywnie się zaskoczyłem jednak tam też pracują ludzie ;)

Dziękujemy za opinię!

To dla nas niezwykle budujące, że mimo drobnego przekroczenia regulaminowej stawki – i związanej z tym obawy – wypłaciliśmy wygraną, a Pan pozytywnie się zaskoczył. W Fireball Casino kierujemy się nie tylko literą regulaminu, ale także zdrowym rozsądkiem i ludzkim podejściem – szczególnie w przypadku nieumyślnych błędów. Dziękujemy za zaufanie i docenienie naszej uczciwości.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Albo ja mam pecha albo ciężko coś trafić

Albo ja mam pecha albo ciężko coś trafić

3 de junio de 2026

Respuesta de Fireball Casino PL🔥

Dziękujemy za opinię i za to, że jest Pani z nami, mimo doświadczeń.

Rozumiemy Pani frustrację związaną z poniesionymi stratami – gra w kasynie zawsze wiąże się z ryzykiem, a wyniki są całkowicie losowe. Pragniemy jednak zapewnić, że działamy w oparciu o certyfikowane generatory losowe (RNG), a nasze gry są regularnie audytowane pod kątem uczciwości.

Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że przyszłe sesje przyniosą Pani więcej satysfakcji oraz udanych wygranych.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rozrywka,przejrzystość,pomoc

Przejrzysty interfejs, szybka pomoc supportu ze strony fireball casino i oczywiście zachęcające bonusy i nagrody :)

Dziękujemy za opinię!

To dla nas ogromna radość, że przejrzysty interfejs, szybka pomoc supportu Fireball Casino oraz zachęcające bonusy i nagrody zostały przez Ciebie docenione.

Najlepsze kasyno online!

Najlepsze kasyno online!! Kolejna duża wypłata leci na konto. To już 8000e w krótkim czasie. Polecam!!!

7 de junio de 2026

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że podoba Ci się nasza platforma oraz realne szanse wygranej. To dla nas ogromna motywacja.

Da sie wygrać!!

Ekspresowy wypłaty, świetne gry i ekstra bonusy. Polecam

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że podoba Ci się nasza platforma, oferta bonusowa oraz szybki system wypłat. To dla nas ogromna motywacja.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.