Banner for First Camp

First CampOpiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skovlund-Lillebælt First camp en overnatning i hytte med 3 børnebørn. Hytten var fint, men lugtede fugtig.Poolen var et godt område med forskellige pools. dog var område ved omklædning klamt vil v... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

super hyggelig campingplads med plads og muligheder for børn. gode hytter og bade og køkken faciliteter, dog kunne nogle af hytterne trænge til lidt brush up, men absolut et dejligt sted og vi har vær... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De ligging van de camping is prima, mooie omgeving. Leuk zwembad erbij. De bedden van ons hutje slapen goed maar daar is alles mee gezegd. Het is nu 23:00 overal is lawaai van volwassen en kindere... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Pladsen bærer præg af, at man ikke er klar til sæsonstart. Græsset er vokset vildt, informationen er ikke bygget færdig, og lejepladsen ligner noget hvor en bombe er slået ned. Vi boede i en pæn og... Ver más

La empresa ha respondido

4. Estacionamiento de casas rodantes
  5. Alojamiento para viajeros

Sobre First Camp

Escrito por la empresa

First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 70 destinationer i Danmark, Sverige og Norge. Hos os er camping meget mere end blot et sted at sove – det handler om campinglykke, fællesskab og små øjeblikke af hverdagspause for både børn og voksne. Vi elsker at byde vores gæster velkommen, og vi arbejder hver dag for at skabe moments of happiness for the many people.

Når du booker hos First Camp, skal det føles både enkelt, trygt og fleksibelt. Du kan vælge mellem alt fra klassisk camping med egen vogn eller telt til hytter, glamping og andre komfortable overnatningsformer – altid på destinationer tæt på natur, oplevelser og seværdigheder. Vores medlemsklub giver dig adgang til bedste pris på ophold, særlige tilbud og ekstra fordele, så du og familien får endnu mere ud af feriebudgettet.

First Camp-familien består af engagerede stjerner på vores destinationer og i vores contact center, som gør deres bedste for at hjælpe dig før, under og efter dit ophold. Vi lytter altid til vores gæster, og anmeldelserne her på Trustpilot er en vigtig del af, at vi hele tiden kan forbedre oplevelsen og gøre det endnu nemmere at holde ferie hos os.

Uanset om du planlægger en sommerferie med familien, en weekendtur med vennerne eller et roligt getaway uden for højsæsonen, glæder vi os til at byde dig velkommen hos First Camp – måske på din nye yndlingsdestination.
Læs mere og book nemt og trygt på firstcamp.dk.

Hvorfor vælge First Camp

Escrito por la empresa

Meget for pengene
Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
Enkelt at booke
Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
Fleksibel booking
Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
Unikke medlemsfordele
Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
En bæredygtig ferie
Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

138 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolut en campingplads med styr på…

Absolut en campingplads med styr på sagerne, gulvvarme på badeværelserne, kvalitetsmaterialer, kæmpe minigolfbane, badeland og top faciliteter .. forstår ingenting af kritikere her…
Ikke et eneste stykke skrald eller plet på udendørs arealer samt alt er rent hele tiden

20 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækkert område på Bøsørevcamping…

Super lækkert område på Bøsørevcamping nær strand og natur. Fine servicebygninger med god køkken midt på pladsen og toiletter er fine, men armaturene/bruser kunne godt trænge til opgradering og vil anbefale udskifte armatur sådan at man skal trykke for vand hver 3-4 minut fordi da jeg skulle i bad, havde en anden “glemt” at slukke for bruseren og det er jo ikke miljøvenligt og dyrt vandforbrug.
Personalet er meget flinke og hjælpsomme.
Vi lejede campingvogn 44 og 45 og det er meget fine vogne som vi sov godt i, dog savnes der et manual/vejledning til hvordan man tænder og styrer for temperatur i vognen og måtte bruge næsten 1 time for finde ud af styringen/“computeren”

13 de mayo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Havde en af de små hytter

Havde en af de små hytter, super fint badeværelse 👍, det var helt i top. Meget lille soveværelse, så man skulle kravle over hinanden om natten, hvis man skulle op. Manglede også nogle ordentlig stole til afslapning. Køkken fungerede fint, med alt hvad der skulle være

14 de mayo de 2026

6 overnatninger på Bøsøre

6 overnatninger på Bøsøre. Fin oplevelse til pengene. Gode store pladser, varme i servicebygninger, god plads til alle, ingen kø og dejlig natur, fin service i butikken og i bistroen. Eneste lille minus er at når det er så stort så bliver det mere kommercielt, knapt så "familært" ift. værtspar etc. men vi var vældig godt tilfredse og alle var flinke.

9 de mayo de 2026

Meget tilfreds🤩

Jeg har været rigtig tilfreds med mit ophold, fra bookning til afrejse har været en super oplevelse, masser af hjælpsom og venlig personale.
De har haft travlt i vinters med nye tiltag på pladsen og det er virkelig blevet så fint der, det er tydeligt at mærke at de nye ejer har haft nogle år på campingpladsen nu, de gør virkelig en masse fint ved stedet, ting tager tid, det er helt forståeligt.
Tak for et dejligt ophold på vores yndlings campingplads.

13 de mayo de 2026

Fantastisk dejlig plads

Fantastisk dejlig plads, gøgen kukkede og der var god plads til os alle her udenfor sæsonen.
Vi savnede en lille frostboks i køleskabet i hytten og døren til badeværelset kunne ikke lukke. Sovesofa bør udskiftes er meget slidt/ridset i betrækket.
Vi kommer gerne igen.

11 de mayo de 2026

Fin lille campingplads

Fin lille campingplads , god beliggenhed tæt ved Århus/ Skejby , venlig og hjælpsom personale . Servicebygningen af lidt ældre dato , men meget rent. Vi kommer gerne en anden gang.

5 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var så mega hyggeligt og dejligt

Det var så mega hyggeligt og dejligt. Sød og venlig betjening.det er ikke sidste gang vi er er der.
Det kan varmt anbefales 👍🏼👍🏼🙂🙂🌞🌝

2 de mayo de 2026

Respuesta de First Camp

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi glæder os til at se dig igen!
First Camp Ajstrup Strand

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bøjden camping fin hytte men kun plads…

Bøjden camping fin hytte men kun plads til 2 voksne og 2 børn. Den kaldes de luxe hytte. Luksus består af spabad. Man skal være klar over at den ikke egner sig til 4 voksne eller hunde for trappen op er meget stejl. Man skal bukke sig ovenpå også ud til tagterrassen. Pas på ikke at blive låst ude, døren låser ved lukning.

3 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt lokation til en fest

Vi har netop holdt konfirmation på Bøsøre Camping og det kan virkelig anbefales. Helt perfekt lokation til en fest med mange børn og unge mennesker. Sine og Henrik er søde og meget behjælpelige med alt hvad man har brug for. Maden var virkelig god og i rigelige mængder. I forbindelse med festen boede vi og mange af gæsterne i hytter og på campingpladsen. En helt perfekt weekend.

2 de mayo de 2026

Hej Pernille

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord om jeres konfirmationsweekend hos First Camp Bøsøre.

Det glæder os virkelig meget at høre, at både rammerne, maden og overnatningen levede op til jeres forventninger, og at I havde en helt perfekt weekend sammen med familie og gæster. vi bliver også meget glade for de fine ord – det betyder meget for os alle, at vores gæster føler sig godt taget imod og hjulpet hele vejen igennem arrangementet.

Det var en fornøjelse at have jer på besøg, og vi håber at få mulighed for at byde jer velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner
Sine & Henrik

Lejet en hytte Holbæk sofiemindesvej

Holbæk Sofiemindesvej.
Lejet en hytte (nr.5) . Flot rengjort, hyggelig, alt som beskrevet. Nemt indtjek, god vejledning af charmerende "vært". Havde et sidste øjebliks spørgsmål fik hurtigt retur svar, der var en fejl på hjemmesiden, som blev rettet hurtigt.
Prisen er virkelig rimelig, der er faktisk meget for pengene. Rengøringsmidler til rådighed, bøjler i skabe og støvsuger.
Gode madrasser, og fine linnedspakker.
Afgjort hyggelig plads.
Vi anbefaler varmt denne campingplads.
Nem at finde og god beliggenhed.
Eneste minus - vi skal hjem igen lige om lidt.....
Det irriterer mig at alle First Camp anmeldelser, går på First Camp i hele landet - Det er ikke fair overfor pladserne. Bare 1 dårlig, trækker alle pladserne ned. Har læst alle anmeldelser igennem, og nogle nævner andre stednavne/pladser.
Her er der hverken rod/glasskår eller en beskidt pool.

Kommer gerne igen Britta & familie

1 de mayo de 2026

Lækker hytte

Lækker hytte, pæn, ren og nyrenoveret☺️ søde, smilende, imødekommende og hjælpsomme medarbejdere👍🏻
Kommer helt sikkert tilbage🏕️

25 de abril de 2026

Ajstrup - First Camp

Ajstrup - First Camp
Vi har igennem længere tid været på denne campingplads, og må sige vi er super tilfredse med pladsen, dens beliggenhed og det der gør pladsen til noget SÆRLIGT, er dets PERSONALE. Altid venlige, uanset hvem vi har snakket med, og løsningsorienteret. Vi har nydt vores tid her igennem vinter og forår.
Dejligt, så dejligt vi vender tilbage med jævne mellemrum til vores "hjem".
En stor tak til personalet fra os 🥰

3 de enero de 2026

Dejlig plads

First Camp - Bogense City er en rigtig dejlig, pæn og velholdt campingplads med super rene køkken og toiletfaciliteter.

15 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har været på besøg som dagsgæst…

Jeg har været på besøg som dagsgæst flere gange. Jeg synes, at både vandlandet og legelandet trænger til en grundig rengøring og ikke mindst vedligeholdelse. Det virker ikke, som om der bliver investeret i pladsen.

Derudover fremstår områderne omkring vandlandet og reception rodet med gamle presenninger, alger og ukrudt på terrassen udenfor badelandet samt gamle plastikhavemøbler, der er i stykker og ligger smidt i bunker.

Det lever slet ikke op til, hvad man forventer af en 5-stjernet plads, men fremstår i stedet rodet og dårligt vedligeholdt.

6 de abril de 2026

Hasmark

Lige kommet hjem efter en god påskeferie. Vi har haft egen vogn med på en dejlig platin plads. Badelandet var super skønt, dejligt vand men virkelig dårlig omklædnings forhold. Ingen bænke til at have tørt tøj liggende, svært med 3 børn.
Den service bygning der lå tættest på os var der ingen varme i - ret koldt om morgenen når der kun er 4 grader udenfor. Flere gange var strømmen gået i køkkenet så komfure og kogeplader ikke virkede. Men ellers rigtig fine faciliter som virkelig har potientiale til at blive rigtig godt. God mad i bistroen, bedre end vi havde forventet. Gode legepladser til ungerne - vi har alt i alt haft en rigtig god ferie 🐣

5 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lige hjemkommet efter fire dage og må…

Lige hjemkommet efter fire dage og må sige vi er skuffet. Ingen varmt vand uanset tidspunkt. Fik en elendighed plads 301 hvor der lå så mange grene og vi måtte rydde før vi kunne stille op. Ikke nok med det, så var der sat jernstang og mælkekasse over et hul hvor vores fortelt skulle være. Jeg var i receptionen og nævne det, og de ville sende nogen ned, men ingen kom. Så mange store huller kunne ha endt i ulykke. For os var det sidste besøg. Ærgerligt for pladsen ligger skønt.

1 de abril de 2026

First Camp aarhus

Vi har været 2dage på first Camp Aarhus. Der var ikke mange folk at snakke med i receptionen da vi kom kl 14. Senere på aftenen kom der et andet par i autocamper og kunne ikke få strøm. Det virkede ikke og man kunne ikke komme o kontakt med nogen. Når man ringede på det nummer der stod i receptionen gik den til et Call center og det var ikke den mest søde dame man fik. Hun mente at vi kunne gå i receptionen i morgen tidligt. Når man driver en campingplads så skal der også være sådan at man kan få fat på dem. Ellers var der pænt og rent fint sted.

2 de abril de 2026

Hej Betina

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os på First Camp Aarhus.

Vi beklager meget, at jeres oplevelse ved ankomst ikke levede op til jeres forventninger. Vores reception er åben dagligt kl. 08.00–16.00, og vi forventer naturligvis at være til stede og tilgængelige i det tidsrum. Det er derfor ærgerligt at høre, at I oplevede manglende personale ved jeres ankomst kl. 14.00. Bemandingen og tilgængeligheden i åbningstiden skal naturligvis fungere, og det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Vi vil følge op på det internt for at sikre, at dette fungerer som det skal.

Vi håber, vi får mulighed for at byde jer velkommen igen og give jer en bedre samlet oplevelse næste gang, hvor der forhåbentlig er personale klar i receptionen til at tage godt imod jer.

First Camp Aarhus

Super skøn campingplads

Super skøn campingplads. Har lige været der 3 dage med egen campingvogn, mig selv og mine to børn.
Personalet var super søde, og alt praktisk fungerede bare.
Badelandet er skønt, med en perfekt indretning, så det er sjovt både for store og små. Samt overskueligt når man er der alene med børn.
Legepladserne er blevet renoveret med nye flotte hoppepuder.
Faciliteterne er rene og i flot stand. Det udendørs badeland og minigolfbanen trænger til en renovering, men det fortalte de at det er planlagt nu og vil være på plads til maj.
Så 5 store stjerner herfra. Det er skønt nu, men bliver kun bedre.

1 de abril de 2026

Kære Amalie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos os 😊

Det glæder os virkelig at høre, at I har haft nogle skønne dage på pladsen, og at både du og dine børn har nydt opholdet. Vi er især glade for dine rosende ord om personalet, badelandet og vores faciliteter – det betyder meget for os.

Dejligt også at høre, at de nye legepladser falder i god jord! Og tak fordi du nævner forbedringspunkterne – vi kan bekræfte, at renovering af det udendørs badeland og minigolfbanen er på vej, og vi glæder os til at kunne præsentere det meget snart.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner
Team Bøsøre

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God beliggenhed, men slidt plads

Pladsen har super beliggenhed tæt ved Århus og med direkte adgang til skov og fine naturlegepladser. Desværre var hytten, vi boede i, noget nedslidt og ikke synderlig ren. Der var pletter på puder og dyner, noget ubestemmeligt boede i fryseren og generelt lidt snusket. Hytten var slidt og der var gjort halvhjertede forsøg på vedligehold. I det hele taget så pladsens fællesfaciliteter slidt ud.

31 de marzo de 2026

Hej Sanne

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at du fremhæver vores beliggenhed og de naturskønne omgivelser 🌿

Vi er bevidste om, at pladsen og hytterne trænger til en kærlig hånd. Vi er nye kræfter på pladsen og arbejder på at komme hele vejen rundt – men det er et større projekt, som naturligt tager lidt tid.

Vi tager din feedback til os og bruger den aktivt i vores videre arbejde, så tak fordi du gør os opmærksomme på det.

Vi håber, I har lyst til at besøge os igen en anden gang, så vi forhåbentlig kan give jer en endnu bedre oplevelse og vise den udvikling, vi er i gang med.

First Camp Aarhus

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.