Beställde en vara och valde en leveransadress där jag inte bor för ville ha varan i till annan ort jag skulle befinna mig vid, och skrev in faktureringsadress där jag faktiskt bor. När de skickar pake... Ver más
Ångrade mitt köp och bad att få returnera, vilket inte var nåt problem, tvärtom mycket snabb återkoppling och hantering av mitt ärende. Har handlat hos Fishline ett flertal gånger och det har alltid v... Ver más
I gave fishline a try because although they are Swedish, they had lower prices than fishing shops in Denmark. I ordered a Simms chest harness, it arrived quickly and well packaged. I would order from... Ver más
Otroligt skönt att få jiggar och småplock direkt i brevlådan, dessutom snabbleverans. Fler fiskebutiker borde göra såhär! Rekommenderar starkt.
Escrito por la empresa
Fishline är den ledande flugfiskebutiken i Sverige. Med över 20 000 produkter från de mest pålitliga varumärkena, strävar vi efter att erbjuda sportfiskare en omfattande och unik upplevelse. Oavsett om du är intresserad av mete, spinnfiske eller flugfiske, har vi en imponerande kollektion av utrustning för att möta dina behov. Inom flugfiske har vi ett brett utbud av högkvalitativa produkter, inklusive flugspön, rullar, linor, flugor och vadarbyxor. Vårt sortiment sträcker sig dock bortom flugfiske och inkluderar även produkter för jerkbaitfiske, spinnfiske, vertikalfiske, gäddfiske, gösfiske, abborrfiske, laxfiske, öringfiske, havsfiske, specimenfiske, vinterfiske och mete i alla dess former. Vi välkomnar fiskare av alla nivåer, från nybörjare till proffs, och vårt dedikerade team står redo att erbjuda den expertis och hjälp du behöver för att få ut det mesta av din fiskeupplevelse. Vår målsättning är att vi alltid ska kunna förse dig med den bästa utrustningen och servicen. Välkommen till Fishline – din pålitliga partner för sportfiske!
Suecia
- fishline.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Snabba leveranser,utmärkt sortiment nt.
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans. Det finns ingen som levererar så snabbt som ni. När jag har fått fel vara så har ni löst det på ett smidigt och snabbt sätt
Bra info om produkten.
Bra info om produkten.
Enkel betalning m Klarna.
Snabb lev. m PostNord.
snabba leveranser bra priser bra…
snabba leveranser bra priser bra kundbemötande
Har alltid funkat klockrent.
Bra service
Bra service, snabb återkoppling vid frågor och snabb leverans! Supernöjd
Bra sortiment och snabb leverans
Bra sortiment och snabb leverans. Riktigt bra priser också.
Jon
Snabb leverens och punktlig
Bra snabb på lite leverans. Jag satt bra pris tack tack
Bra produkter till ett bra pris och…
Bra produkter till ett bra pris och snabbt levererat.
Snabb leverans.
Snabb leverans Bra betalningshantering
Snabb och bra leverans
Enkelt att hitta produkter
Enkelt att hitta produkter, enkelt att checka ut samt snabba leveranser.
Snabb och pålitlig leverans till bästa pris!
Sämsta hemsidan
Sämsta hemsidan. Beställde ett isfiskespö, ringarna var alla åt fel håll, sen gick toppen av efter en liten fisk. sen så mailade jag om detta, men har inte fått svar på 1 månad. sämst hemsida.

Respuesta de Fishline
Más información sobre otros tipos de reseñas.