Kom over de tilfeldig og super fornøyd. Prima varer og lettvint og digger kokken på hjemmesiden som hjelper med planlegging og oppskrifter. Kjempehyggelige og serviceinnstilte de som leverer og det he... Ver más

La empresa ha respondido
Sjaføren ble noe forsinket og det ble mørkt før han var i området. Ringte han og vi ble enige om å møtes på sted kjent for oss begge. Det gikk helt fint. Hyggelig kar. Smakte på herligheten i form av... Ver más
La empresa ha respondido
Servicen er i toppklasse! 🤩 Alltid hyggelig telefon fra dere i forkant, til å få med favorittfisken. Leveringsmannen er alltid blid, serviceinnstillt og hjelpsom. Kunne en periode ikke bære fis... Ver más
La empresa ha respondido
Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.
Arbeidergata 35, 3050, Mjøndalen, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi er Fornøyde brukere gjennom mange år. Alltid vennlig service og gode produkter(Lakseloins og Torskeloins).
Anne-Tove og Henry

Respuesta de Fiskeruta AS
Nydelig sjømat, levert til avtalt tidspunkt rett på døren. Anbefaler å prøve dette kontra å kjøpe dårlig og dyre fiskeprodukter fra butikken.

Respuesta de Fiskeruta AS
Alltid suveren kvalitet. Blide og hyggelige folk.

Respuesta de Fiskeruta AS
Veldig god kvalitet, service og rask levering! Vi er kjempefornøyde alltid!

Respuesta de Fiskeruta AS
Det er super fisk og fiskekakerk, to unge hyggelig personer som kommer innenfor avtalt tid og yter god service👍

Respuesta de Fiskeruta AS
Alltid gode varer rett på døra til avtalt tid. Godt utvalg i ulike fiskeprodukter som man kan velge mellom.

Respuesta de Fiskeruta AS
Veldig fornøyd med kvaliteten og servicen! Ikke noe tullball, bare nydelige produkter. Koster litt ekstra, men verd hver krone!

Respuesta de Fiskeruta AS
Supre produkter levert rett på døra til avtalt tidspunkt. Det er enkelt å takke nei dersom man ikke ønsker levering når de ringer en ukes tid i forkant. Dette er produkter med god kvalitet som selger seg selv når man først har prøvd dem, og jeg håper Fiskeruta fortsetter å fremstå som seriøse leverandører med god produktkunnskap uten behov for å pushe mersalg. Godt jobba!

Servicen er i toppklasse! 🤩
Alltid hyggelig telefon fra dere i forkant, til å få med favorittfisken.
Leveringsmannen er alltid blid, serviceinnstillt og hjelpsom. Kunne en periode ikke bære fiskeesken. Det var ingen problem for den herlig forfriskende energiske leveringsmannen, som bar inn i fryseren med ett smil om munnen. Og alltid en god og kort prat om deres fiskeprodukter og alltid god stemning selvom vi alltid handler bare den samme fiskeesken 🤩
Fisken er delikat farge på, store stykker og smaker sååå godt! 🤩
Koster litt, men tenker det er god investering i god helse 🤩

Respuesta de Fiskeruta AS
FISKERUTA leverer som alltid hos oss. Gode varer og holder avtaler. Glimrende service

Respuesta de Fiskeruta AS
Fisken var veldig god, og meget god service fra selgerne.

Respuesta de Fiskeruta AS
Topp kvalitet på produktene. Positive og dyktige mennesker som leverer varene. Topp fornøyd kunde !

Respuesta de Fiskeruta AS
Bra nettside, bra utvalg, men alt for mye mas. Når man velger å bestille på nett og få hjemlevert så ofte gjør man det pga hektisk hverdag. Ønsker ikke masse telefoner og meldinger konstant. Leveringen alt for uklart i tillegg. Får beskjed at varer leveres mellom mandag kl 16 og 23 til torsdag 16 til 23. Umulig å planlegge å være hjemme. Så kommer plutselig melding på torsdag at det blir levert mellom 16 og 23 men gi tilbakemelding på tidspunktet når jeg er hjemme. Når jeg ber dem å levere så nær kl 16 som mulig så ringer tilbake og sier at de ikke kan levere før kl 21. Hvorfor i det hele tatt sende sms da og spørre. Håpløst. Og alt for mye mas på tlf. Før hver gang de kjører ut. Hvis jeg vil ha fisk så bestiller jeg. Trenger ikke konstant meldinger og telefoner.

Respuesta de Fiskeruta AS
Alltid like hyggelig å få besøk av Fiskebilen. Og nydelig sjømat. Elsker torske loin.

Respuesta de Fiskeruta AS
Dette er 2 gang vi får levering av sei lion og vi er veldig fornøyd 🤗.
Nydelig fisk og kvalitet 👍.
Hadde pengboka vært stor hadde vi bestilt mye mer.

Respuesta de Fiskeruta AS
Men prisen kan bli enda bedre / torskefilet er meget bra

Respuesta de Fiskeruta AS
Vi er storfornøyd med mat, leveranse,
og ikke minst de som tok imot bestillingen og de som leverte.
Helt topp.

Respuesta de Fiskeruta AS
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.