FitBeny Valmennus Opiniones 375

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nopeat vastaukset kysymyksiin, tsempit ja kattavat vastaukset viikkoraporteissa, helpot ja hyvät ruokareseptit. Treeniohjelmissa on kuunneltu ja otettu huomioon inhokkiliikkeet, että niitä ei ohjelmaa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Paras päätös pitkään aikaan lähteä mukaan valmennukseen! Treeni ja ruokaohjelmat on selkeitä ja helppoja toteuttaa ja räätälöity just sulle sopivaksi. Mulla valmentajana Juho, ammattitaitonen ja aidos... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Todella tyytyväinen, että tuli aloitettua elämäntapa remontti ja tuli valittua FitBenyn valmennus. Treenit ovat ollut mielekkäitä ja tulosta tullut. Ruuat ovat helppoja ja maistuvia. Valmennus soveltu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ammattitaitosta porukkaa! Selkeät ohjeet joita on helppo noudattaa. Markus Saaristo on ollut mun valmentajana ja ei voi muuta kuin kehua! Ruokavalio on monipuolinen ja treenejä odottaa koko päivän ett... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de fitness y nutrición
  2. Entrenador/a personal
  3. Servicio de adelgazamiento

Escrito por la empresa

Fitbeny-valmennuksessa keskitytään auttamaan ihmisiä saavuttamaan näkyviä tuloksia rasvanpoltossa, lihasten kasvatuksessa ja suoritustehon parantamisessa - sekä rakentamaan terveellisiä ja pysyviä elämäntapamuutoksia.📚 Meidän valmennuksessa ruokavalio on herkullinen, helppo ja mutkaton - suunniteltu tukemaan rasvanpolttoa, lihaskasvua ja hyvinvointia kiireisessä arjessa. Kehittelemme jatkuvasti uusia maistuvia Fitbeny-reseptejä, jotka tuovat iloa ja makua asiakkaidemme jokaiseen päivään.🥑 Fitbenyn perustaja Benjamin on koonnut ympärilleen osaavan tiimin, johon kuuluu yksi liikuntatieteiden maisteri sekä kaksi koulutettua personal traineria. Yhdessä tuemme asiakkaitamme kohti tehokasta painonpudotusta, parempaa jaksamista ja vahvempaa kehoa.💪🏼 Etsitkö apua rasvanpolttoon, lihaskasvuun tai elämäntapamuutokseen? Käy osoitteessa www.fitbeny.fi ja varaa maksuton konsultaatiopuhelu - ilman sitoutumista.🤝

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Viis kautta viis

Erittäin ammattitaitoinen koutsi, treeniohjelma oli räätälöity juuri meikäläiselle sopivaksi ja ruokaohjelman ruoat maukkaita! Appi toimii hienosti ja apua sai aina, jos jokin asia askarrutti. Vahva suositus Fitbenyn valmennukselle! :)

2 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Olen ollut super tyytyväinen…

Olen ollut super tyytyväinen valmennukseen kokonaisuutena. Oma valmentajani on Sami ja hänen kanssa yhteistyö ja kommunikointi ollut ihan 6/5. Painoa ja senttejä lähtee hyvään tahtiin ja ylipäätään elämänlaatu on paranutunut merkittävästi. Nälkää ei tässä valmennuksessa nähdä ja ruokavaliota on ihan älyttömän helppo noudattaa. Minulle suunniteltiin kotitreenit elämäntilanteeni mukaan ja silti tulosta tulee vaikken salille pääse. 🥰

2 de marzo de 2026

Tyytyväinen 9kk valmennukseen

Tosi tyytyväinen olen ollut valmennukseen, joka on kestänyt nyt reilun 6kk. Valmentajan tuki on hyvin saatavilla ja hän on laatinut ateria- ja treeniohjelmat ammattitaitoisesti. Välillä on tullut hieman pieniä kommunikaatiokatkoksia tai väärinymmärryksiä valmentajan kanssa liittyen joihinkin resepteihin tai saliohjelmaan (esim. Kuinka monta treeniä viikossa ja mitä liikkeitä pystyy tekemään), mutta nämä on saatu nopeesti korjailtua kun olen siitä erikseen maininnut. Ylimääräiset kilot on lähteny vyötäröltä ja nyt loppuvalmennuksen ajan keskitytään vielä parantamaan salituloksia ja voimatasoja. Voin suositella valmennusta muillekin!

1 de marzo de 2026

Epäilin aluksi

Epäilin aluksi, kannattaako valmennukseen investoida – mutta jo ensimmäiset viikot osoittivat, että kyllä kannattaa. Mietin myös, voiko tällaisen ottaa keskellä kiireistä lapsiperhearkea. Voi, ja nimenomaan silloin se toimikin minun kohdalla parhaiten.

Liikunta ei ole ollut minulle täysin vierasta, mutta en ole saanut treeniin ja ruokavalioon säännöllisyyttä tai nousujohteisuutta. Tässä valmennuksessa kokonaisuus toi juuri sen rytmin ja selkeyden, joka on aiemmin minulta puuttunut.

Reseptit ja ruokavalio toimivat oikeasti! Reseptit ovat maukkaita, nälkää ei tarvitse nähdä ja kokonaisuus on helppo skaalata koko perheelle! Sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen ja valmentajat ovat ammattitaitoisia, sekä helposti lähestyttäviä.

Noin 10 vuoden omatoimisen yrittämisen jälkeen tällä tuli vihdoin tuloksia! Suosittelen!

1 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hyvä tuki

Hyvä tuki, ruokavalio helppo ja treenit toimii. Aavistuksen hintava.

28 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kokemuksia fitbenin valmennuksesta Markuksen kanssa.

Kaikki toimii niikuin pitääki. Ruuat päivittyvät kun pyytää muutosta, ohjelmat päivitetään tarvittaessa, tavoitteisiin sopiviksi. Markuksen toiminta ollut mahtavaa ja kehitystä tullut! Markuksen positiivinen asenne tuo myös itselle intoa. Ainut mistä voisi laittaa toivetta parannus ehdotukseksi olisi kerran 1-3 pidettäisiin verkon kautta palaveri jossa vaihdettaisiin ajatuksia.
Muuten olen erittäin tyytyväinen ja jatkan varmasti sopimustani taas vuodella eteenpäin 👍🏻

Erittäin hyvä valmennus.

Fitbenyn appi toimii tosi hyvin, chättiin tulee neuvoja ja ohjeita nopeasti jos jokin asia askarruttaa. Lisäksi valmentaja on ammattitaitoinen ja ystävällinen jonka kanssa on helppo keskustella. Suosittelen kyllä.

Valmentaja on myös valmis muokkaamaan suunnitelmaa valmennettavan aikataulujen ja mahdollisuuksien mukaisesti. Ei jäänyt oikeastaan negatiivistä sanottavaa omasta kokemuksesta.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Valmennus on ollut oikein positiivinen…

Valmennus on ollut oikein positiivinen yllätys! Juuri täydellinen tämmöiselle ihmiselle, joka on tehnyt jotain asioita sinnepäin oikein, mutta silti ei tarpeaksi laajalla säteellä.

Valmennus on tarjonnut hyvät raamit, joita on ollut helppo seurata. Kaikki tapahtuu omin ehdoin, ja valmentajan tulituki on aina helposti saatavilla.

Ruokavalioon/treeniohjelmaa on pystynyt vaikuttamaan omien toiveiden mukaan valmentajan suuntaan helposti ja vaivatta. Palvelulupaus vastausaikojeb suhteen on toteutunut valmentajani Markuksen kanssa täydellisesti.

Suosittelen valmennusta, jos haluat saavuttaa ne saavuttamattomat tavoitteet, joista olet haaveillut.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sovelluksen olen kokenut todella…

Valmentaja osaa hommansa ja on selvästi ammattitaitoinen. Mielenkiintoista on ollut saada myös teoriatietoa liikuntaan ja ruokavalioon liittyen.
Olen valmennuksen aikana löytänyt liikkumisen ilon ja uusia rutiineja elämään, terveellinen ruokavalio on tullut kuin itsestään mukaan sekä paino on pudonnut sopivan maltilliseen tahtiin. Olen saanut projektiin tukea ja tsemppejä. Sovelluksen olen kokenut todella toimivaksi, selkeäksi ja monipuoliseksi.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omia toiveitani kuunneltiin ja siitä saatiin mieluinen ohjelma

Kokemuksena älyttömän mukava kun valmentaja antaa palautetta ja hyviä vinkkejä nopeasti. Ateriasuunnitelma on täysin eri mitä odotin eli ei tarvi syödä pelkkiä kasviksia ja kanaa, vaan ruuat on monipuolisia ja oikeasti hyviä. Enpä ajatellu että tässä pääsee vaikka hampparia vetämään. Salitreenit on pitkälle sellaista mitä olen ennenkin tehnyt ja rajalliset laitteet otettiin huomioon. Treenit on mukavia ja ei vie koko päivää, vaan tunnista puoleentoista tuntiin eli oikeinki mukava ajallisesti. Isoin oppi tässä kokonaisuudessa tulee kuitenki ruokavalion suhteen tulevaisuuttakin varten 🙏 Jos joku kysyy niin tätä voi kyllä suositella ehdottomasti.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Noin puoli vuotta olen nyt ollut Fit…

Noin puoli vuotta olen nyt ollut Fit Benyn valmennuksessa ja olen ollut todella tyytyväinen. Valmentajaan voi aina olla yhteydessä chatin kautta, ruoka/treeniohjelmaa muutetaan aina tarvittaessa ja tukea löytyy jatkuvasti. Alunperin tavoitteeni oli 9kk valmennukselle kiinteyttää kroppaa ja pudottaa 10kg. Valmennus on vielä kesken ja painoa lähtenyt jo huimat 13kg. Voin vahvasti suositella Fit Benyä jokaiselle, jolla tavoitteena on elämäntaparemontti

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.