Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rewelacja pod każdym względem. Począwszy od szybkiej realizacji zamówienia i spakowania przesyłki po sam produkt. Zakupiłam 3-dniowa dietę Master zakładając, że być może będę dojadać bananami z obawy... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dieta 4dniowa była komfortowa. Soki były smaczne, chociaż Śnieżny uśmiech nie był moim ulubionym. Podobnie Wehikuł czasu. Ku mojemu zdziwieniu nie byłam głodna. Za to cały czas bardzo chciało mi się p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

soki swietne, bede powtarzala taka kuracje. zawiodlam sie natomiast zupami, bo nigdzie nie pisalicie panstwo, ze zawieraja ryby, skorupiaki. ja jestem uczulona na ryby i inne plywajace i dobrze, ze do... Ver más

Información sobre la empresa

1. Puesto de zumos
  2. Exportador de alimentos y bebidas

Escrito por la empresa

fitLY czyli lekko, szczupło i radośnie! fitLY to najlepsze diety sokowe, pyszne soki dla dzieci, naturalne barwniki do żywności i inne zdrowe produkty.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super

Super, szybko i sprawnie i zdrowo.

17 de febrero de 2022

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dostawa

Opóźniona dostawa

16 de febrero de 2022

Przepyszne soki i smoothie

Przepyszne soki i smoothie ! Zawsze świeże w błyskawicznej dostawie.
Polecam :-)

3 de febrero de 2022

Fatalnie -całkowity brak…

Fatalnie -całkowity brak odpowiedzilności za terminową dostawę - brak odpowiednich umów z dostawcą - dostawa spóźniona!

1 de diciembre de 2021

Respuesta de Fitly

Pani Marzeno dziękujemy za opinie. Niestety nie mamy wpływu na samego kuriera, który miał obowiązek kontaktu z Panią przed samą dostawą. Niezwłocznie po Pani kontakcie, zleciliśmy wysyłkę diety ponownie. Pozdrawiamy!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem zachwycona 3 dniową dietą…

Jestem zachwycona 3 dniową dietą sokową. Praktycznie nie mam żadnych zastrzeżeń. Soki przyjechały bardzo dobrze zapakowane w mini lodowce (fakt ze jest z tego sporo smieci😁). Mają odpowiednią pojemność, są spore, wiec zaspakajają glod bez problemu. I autentycznie wszystkie są dobre. W smaku. Nie są mdłe czego sie obawialam. Nie bylo zadnego jaki bym wykluczyła. Słodkie - mi to pasuje. Na pewno wrócę do przygody z 3 dniowym detoksem😁

22 de noviembre de 2021

Respuesta de Fitly

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie! Box z chłodziwami można do nas zwrócić (zamawiamy kuriera) i mini lodówkę wykorzystamy ponownie. Można też zachować lodóweczkę dla siebie na czas wakacji :) Pozdrawiamy!

Smaczne soki

Smaczne soki, nie czulem glodu podczas diety.

16 de noviembre de 2021

Smaczne soki

Smaczne soki , nie czułam się głodna

12 de noviembre de 2021

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam!!!!

Zamówiłam zestaw soków oraz zestaw zup. Kilka słoików pękło całkowicie. Nie polecam! Jeszcze obsługa powiedziała, że to wina kuriera. Słoiki latały po całym kartonie i nawet nie były w folię bąbelkową owinięte. Porażka

9 de noviembre de 2021
Opinión espontánea

Respuesta de Fitly

Pani Natalio dziękujemy za opinię. Oczywiście potwierdzamy- paczka została przez nas źle spakowana i podczas transportu słoiczki zostały uszkodzone. Po kontakcie telefonicznym z Pani strony, poprosiliśmy o zdjęcia zawartości przesyłki co jest standardową procedurą.

Naturalnie zleciliśmy ponowną wysyłkę produktów, które zostały uszkodzone w poprzedniej wysyłce. Przeprowadziliśmy audyt i zmieniliśmy formę pakowania szklanych przedmiotów stosując nowe opakowania zabezpieczające.

Pani Natalio zachęcamy do oceny naszych soków. Pozdrawiamy!

Miła

Miła, konkretna obsługa. Smaczne i pożywne soki dla każdego 🙂

5 de noviembre de 2021

Bajecznie pyszne soki

Bajecznie pyszne soki! Zaraz zamawiam kolejne ;)

2 de noviembre de 2021

Respuesta de Fitly

Dziękujemy za opinię. Wspieramy Polskich producentów jabłek. Zdarza się, że jabłka są po prostu bazą do danego soku. Co ważne, bogate są w wiele cennych witamin (A, C, E, K, B6, Kwas foliowy oraz Minerały, takie jak Wapń, Żelazo, Magnez, Fosfor, Potas, Sód czy Cynk). Pozdrawiamy!

polecam

polecam. Pyszne soki zupy i desery

2 de noviembre de 2021

Takie sobie

Takie sobie . Zależy ,który sok.

6 de octubre de 2021

Respuesta de Fitly

Pani Kasiu, przykro nam, że ma Pani takie odczucia. Czy może Pani wskazać, który sok nie przypadł Pani do gustu?

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.