Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt en militær rygsæk - tactical backpack og den lever virkelig op til mine forventninger. Den sidder perfekt på ryggen. Der er god plads til alt mit træningstøj og diverse (vægtløftersko, stort... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hurtig levering! Under 24 timer efter jeg havde lagt en stor bestilling, stod pallen med de bestilte produkter foran garagen. Pakket flot og forsvarligt ind! Virkelig god kvalitet af træn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en Concept2 BikeErg mandag aften den 15. september. Allerede dagen efter ringede Fitnessgruppen for at bekræfte, at jeg ville få den leveret onsdag. Alt kørte efter planen – og nu står... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top professionelt udstyr. Jeg købte både konkurrence vægtskiver og bumper plates. Det er var fedt med begge valgmuligheder, da pris er en foreskel. Leveringen med Danske Fragtmænd gik og super. D... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness
  2. Mayorista de equipos para fitness
  3. Proveedor de equipos de fisioterapia
  4. Mayorista de accesorios deportivos

Escrito por la empresa

Bemærk: Trustpilot har markeret vores profil, fordi vi tidligere brugte deres logo og link direkte i vores markedsføring på hjemmesiden. Dette er nu fjernet, og vi følger naturligvis deres retningslinjer fuldt ud. Fitness360.dk producerer og leverer træningsudstyr i høj kvalitet og til stærke priser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

46 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte kroge til ophængning af…

Købte kroge til ophængning af træningsmåtter god kvalitet super hurtig levering
Alt ilt rigtig godt tilfreds Kjeld BN

16 de mayo de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget! Vi er glade for at høre, at både kvaliteten og leveringen levede op til dine forventninger 💪

Virkelig en go oplevelse

Super råd og vejledning til udstyr til et hjemme fitness setup, og derefter absolut uproblematisk og super hurtig levering. Virkelig en go oplevelse og ikke mindst super lækre produkter i top kvalitet :-)

19 de mayo de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Det betyder meget for os at høre, at både rådgivning, levering og udstyr har levet op til dine forventninger 💪

God oplevelse som altid

God oplevelse som altid. Hurtig håndtering og fine produkter der ankommer. Klart min foretrukne fitness leverandør på kvalitet.

13 de mayo de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for de pæne ord Jesper – det betyder meget for os!
Vi er glade for, at du oplever både kvalitet og god service hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang 💪

Effektivt

Købte vægtstang med vægt.
Ingen problemer og alt var som det skulle. 👍

2 de mayo de 2025

Respuesta de Fitness360

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at alt levede op til forventningerne 💪
God træning!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super afvikling af min ordre

Super afvikling af min ordre. God service :-)

7 de mayo de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både afviklingen af din ordre og vores service.

Håndvægte i super kvalitet

Bestilte et par håndvægte og allerede dagen efter modtog jeg pakken. Dælme hurtig ekspedition! ;-)

17 de abril de 2025

Respuesta de Fitness360

Tak for den stærke anmeldelse! 💥 Vi er glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering – sådan kan vi li' det! 💪

Megahurtig leverance

Megahurtig leverance, godt pris og en rigtig god produkt (15kg x 2 håndvægte). Vil helt sikkert handle her igen!

8 de abril de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💪 Vi er glade for at høre, at både leveringen, prisen og håndvægtene har levet op til dine forventninger 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig godt produkt og hurtig levering

Rigtig godt produkt og hurtig levering. Jeg vil anbefale jer til andre. Er virkelig tulfreds:-(

31 de marzo de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter også stor pris på, at du vil anbefale os til andre :)

træk capel

Jeg købte et træk capel, det blev leveret inde for 2 dage til en weekend. Det var det billigeste der var, men det er virkelig god kvalitet.

Jeg anbefaler 100%

23 de marzo de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med både levering, pris og kvalitet på dit træk capel 🙌

Responsive customer service

Responsive customer service, very quick delivery times and good prices.

14 de marzo de 2025

Respuesta de Fitness360

Thank you so much for your review! 😊 We're glad to hear that you had a great experience with our customer service, fast delivery, and prices!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik min bestilling efter en dags tid

Fik min bestilling efter en dags tid, pakket fint og svarende til det jeg havde regnet med - endda med 20% rabat 💪

14 de marzo de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang! 🚀

Altid super service

Altid super service. Gode produkter til fornuftige priser.

10 de marzo de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både vores service og produkter. 💪

Genialt

Super bestilling, hurtig ordrebekræftelse og varen blev afsendt samme dag og dagen efter (lørdag) kunne jeg hente min vare. Sådan skal det være.

12 de marzo de 2025

Respuesta de Fitness360

Tak for din anmeldelse, Vibeke! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både bestilling og levering 💪😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fra køb til levering

Fra køb til levering, alt var godt. Den store pakke kunne ha været mere ergonomisk til at bære, ellers alt godt!

2 de marzo de 2025

Respuesta de Fitness360

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både køb og levering. Din feedback om pakkens ergonomi er værdsat, og vi tager det med i vores løbende forbedringer 😊

Gode stabile hexagon vægte

Gode stabile hexagon vægte, har flere vægt grupper af dem.

1 de marzo de 2025

Respuesta de Fitness360

Tak for din anmeldelse! 💪 Det er fedt at høre, at du er tilfreds med vores hexagon vægte.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let bestilling i systemet og flotte varer.

Smidig og let bestilling i systemet. En opringning besvaret øjeblikkeligt. Varerne modtaget i flot indpakning ca. 42 t efter bestilling.
Alle varerne i samme gode kvalitet som beskrevet.

26 de febrero de 2025

Hej Hans

Vi er glade for at høre, at du havde en smidig bestillingsproces, og at både vores service og produkter levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os!
God træning! 💪🔥

Vh. Casper
Fitness360

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.