Ådalsvej 27, 8240 Risskov, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fit&Sund Risskov er et fantastisk sted med det sødeste personale. Min oplevelse var hos fysioterapeuten Jens Knudsen. Han er den ultimative bedste fysioterapeut man kan være hos. Kan 100% anbefales

Información sobre la empresa

1. Centro de fitness
  2. Servicio de fitness y nutrición
  3. Clínica de fisioterapia

Escrito por la empresa

Hos vores Fit&Sund-huse overalt i landet finder du nærværende medlemsservice, dygtige trænere og sundhedsfagligt personale, som står klar til at tage godt imod dig og hjælpe dig i mål.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Pænt og rent. Meget lang ventetid.

Pænt og rent med voksne brugere og personale. Hvis man træner morgen eller tidlig formiddag, som det passer ind i min dagligdag, vil man komme til at opleve at rigtig mange maskiner er utilgængelige og at der kan være rigtig lang ventetid på at komme til dem. Jeg har ofte måtte gå hjem uden at have fuldført mit program.

29 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ole er det tætteste jeg har været på Guds hånd!

Jeg har gennemgået et behandlingsforløb hos Ole Meyer og er blevet mine rygproblemer kvit gennem kyndig vejledning, træning og opfølgning. Er blevet bevist om de udløsende faktorer for problemernes opståen, og hvordan jeg undgår dem fremadrettet. Jeg giver Ole 5 stjerner og min bedste anbefaling.

27 de marzo de 2026

Kære Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er blevet dine rygproblemer kvit, og at du har fået gode redskaber med videre til at forebygge fremadrettet.

Vi er meget glade for at have Ole på holdet, og tak for din anbefaling! 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en atlas behandling ved Robyn…

Jeg fik en atlas behandling ved Robyn Knowels, og det har kort sagt ændret mit liv. Jeg har døjet med kroniske smerter i nakken og skuldrene hele mit liv, det gør jeg ikke mere. Robyn var enormt rar, forstående og professionel.

12 de febrero de 2026

Kære Sofie

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os at læse.

Det glæder os utroligt meget at høre, at din behandling hos Robyn har gjort så stor en forskel for dig, og at du har fået lindret dine smerter. Det er netop dét, vi arbejder for hver dag 💚

Vi giver selvfølgelig dine pæne ord videre til Robyn – hun vil helt sikkert blive meget glad for din feedback.

Perfekt absolut i topklasse

27 de noviembre de 2025

Kære Lis

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du oplever Fit&Sund Risskov som absolut topklasse – det betyder virkelig meget for os 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fysioterapeut i Risskov

29 de julio de 2025

Kære William

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om både Fit&Sund Risskov og vores fysioterapeut Jens Knudsen. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – og vi er helt enige i, at Jens gør et fantastisk arbejde!

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 💜

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.