Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Jeg købte en trøje til min kæreste. Der er krakelering i teksten, hvilket ikke fremgik af billederne. Men værst af alt, så er trøjen for kort. Tidligere ejer har helt sikkert vasket den forkert, d... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
‘FOOTBALL IS THE STORY’ er citatet der karakteriserer FITS CPH. Træd ind i FITS CPH's verden og opdag en unik måde at opleve fodboldens historie på. Vores fejring af fodboldtradition og stil er inkorporeret i vores eksklusive trøjer, som hver især er et slidstærkt stykke kunst, der hylder sportens rige og spændende fortid. Hos FITS CPH er vi mere end blot en butik - vi er passionerede historiefortællere, der mener, at enhver klub, spiller og fan fortjener at få fortalt deres unikke historie. Det er derfor vi har sammensat en kollektion af vintage og moderne fodboldtrøjer, der inkarnerer ånden i det smukke spil. Uanset om du er en die-hard fan eller en afslappet iagttager, vil vores trøjer transportere dig tilbage i tiden, til de spændende øjeblikke og hårdt kæmpede kampe, der har defineret fodboldens rige historie. Fra tidligere tiders legendariske hold til nutidens kommende stjerner, er hver trøje en hyldest til passionen, dedikationen og triumferne fra fodboldens fortid og nutid. Så kom og vær med på en rejse gennem fodboldhistorien, hvor hver trøje fortæller en historie, og hver fan er en del af fortællingen. Oplev dit eget unikke stykke fodboldarv hos FITS CPH, og bliv en del af det smukke spils fortsatte arv.
Información de contacto
Kirkegårdsvej 11 st. th., 2300, København S, Dinamarca
- info@fitscph.dk
- fitscph.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Incredible experience
I just received the product I had ordered, and I could not be happier with FITS CPH. Great customer service combined with high quality product at a reasonable price. Furthermore, the delivery time makes the whole experience even better.
Rigtig god service og hurtig svar ved…
Rigtig god service og hurtig svar ved spørgsmål. Agge er en legende og gode mennesker fortjener al succes.
Hurtig levering og nice surprise!
Har ledt efter en vintage OB trøje i min størrelse i 100 år, og endelig kom der en fræk langærmet variant jeg kunne passe. Leveret på et par dage, og i pakken fik jeg tre fede Superligakort fra 90'erne med Bisgaard, Dethlefsen og Bo Henriksen. Nice lille touch må jeg sige. A+ herfra!
Skuffet
Men værst af alt, så er trøjen for kort. Tidligere ejer har helt sikkert vasket den forkert, da han har andre trøjer fra samme størrelse, årstal og sponsor, som han sagtens kan passe. Jeg synes 650 kr er alt for mange penge for en trøje i den stand. Han kan jo ikke gå med den, når den er så kort....
Jeg modtog hverken ordrebekræftelse eller faktura, som der jo ellers står man gør i handelsbetingelserne.
Jeg betalte 49 kr i fragt. Pakken var 5 dage om at komme og blev leveret i en anden by end jeg havde bestilt til.
Jeg er ikke interesseret i at handle her igen.

Respuesta de FITS CPH
10/10 bliver bestemt ikke sidste gang…
10/10 bliver bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra.
Konge service!
Super god service
Super god service over instagram. De hjalp med at finde netop det jeg ledte efter og fik sendt det hurtigt afsted.
Kan kun anbefales!
Kæmpe anbefaleling
Kæmpe anbefaleling
Hurtig og god kommunikation
Hurtig og god kommunikation. Kvaliteten var top, jeg kan til en hver tid anbefale fits og jeg kommer uden tvivl til at bruge dem igen.

Respuesta de FITS CPH
Fantastisk oplevelse af handle hos Fits…
Fantastisk oplevelse af handle hos Fits CPH. Hurtig levering. Trøjerne står som nye. Intet at klage over!

Pragtfuld oplevelse
Købte en bluse fra deres arkiv, dejlig kundeservice, god kvalitet. God alting. 5/5 herfra og klart tilbagevende

Stor anbefaling
Super kort responstid og fantastisk service! Det er tydeligt at mærke at de sætter pris på kunderne, og samtidigt har de ganske fornuftige priser. En klar anbefaling herfra🙌🏻

Respuesta de FITS CPH
Jeg har simpelthen fået den bedste…
Jeg har simpelthen fået den bedste service, og en SÅ god oplevelse hos FITS CPH! Jeg var sent ude, men Astrid og August er meget fleksible, og derfor kom min ordre på rekordtid. Den var simpelthen pakket så fint ind også, virkelig god service.
Kæmpe stor anbefaling herfra!🤩🥹

Hurtig levering.
Hurtig levering.
Trøjen havde en del små pulls, hvilket ikke stod i beskrivelsen af trøjen.

Respuesta de FITS CPH
Klasse virksomhed med dygtige og…
Klasse virksomhed med dygtige og passionerede mennesker

Respuesta de FITS CPH
Dejlig kontakt med kunden og suuuper…
Dejlig kontakt med kunden og suuuper lækre trøjer i top klasse. Skal helt sikkert have flere!
Passion og kvalitet går hånd i hånd
Passioneret fodboldentusiaster med et unikt og ikonisk sortiment! Herudover er det fantastisk kundebehandling, at man kan henvende sig med konkrete ønsker om nostalgiske fodboldtrøjer af ens barndomshelte, hvor FITS efterfølgende gennemsøger markedet for at tilfredstille netop dine behov.
Hertil er personalet yderst sympatiske og hjælpsomme.
Kæmpe anbefalelse herfra
Fed “butik”
Fed “butik”, lækkert udvalg og super betjening. Glæder mig til at se de næste drops.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.