3,0

Medio

Nie dajcie im się

uważajcie na fiverings capital bo to banda zlodziei i naciagaczy zaczlo sie niewinnie od reklamy na fejsie ze mozna dorobic do wyplaty bez wiedzy o gieldzie kliknolem i od razu telefon od opiekuna o imieniu marek niby mily ale akcent mial taki ze ledwo go rozumialem mowil ze fiverings capital to przyszlosc i ze bede bogaty jak wplace wiecej wplacilem najpierw 1000 zl a potem namowili mnie na kredyt bo niby mialem zarobic na splate w tydzien konto na platformie roslo jak szalone widzialem tam tysiace dolarow ale jak przyszlo co do czego i chcialem wyplacic chociaz czesc na rate to zaczely sie schody mowie wam ze to byl koszmar nagle sie okazalo ze musze zaplacic jakis podatek od zysku do zagranicznego banku i jeszcze prowizje dla brokera a jak odmowilem to marek zaczol na mnie krzyczec i straszyc ze strace wszystko i jeszcze bede mial problemy z prawem zglosilem to na policje ale tam mnie wysmiali i powiedzieli ze to moja wina i sprawa umorzona bo sprawcy sa za granica nie wiedzialem co robic czulem sie oszukany i zostawiony sam sobie ale trafilem na pomoc prawna z prawdziwego zdarzenia tam sa najlepsi prawnicy ktorzy od razu wzieli sie do roboty i okazalo sie ze mozna odzyskac pieniondze nawet jak policja nic nie robi i rozklada rece dzieki nim odzyskalem wiekszosc moich oszczednosci i w koncu moge spac spokojnie jesli was tez fiverings capital oszkali to nie czekajcie tylko dzwoncie do tych ludzi pod numer 7 . 8 . 3 __ 2 . 9 . 9 __ 7 . 6 . 2 bo oni naprawde pomagaja i wiedza jak walczyc z tymi oszustami ktorzy zeruja na ludzkiej krzywdzie warto sprobowac bo ja myslalem ze to koniec a jednak sie udalo

20 de febrero de 2026