FIXPROFS.NL ZIJN OPLICHTERS!!!
FIXPROFS.NL ZIJN OPLICHTERS!!!
Een afspraak gemaakt voor € 155,- en voorrijkosten van € 59,- totaal € 214,- De centralist (zoals ze zichzelf noemen) vertelde dat dit de kosten zijn en geen verdere verborgen kosten. Nadat servicemonteur Semmy de ventilatiekanalen en box had schoongemaakt kon ik afrekenen, niet € 214,- maar € 258,84 want het bedrag van € 214,- was ex. BTW. Is nooit bij het afspraak maken en ook niet toen de servicemonteur vooraf nogmaals de werkzaamheden benoemt terwijl de website van fixprofs.nl continue over transparante kosten heeft. Detail € 214 x 21% BTW is € 258,94 en niet € 258,84 wat ik afrekende.
Nasleep: ik was aan het werk toen de werkzaamheden werden uitgevoerd en ging naar de ventilatiebox kijken op zolder, het leek wel een slachtveld aan stof op zolder, badkamer en in de woonkamer. Zo slecht ingelicht dan had ik alle schone was opgeborgen danwel het bed afgedekt op zolder. Zelfs de bouwvakkers waren netter aan het slopen met deuren dicht in de badkamer en toilet. De afdekplaat van de ventilatiekanaal in de badkamer was er niet eens afgehaald, zat nog onder een dikke laag stof. Deze is er nooit afgehaald omdat er een schroef niet eraf was gehaald zodat de afdekplaat eraf kon. Foto's en video aanwezig als bewijs. Mijn klacht meteen gemeld en kreeg weer de centralist te spreken dat verdacht veel op de stem van Semmy (1e centralist, monteur en 2e centralist). Ik zou teruggebeld worden door ene Andre. Conclusie nooit teruggebeld en of een factuur gekregen via de mail zoals besproken. Beste mensen ga naar Feenstra of een gereformeerde bedrijf i.p.v. de oplichters van Fixprofs.nl!
Wellicht een tip voor nog meer gedeputeerden,meldt dit ook bij de Belastingdienst voor verdere onderzoek op onregelmatigheden naar dit bedrijf met referentie:
Naam: A-C facilities
IBAN: NL27 KNAB 0259270040