Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektive og yderst professionelle. Er utrolig imponeret over, deres service. Og vil til en hver tid anbefale dem. Du får de oplysninger du skal bruge. Og deres priser er rimelige. Så tak for jere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har brugt fjernhvepsebo 3 gange nu, og er fortsat meget glade. Venlig og god service, god information om hele processen og succes med bekæmpelsen. Klar anbefaling herfra!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget positiv oplevelse på alle parametre Jeg har kun lutter rosende ord Lars holder sin aftale til punkt og prikke - i modsætning til andre firmaer i branchen - pas på! Han er vedholdende... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt, effektivt og billigt. Jeg ringede lørdag eftermiddag vedr. et hvepsebo på mit loftsrum. Der var telefonsvarer på, men der blev ringet tilbage indenfor 5 min. Selvom jeg egentlig ikke syntes,... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Empresa de fumigación y control de plagas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi bekæmper hvepse og hvepsebo. Nemt og hurtigt, og med 100% garanti.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yderst effektiv og behagelig service…

Yderst effektiv og behagelig service :-)
Vi fik behandlet/fjernet 2 stk. hvepsebo, som begge var på ufremkommelige steder. Vi har ikke set en hveps siden. Professionel service som varmt kan anbefales.

29 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superhurtig og effektiv bekæmpelse af…

Superhurtig og effektiv bekæmpelse af flere store hvepsebo. Han kom os hurtig til undsætning og klarede alle hvepsebo i første forsøg. Vi var få timer efter hvepsefri. Prisen er i bund og servicen i top! Vi anbefaler klart Fjernhvepsebo.dk.

28 de julio de 2022

Super oplevelse

Vi har haft besøg af Lars et par gange efterhånden og altid med samme resultat: Hurtig respons, fair prisniveau, effektivt resultat og meget venlig behandling. Så kan man ikke bede om mere.

28 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig, venlig og til aftalt tid og pris

Jeg havde et hvepsebo i en ventilationskanal i soklen. Lars kom til aftalt tid og løste opgaven hurtigt.

Han understregede, at jeg bare skulle ringe igen i henhold til garantien, hvis ikke hvepsene forsvandt i løbet af nogle dage (det var umuligt at komme ind til selve hvepseboet), men allerede kort tid efter besøget, var der næsten ingen aktivitet, og dagen efter så jeg ikke en eneste hveps i området.

19 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det gik bare præcis som aftalt.

Det gik bare præcis som aftalt.
Og prisen er vitterligt det halve af hvad de store etablerede skadedyrsbekæmpere finder på at forlange for at fjerne hvepsebo.
Det er bare totalt i orden.

18 de julio de 2022

Super service!
Venlig, hurtig og yderst effektiv.
Vi vil helt sikkert benytte os af FjernHvepsebo hvis vi skulle få uindbudte gæster igen☺️

18 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv og super service!

Vi havde et hvepsebo lige ved hoveddøren til huset. De små gule djævle havde lavet et bo oppe under brædderne i udhænget. Kontaktede Lars midt på formiddagen, og samme dag kl. 14 var han på adressen. Da jeg kom retur fra job kl. 16.30 var der ikke længere hvepse, der fløj frem og tilbage... Det er virkelig service og hurtige ekspedition.

Har mine varmeste anbefalinger.

7 de julio de 2022

Anbefales!

Hurtig, effektiv fjernelse af hvepsebo. Yderst behagelig kommunikation. Anbefales varmt!

5 de julio de 2022

Super duper

God kommunikation, ringede hurtigt tilbage og kom dagen efter.

Hurtig og effektiv 😁.

29 de junio de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.