Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Parallelimport! Har for nylig købt en helt ny Skoda Elroq iv60 premium. Vi fik ikke besked om at det var en parralelimporteret bil hvilket betyder, at premiumpakken ikke indeholder de ting som forv... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super fin service op til købet af en bil hos dem. Bilen har haft et par fejl som skulle laves værksted. Kommunikationen herunder har været under al kritik. Sælgeren svarer ikke på opkald og beskeder.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har lige købt vores første el-bil hos Fjordlund Bilhus, og det har været en kanon oplevelse fra start til slut. Steffen var virkelig imødekommende, vi fik bl.a. en kanon pris for vores byttebil, og... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ny bil !

IGEN ! valgte vi Fjordlund pga kompetent, troværdig og yderst hjælpsom sælger:-)
Et dejligt sted, der varmt kan anbefales.

1 de enero de 2023

Reel service og rådgivning

Reel service og rådgivning.

Jeg handlede med Kenneth. Behagelig, troværdig og meget tålmodig til at besvare alle mine spørgsmål. Også efter handlen var afsluttet.

Fjordlund Bilhus var også de klart billigste med deres tilbud, i forhold til de 4 andre jeg havde indhentet. Og der stak ikke noget under :-) tværtimod. Alt har været over mine forventninger.

Dette har været min første leasing aftale. Og jeg er glad for at jeg valgte Fjordlund. Jeg varmt anbefale Fjordlund Bilhus.

11 de enero de 2022

Hej Henrik

Tak for den fine anmeldelse !
Vi er glade for at hører at du er tilfreds med den service du fik og at din leasing aftale lever op til forventningerne !

Vi håber også du er glad for din bil ?!

Mvh Fjordlund Bilhus A/S

God service. Flinke gutter

Jeg leasede min bil hos Fjordlund for ca. 6 måneder siden og jeg er fuldt ud tilfreds. Sigurd og Kenneth hjalp mig med at finde den helt præcise model jeg ønskede mig, og hentede den sågar for mig langt nede i Tyskland. Kundeservice i verdensklassen, og prisen var slet ikke til at klage over, når jeg sammenlignede med andre bilhuse. Man hører tit, at bilhuse laver urimelige restværdier, men Sigurd & Kenneth var helt transparente, var gode til at forklare og sammenligne.
Kan stærkt anbefales.

6 de enero de 2022

Hej Emil

Tak for den fine anmeldelse!
Vi håber du er glad for bilen og det hele kører som det skal !
Husk du altid er velkommen i butikken, og ellers snakkes vi ved inden udløb af leasing

Dejlig personale

God service! Dejlig Bil! Pænt hus! Pålidelig sælgere!
Alt i alt dejligt sted at lease sin bil!

31 de diciembre de 2021

Hej Mads

Vi siger mange tak for de pæne ord !

Husk du altid er velkommen i huset til en kop kaffe

Et godt sted at handle!

Det var en ualmindelig nem handel. Prisen på bilen jeg ville købe, var absolut fair. Og jeg fik det jeg gerne ville have for min brugte, så en nem handel. Efter handlen havde jeg yderligere ønsker, og det blev uden problemer imødekomet med et "naturligvis". Udelukkende en varm anbefaling af Fjorlund herfra.

30 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte min bil sammen med min…

Jeg købte min bil sammen med min kæreste hos fjordlund bilhus. Forhandleren som hedder Kenneth var/er super professionel og skal nok få dig til at føle sig tryg ved en handel hele vejen igennem.

Bliver bestemt ikke sidste gang vi handler der 😊

25 de mayo de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.