La empresa ha respondido
Resor till de allra bästa resmålen i världen hittar du hos Flamingo Tours. Vi arrangerar safariresor, rundresor och badsemestrar runtom i världen och vi arbetar vi ständigt med att hitta nya spännande destinationer. Vårt stora kontaktnät gör det möjligt att skräddarsy din drömresa till ytterst konkurrenskraftiga priser. Våra reseexperter har många års erfarenhet av våra resmål och är alltid redo att dela med sig av sina erfarenheter och ge dig personlig service. Kontakta oss i dag och låt Flamingo Tours visa dig Det Bästa i Världen.
Dalgasgade 25, 4. sal, 7400, Herning, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Allt flöt på väldigt bra med många flyg och transporter från och till flygplatserna. Hade kunnat vara en dag till i Kapstaden. Safarin på Lamai lodge var fantastisk vår guide Jesse mycket kunnig och trevlig, maten var otroligt bra. Hotellet på Mauritius var fint men maten och stranden var inte bra. Turen med katamaran var väldigt bra.

Respuesta de Flamingotours.se
Flamingo Tours var ett mycket bra alternativ för oss. Vår resa från norr till söder i Vietnam gick helt smärtfritt, koordinationen av hämtningar och lämningar från flyget, även 4 inrikes flygresor sam diverse utflykter och olika boenden. Våra olika aktiviteter var väl upplagda med väldigt bra guider. Denna resa var en mycket bra kombination av egna val och en researrangörs ansvar för bra fixande av transporter, boenden och utbud av utflykter. Stark rekommendation!

Respuesta de Flamingotours.se
We booked a tour of Sri Lanka and ended the trip in the Maldives.
We are a couple who have traveled a lot and have some experience.
The plan of the trip was to experience the best of Sri Lanka with our own driver/guide and after this get 5 nice days in the Maldives,
We are sooo happy with everything, the plan, the hotels, the attractions that Flamingo Tours gave us. A special thank you to
Therese Jensen who with great knowledge and a nice welcome contributed to making our trip a "memory for life" we will definitely travel through flamingo tours again, like their whole concept, right now we have a nice dialogue at home - should it be Peru or Vietnam. We'll see.

Respuesta de Flamingotours.se
Jättebra resa ! Trevligt bemötande från beställning, guidning, hotell och folk i allmänhet!

Respuesta de Flamingotours.se
Hej! Fantastisk resa. Vilka härliga minnen. Tyvärr så hade vi lite otur i Hanoi med allt firande. Men helt förståeligt. Kan varmt rekommendera hela denna tripp. Komihåg att ni ska ha bra kondition. Bästa guiderna och bra hotell. Inget att klaga på. Bra pris och det mesta klickade i tiderna med buss, taxi och flyg. Måste tillägga att vårt sista hotell inte var ok för två vänner och att det inte fanns fönster i rummet. Men inga problem vi la till en summa och skrev till er. Stor eloge till er. Ni betalade detta misstag. Jag kommer absolut åka med er igen. Nästa gång blir det Bali. 🙏🏼💞
Så är ni intresserade av historia, mat och detta trevliga folk. Tveka inte. När ni kommer hem, ta några dagar ledigt så ni hinner komma ifatt. Ta med en stor resväska på en gång. Jag köpte en ny. 😂🙏🏼✨️🎎🧧😎 Tack!!!

Har varit på kombinations resa i Sydafrika och Mauritsius
Safari Lamai lodge den mindre fantastiskt 🤩guiden ”Verner” och hans team var outstanding !!! Allt var toppen.Mauritsius var bra men hotellet resorten Anelia hade dåligt geografiskt läge stenig strand fick bada från brygga gick 300 meter till Flick Flack där alla resorter låg på fin sandstrand bara att gå rakt ut i havet Falsk reklam från Flamingo tours ang läget skall du resa till Mauritius undvik Anelia resort om du vill ha en fin sandstrand!!vi var mycket besvikna trevlig personal men slitet hotell som sagt Safarin underbar teamet på Lamai lodge toppen gjorde hela vår resa 🤩

Respuesta de Flamingotours.se
Resan var mycket transporttid pga. av täta trafiken och långa avstånd. Vissa vägar kändes något farliga, men Guiden Roshan var duktig och hjälpsam. Upplevelserna var bra och intressanta kulturellt. De flesta hotellen var bra, men några får sämre betyg i Ella och Kandy pga. trasiga utrustningar.

Respuesta de Flamingotours.se
Har nu kommit hem från vår 5:e resa med Flamingo Tours Vietnam från norr till söder. Tyvärr upplevde vi att för mycket tid/dagar gick till att resa och möjlighet till egen tid var väldigt begränsad. Guiderna talade dålig engelska men förövrigt var det som vanligt med Flamingo tours en fantastisk resa.

Respuesta de Flamingotours.se
Safari i Kenya och bad på Zanzibar - Jättebra arrangerad resa. Allt flöt på fint. Chauffören stod och väntade när vi kom till Nairobi och körde oss runt i sin jeep under hela tiden i Kenya. Fina boenden och fantastiska upplevelser. Efter safarin var det skönt med avslappning på Zanzibar. Vi förlängde vistelsen där med några dagar vilket kändes skönt. Kan varmt rekommendera denna resa.

Respuesta de Flamingotours.se
Flamingo Tours trevliga och hjälpsamma. Allt på resan fungerade prickfritt. Safarin och boendet på Lamai Lodge toppen. Att vi fick se The Big 5 var ett plus

Respuesta de Flamingotours.se
Vi vill rikta ett stort och varmt tack till Flamingo Tours för en resa som överträffade alla våra förväntningar. Det är inte ofta verkligheten överträffar beskrivningen i katalogen, men i vårt fall blev vår drömsemester ännu bättre än vad vi vågat hoppas på.
Safarin i Tanzania var helt makalös. Vi fick uppleva allt vi drömt om och mer därtill. Att få se Big Five – inte bara en gång utan vid flera tillfällen och på olika platser – var en otrolig höjdpunkt. Vår lokala guide, Omani, var exceptionell: skicklig, kunnig och med en fingertoppskänsla som gjorde att vi alltid var på rätt plats vid rätt tid. Tack vare honom fick vi ut det absolut bästa av våra dagar i parkerna.
Efter en vecka fylld av äventyr blev dagarna på Zanzibar den perfekta avslutningen. Miljön, vattnet och den fantastiskt vänliga personalen gjorde vistelsen till ren avkoppling i paradisisk miljö.
Vi vill även lyfta fram hur imponerade vi blev av Flamingo Tours hantering när vår hemresa blev inställd två gånger. Er personal fanns där direkt, gav lugn, guidning och allt det stöd vi behövde för att ta oss vidare. Utan er hjälp hade situationen kunnat bli riktigt jobbig, men istället blev även vår extra dag och natt på Zanzibar en positiv och minnesvärd upplevelse.
Tack för en resa vi kommer bära med oss resten av livet – och för ett exceptionellt stöd när vi behövde det som mest.

Vietnam 17 dagar med badsemester i Phu Quoc
Reste ensam vilket för det mesta fungerade bra. Åker man på denna resa ska man vara medveten om att det inte är ”en promenad i parken” Väldigt mycket flackande med mycket transporter med flyg (8st. start/landningar)minibussar, och bilar, båtar. Väldigt mycket tid (läs dagar) går åt att att vänta i olika sammanhang, och många och långa förseningar, vilket ibland ledde till stress, inte bara hos oss utan även våra guider som inte hann med. Åkte med en grupp som bestod av många erfarna resenärer, svenska och danska. ALLA var rörande överens om att ”så här brukar det inte vara” Kanske inget som arrangören alltid rår för. Men inga marginaler. Vilket visade sig i slutet på dagarna. Bara att hoppa i säng och förbereda nästa dag. Själva upplägget är ingenting som jag personligen gör om.
Men för övrigt en sevärd och trevlig resa
U.Nilsson Borås Sverige

Respuesta de Flamingotours.se
Safari i Tanzania, 3 dagar safari och sol och bad på Zanzibar, 5 dagar. Helt fantastisk resa och allt fungerande 100%. Kan verkligen rekommenderas. Allt fungerade väldigt bra med Flamingo Tours.

Respuesta de Flamingotours.se
Allt fungerade bra och mycket var till och med över förväntan!

Respuesta de Flamingotours.se
Vi har haft en fantastisk resa i Sri Lanka. En rundresa med en trevlig hjälpsam guide med mycket upplevelser och sedan en vecka vid havet. En perfekt kombination. Allt fungerade bra. Det är andra gången vi bokar resa med Flamingotours och vi kommer säkert att göra det igen.

Respuesta de Flamingotours.se
Vi hade en helt fantastisk bröllopsresa i Kenya, som flamingo hjälpte oss att sy ihop. Eminent guide, fantastisk safari och ett enastående avslut på ett underbart hotell.
Kontakten med flamingo gick hur bra som helst, och vi fick hjälp av dem när vi behövde. Nästa äventyr kommer bli med flamingo :)

Respuesta de Flamingotours.se
Safarin i Tanzania var i toppklass! Vår guide David var kunnig och lyhörd för våra önskemål. En mycket sympatisk ung man som respekterade och hade en känsla för djuren. Han guidade oss under fem dagar vilket var bra då vi lärde känna varandra Han upptäckte de mest kamouflerade arter som vi aldrig skulle sett på egen hand. Att bo i Serengeti var en av höjdpunkterna. Vi hörde lejon och skrikande hyenor utanför tältet. Vi besökte fyra nationalparker och såg otroligt många djur, även ”big five”.
Andra delen av resan, veckan på Zanzibar på egen hand, var också bra. Hotellet hjälpte oss med utflykter till Prison Island, Stonetown och kryddodlingar. Bra att vi uppgraderat hotellet till norra delen så vi kunde bada i havet utan att störas av tidvattnet.

Respuesta de Flamingotours.se
Vi är väldigt nöjda med vår resa!
Intensiv, men med bra variation av aktiviteter och upplevelser. Allt var mycket välorganiserat med kunniga lokala guider och fina hotell. Imponerad över att alla transporter fungerade så bra som de gjorde. Lite förvirring vid kryssningen i Ha long bay, men då var det bra kommunikation via WhatsApp.
Kan varmt rekommendera både resan och Flamingo tours.

Respuesta de Flamingotours.se
Peru 14 dagar blev en mycket bra resa med jätteintressanta platser, mycket bra och serviceinriktade guider på alla platser. En liten sak kan förbättras, flyget från Cusco till Iquitos via Lima var transporten i Lima direkt ut till ett flyg hotell. Bättre att denna är på kvällen då man nästan har en hel dag till eget förfogande och som man hellre tar i Lima än på ett hotell vid flygplatsen.Skall tilläggas att Flamingos agent på plats mycket föredömligt löste extra transporten för mig.

Respuesta de Flamingotours.se
First time booking with Flamingo Tours (Sri Lanka and Maldives). Quick response to our questions and good feedback before the trip. Our private guide in Sri Lanka was service minded and made the trip more complete. Participated in activities and always had contact with us via WhatsApp when we were out on our own.

Respuesta de Flamingotours.se
Más información sobre otros tipos de reseñas.