Świetna współpraca od samego początku do końca. Firma jest terminowa i rzetelna . Zlecenie wykonane na najwyższym poziomie, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Doskonała jakość produktów i błyskawic... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Współpraca z Panem Miłoszem mega! Od pierwszego telefonu, po projekt i dostawę. Butelki PRZE-PIĘK-NE! Czuć jakość z daleka. Mega się cieszę, że nie szukaliśmy nigdzie indziej tylko powierzyliśmy preze... Ver más
Kubki termiczne jakości premium — eleganckie, solidne i trwałe. Cała współpraca, od projektu i wizualizacji aż po realizację, przebiegła wzorowo. Kontakt, wyceny oraz obsługa na najwyższym poziomie... Ver más
La empresa ha respondido
Bardzo dobry i sprawny kontakt z przedstawicielką firmy, panią Anią, która profesjonalnie doradzała na każdym etapie realizacji zamówienia. Przedstawiła kilka różnych wariantów i pomogła wybrać ro... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de artículos promocionales
- Servicio de discos duros y dispositivos de almacenamiento
- Tienda de regalos
Sobre Flashbay
Escrito por la empresa
Flashbay jest jednym z największych producentów spersonalizowanych pamięci USB na świecie, spełniających wszystkie wymagania tego typu produktów. Firma oferuje bezkonkurencyjne ceny w połączeniu z szybką i efektywną obsługą Klienta.
Flashbay proponuje szeroką gamę pojemności pamięci oraz metod umieszczenia logotypów.
Dodatkowo w każdym możliwym przypadku firma angażuje się w ochronę środowiska, wykorzystując materiały pochodzące z recyklingu. Zaś od 2008 roku fabryka Flashbay i siedziba w Wielkiej Brytanii zyskały status neutralnych pod względem emisji dwutlenku węgla.
Dlaczego wybrać Flashbay?
- Najszybszy Czas Realizacji
- Darmowe Próbki (w drugi dzień roboczy)
- Natychmiastowa Wycena (w 15 minut)
- Ceny Producenta

Información de contacto
Flashbay Ltd Mokotów ul. Rzymowskiego 53 02-697 Warszawa, Polonia
- contact@flashbay.com
- flashbay.pl
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Zdecydowanie polecam!
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bezproblemowo. Produkt spełnił moje oczekiwania - jest zgodny z opisem i starannie zapakowany. Na szczególne wyróżnienie zasługuje bardzo dobry i szybki kontakt z obsługą klienta. Pełen profesjonalizm, uprzejmość, pomoc w doborze gadżetów oraz informowanie o postępach procesu produkcji. Zdecydowanie polecam.

Wspaniała Współpraca
Pan Kamil dzwonił, dopytywał, doradzał, jest bardzo miły i uprzejmy. Współpraca z nim to czysta przyjemność. Dużym plusem, był otrzymanie próbek dzięki czemu zdecydowałam się na inny notes niż pierwotnie zakładałam.

Respuesta de Flashbay
Sprawnie zrealizowane zamówienie i świetna obsługa klienta
Potrzebowałam sprawnej produkcji gadżetów z logo w małej ilości i krótkim czasie. Czekała na mnie świetna obsługa klienta od momentu wysłania formularza z zapytaniem do rozmowy, w którym pracowniczka firmy upewniała się, że przesyłka dotarła na właściwy adres i wszystko było w porządku. Specjalne podziękowania dla pani Julii Chudek, która była opiekunką tego projektu za przemiłe rozmowy, ekspresowe rozwiązywanie problemów i wątpliwości. Chciałabym, żeby każda firma miała taką obsługę klienta.

Respuesta de Flashbay
Bardzo profesjonalna i miła obsługa
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Szczerze mogę polecić Flashbay! Produkty super jakości i świetnie wykonane znakowanie logo.

Respuesta de Flashbay
Realizacja zamówienia na logowane…
Realizacja zamówienia na logowane gadżety firmowe przebiegła bardzo sprawnie. Pracownik firmy był kompetentny i bardzo pomocny. Polecam usługi firmy.

Respuesta de Flashbay
Profesjonalna obsługa i wykonanie produktu
Szybka komunikacja, super opieka klienta przez Pana Miłosza, profesjonalne wykonanie produktu dobrej jakości (brandowane zasłonki na kamerę).

Bardzo dobra komunikacja z Firmą
Bardzo dobra komunikacja z Firmą. Błyskawicznie przygotowane propozycje grafik oraz realizacja zamówienia. Polecam

Respuesta de Flashbay
Profesjonalne, indywidualne podejście do klienta i niestandardowa realizacja
Polecam firmę Flashbay ze względu na przesłanie próbki produktu przed realizacją, indywidualne podejście do klienta, możliwość wykonania realizacji wg. własnego projektu oraz życzliwą, profesjonalną obsługę p. Miłosza.

Respuesta de Flashbay
Szybka i sprawna realizacja zamówienia
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Pan Kamil to człowiek na właściwym miejscu. Dobrze na niego trafić.

Respuesta de Flashbay
Zamówienie zrealizowane szybko i…
Zamówienie zrealizowane szybko i zgodnie z oczekiwaniami, bez zastrzeżeń. Profesjonalne podejście przedstawiciela firmy Pana Miłosza również zasługuje na uznanie.

Pełen profesjonalizm!
Pełen profesjonalizm! Produkty wysokiej jakości. Przemiła obsługa. Szybko i sprawnie. Polecam!

Szybka realizacja
Szybka realizacja, dobry kontakt ze sprzedającycm.
Jedyna uwaga, każdy gadget powinien być zapakowany w pudełko kartonowe. Tak było w przypadku powerbanków, a przy pendrive już nie.

Respuesta de Flashbay
Świetny kontakt z opiekunem klienta
Świetny kontakt z opiekunem klienta, który dołożył wszelkich starań, aby realizacja naszego zamówienia odbyła się jak najszybciej, na czym bardzo nam zależało. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Jakość zamówionych produktów bardzo dobra. Zamówienie dotarło szybciej niż się spodziewaliśmy.

Kompetentna i życzliwa obsługa
Kompetentna i życzliwa obsługa. Szybki termin, rzetelność wykonania usługi.

szybko i sprawnie
Produkcja i dostawa poszła sprawnie i nawet szybciej, niż to było planowane. Piękne kolory!

Respuesta de Flashbay
Termin wysyłki zgodny z ustaleniami
Termin wysyłki zgodny z ustaleniami.
Miła i pomocna rozmowa.

Pan Miłosz
Pan Miłosz to bardzo pomocny, zaangażowany i sympatyczny człowiek. Odpowie na każde pytanie, w razie potrzeby doradzi. Odpowiedni człowiek na tym stanowisku ;) to dzięki niemu sprawnie i szybko zrealizowaliśmy zamówienie. Serdecznie polecam

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.