FlashWholesaler a Promodealer Company Opiniones 101

1,6

1. Servicios empresariales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Your brand is our business. We understand your need for quality, service, and reputation. We have serviced almost every Fortune 500 company out there, so rest assured that your brand is safe in our hands. With our LifeTime Warranty, our dedicated Account Executives guarantee that your product will arrive on time and just as you had pictured it. Our Totally Unlimited LifeTime Guarantee protects your products, for life. When you work with us, you get us all. Our Art Department, Our Fulfilment capabilities, Our unmatched supply-chain, we assure you that you've never seen anything like this. Ask about how we can service all of your branded needs, and see why most of our customers are customers for life.

1,6

Muy malo

La más grande basura

La más grande basura. 😡😡

Ellos escriben las buenas reseñas en este lugar.

Por que de verdad las USB no sirven es la peor calidad que encontrarás.

He intentando con 10 de las 100 ni una sola funciona. 👎👎👎

El peor gasto que he hecho 🤬🤬🤬

6 de mayo de 2021
Logotipo de FlashWholesaler a Promodealer Company

Respuesta de FlashWholesaler a Promodealer Company

Hi Mayra,

Firstly, we apologize you are not satisfied with your order. Our records show that your drives are in fact working, but you are unsatisfied with the write speed. Please note that 2.0 memory has limitations on how quickly data can be written into the memory chip. Management will be reaching out shortly to provide a resolution based on your needs.

Thank you!

Mostrar reseñas en todos los idiomas. (101 reseñas)