Beklageligvis skal man sætte en stjerne for at kunne skrive denne besked, for det fortjener I bestemt ikke. Oplever netop nu 2 af jeres chauffører kører vanvids kørsel på motorvejen fra København mod... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Sidder i Fleet på vej fra Kbh til Aalborg - med Buller ved rattet. Det har på alle måder været en behagelig oplevelse ! Købet i appen er let og overskuelig. Der kommer løbende opdateringer på d... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er så glade for at kunne køre med Fleet. Vi kører ofte fra Herning til København. Vi kunne dog godt ønske os et stop på Køge Nord st. Især også fordi at busstrædet ved DGI-byen kan være ubehagelig... Ver más
La empresa ha respondido
Første tur med Fleet fra Holstebro til KBH. 79 kr, fint toilet. Meget behagelig tur, hvor vi ankom en halv time før tid. Chaufføren Jolly er den sødeste, mest hjælpsomme, engagerede og informative b... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Fleet er et nyt fjernbusselskab ejet af VIKINGBUS. Vi har en kæmpe flåde af busser, der kører på tværs af Danmark hver dag. Uanset hvem du er, eller hvad du skal, har vi et sæde til dig. Vi planlægger vores ture ud fra hvor mange, der gerne vil med, og derfor kan vi altid garantere dig en plads, når du bestiller helt op til 24 timer før afgang. Og uden at sprænge budgettet. Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord!
Información de contacto
Dinamarca
- fleet.dk
Succes.
Brugt Fleet Skanderborg/København retur.. billigt og meget komfortabelt.. ikke sidste gang jeg benytter. Og anbefaler Fleet.

Stank af afføring
Der var en absolut forfærdelig lugt af toilet i bussen, var nødsaget til at holde mig for næsen det meste af turen. Noget af det klammeste jeg har oplevet - kan ikke anbefales.

God karma 👏👏
Fik den skønne oplevelse ×2 tur/ retur fra København til Aalborg at opleve buschaufføren Anders med sin meget behagelige stemme og rolig kørsel at storme bussen med sindssyg god karma og en masse smil undervejs - taaak Anders 👏👏
Har ikke forstand på det men toilettet kickede tur/retur med tilstopning 🥴🥴
Mangel på toiletpapir og sæbe tur/retur 👎👎

Respuesta de Fleet
Jeg synes godt nok at de spiller højt…
Jeg synes godt nok at de spiller højt musik i bussen. Jeg kan har høretelefonen på men jeg kan stædig høre det meget højt!

Respuesta de Fleet
Jeg kørte med fleet hjem fra kbh igår…
Jeg kørte med fleet hjem fra kbh igår chaufføren Torben var rigtig flink han fortalte om toilet forhold osv alt gik som det skulle og vi var fremme til tiden jeg bruger gerne Fleet en anden gang

Respuesta de Fleet
Tur fra Viborg til København og retur.
vi manglede information om toiletforhold.
Chaufføren præsenterede sig ikke.
Generel information om hvor bussen ville stoppe på turen.
Chaufføren kørte rigtig godt på udturen. På hjemturen kørte en anden chauffør alt for stærk.

Viborg-kbh Tur retur.
Viborg-kbh Tur retur.
Dejlig oplevelse. Side by side pladser var klar til os. Temperaturen i busen var dejlig. Flinke chauffør og absolut billigst for kbh retur billetter til en familie på 4.🤩👍🏼

Respuesta de Fleet
På vej til KBH var vores Bus chauffør…
På vej til KBH var vores Bus chauffør rar og venlig (Stephen).
På vej tilbage inden vi overhovdet er taget afsted kommer chaufføren op og siger bare med en høj tone. I har ikke bestilt forsædebilledet, da der var nogen der manglede en Side by Side plads.
1. Kl.10.57 bussen kørte 11. Så kom der nogen ville vi selvfølgelig rejse os.
2. Den måde han sagde det på. Det var ikke lige noget med at prikke til os, nej, står bagfra og med en høj tone siger det.
3. Der var stadig 2 ledig pladser ved forsædet. Han for sat de andre to ved de ledige pladser også går han bare. Så det var mega unødvendigt at sige det til os
4. I og med der ikke skete noget. Fordi han bare gik. Så kiggede alle jo på os. Hvilket var ubehagligt.
Siger bare han kunne have sagt det sødere.
Men kæmpe ros til den første Chauffør han gjorde det virkelig godt

Hyggefar buschauffør Jolly
Hyggefar buschauffør Jolly, tak for turen til 5 stjerner
Til gengæld virker en tilgodebevis/rabatkode ikke med det samme efter aflysning af en bestilling

Stor anbefaling
Jeg har brugt Fleet nogle gange efterhånden, både til Aarhus, Aalborg og Esbjerg (altid fra København)
Billetterne er oftest de billigste på markedet. Busserne kører til tiden og komforten er ganske fin.
Selskabet kan varmt anbefales.

Nice chauffør
Jeg kørte med Jørgen fra Odende til København, og han var vildt nice

Behagelig rejse (København-Odense)
Behagelig rejse (København-Odense), chaufføren Jørgen var god til at speake relevant information undervejs. Tager gerne bussen igen i fremtiden.

På turen Odense-NYK F
På turen Odense-NYK F, er afgangen oplyst til kl 11. Nu bliver ventetiden i bussen 45 min., fordi afgangen er 11.35
Det ville være fedt, hvis afgangs tiden på billetten passer med chaufførens tid. På turen herover kom vi frem Ca 40 min før tid. Det var bare ærgerligt at vores lift troede at vi ankom kl 13. Tiderne skal altså være lidt mere præcise.

Kan virkelig anbefales
Kan virkelig anbefales!
Jeg var lidt skeptisk da jeg bookede billetter tur/retur Holstebro-København grundet den meget lave pris, men det var virkelig en god oplevelse at køre med Fleet.
Chaufføren (Benny) var venlig og god til at informere og ikke mindst så kørte han så behageligt og roligt.
Bussen overholdte tiden og der var rigeligt med plads og aircondition og usb stik ved alle pladser.
Jeg vil helt klart vælge Fleet igen, næste gang jeg til København.

Anbefaling af fleet :)
Jeg tog bussen fra Kolding til København. Der var god plads, rar temperatur (selvom det var varmt udenfor), meget rent- også på toilettet og hele busturen var helt iorden.
Selvom prisen er lav, var servicen i top!
Tak for turen fleet :)

Respuesta de Fleet
Min veninde og jeg har haft vores…
Min veninde og jeg har haft vores første, men IKKE sidste tur med Fleet. Tirsdag morgen d. 04.07.23 bliver vi, i København, mødt af chaufføren Jørgen der er særdeles morgenfrisk. Han vælger at informere om bussens toilet forhold og lign. på engelsk, da der er englændere med som passagere. KÆMPE service. Ved Middelfart holder han 10 min. pause så dem der har lyst, og brug for det, kan komme ud og strække ben. KÆMPE service.
Torsdag 06.07.23 kører vi fra Aarhus. Igen en smilende chauffør der havde overskud til lidt spas.
Jeg bemærkede forskellen på de to busser. Ikke mindst toilettet. I bussen på vejen til København, var der flere der opgav at bruge det, da det var så lille, at de ikke kunne sidde ned og samtidig holde døren lukket.

Rigtig dårlig service
Rigtig dårlig service, efter i har overtaget rute 800 kan man ikke booke tur/retur
Nakskov/Svendborg fordi der er under 75 km , har ellers kørt mange gange med rute 800 , men det er slut.

Billigt og nemt
Billigt, let, god service. Jeg kan anbefale at bruge fleet hvis man skal rejse mellem København og Århus. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen

Dårlig chauffør
Jeg har rejst med Fleet mange gange hvor det altid har været en god oplevelse, men idag har jeg ikke været tilfreds med chaufføren. Jeg har rejst på linje D, hvor jeg har oplevet at chaufføren har snakket flabet og nedladende til passagerne samt ikke udvist serviceorienteret adfærd.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.