Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met mijn pakketje. Goede maat advies gekregen tijdens de live op tiktok! Alles past enorm blij met mijn body's, broekrokjes en T-shirts. Alsook heb ik een cadeautje erbij gekregen omwille... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lekker oversized shirt besteld… via de gezellige TikTok live te claimen. Eindelijk een fijn shirt gevonden wat niet tot maximaal xl/xxl gaat want dan valt het bij mij niet oversized (vooral vaak te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je wordt netjes geholpen door de verkoper en ze verkopen echt goede en nette kleding Ben er echt heel tevreden over en ga zeker vaker bij ze kopen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goede kwaliteit ik besteld altijd bij hem hele lieve aardige mensen altijd klantvriendelijk help je graag en geven je goede advies ik zal zeg neem zeker een kijkje bij Flexxfashion en wie weet z... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Ontdek een uitgebreide collectie trendy dameskleding en must-have fashion items voor iedere stijl en gelegenheid. Wij combineren de laatste trends met betaalbare prijzen, zodat jij er altijd stijlvol uit kunt zien. Met oog voor service, kwaliteit en klanttevredenheid zorgen wij voor een prettige shopervaring. Gratis verzending vanaf €99.

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met mijn pakketje

Alsook heb ik een cadeautje erbij gekregen omwille dat ik aan groot bedrag lag. Super dankjewel! Altijd tof! Jullie maken mij dag en week!goed!

20 de abril de 2026

Super tevreden

Doordat ze dagelijks live zijn op TikTok is er nauwkeurig advies wat ervoor zorgt dat de bestellingen nooit tegenvallen.
Zorgvuldig verpakt & snelle verzending!

27 de marzo de 2026

Lekker oversized shirt…

Lekker oversized shirt besteld… via de gezellige TikTok live te claimen.
Eindelijk een fijn shirt gevonden wat niet tot maximaal xl/xxl gaat want dan valt het bij mij niet oversized (vooral vaak te kort).
Dit shirt zit zo lekker dat zodra het uit de was komt ik het zo snel mogelijk weer aandoe 🫣☺️.

20 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topkwaliteit, snelle service en een enthousiaste eigenaar!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met FlexxFashion! De kleding is echt van topkwaliteit en de items zijn helemaal on-trend. Je merkt dat er veel aandacht wordt besteed aan het assortiment.

Daarnaast is de eigenaar super vriendelijk en enorm enthousiast, wat het shoppen extra leuk maakt. De service is persoonlijk en betrokken, iets wat je tegenwoordig niet overal meer ziet.

Ook de levering was snel en netjes verzorgd, wat natuurlijk altijd een groot pluspunt is.

Kortom: een absolute aanrader! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

24 de marzo de 2026

10/10

Super mooie armband gekocht. Mega mooie kwaliteit. Stevig en ook altijd gezellig in de lives. Aanrader!

23 de febrero de 2026

Heerlijke pak

Heerlijke pak. Ik heb hem in zowel zwart als wit. Supergoede kwaliteit zoals ik gewend ben van de kleding van Flexxfashion. Dit is zeker een aanrader!

22 de febrero de 2026

Al vaker besteld

Al vaker besteld. Altijd even vriendelijk. Klantgericht en goede kwaliteit producten. Harde werker met hart voor zijn bedrijf en klanten. Een echte aanrader. Kom zeker weet terug 🥰

2 de febrero de 2026

Top webshop voor kleding

Top webshop voor kleding,

Goede kwaliteit, snelle levering.
Altijd netjes verzonden, echt een aanrader zowel voor mannen als voor vrouwen

13 de agosto de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.