Flight Park - Parkering Gardermoen Opiniones 8218

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte, fikk bekreftelse asap og kunne glede meg til ferie . Vi hadde avgang kl 06 og kunne ikke bruke buss og tog. Ble mottatt av blide medarbeidere både ved avlevering og henting av bil. Nydel... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har alltid hatt god erfaring med disse. Men siste årene har det vært mye rart. Ene gangen klarer de å kant kjøre felgene mine rett foran meg når jeg går over veien, og får beskjed om å sende mail med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig betjening på flyplassen og per telefon. Det skjedde en glipp angående en uforutsett gebyr, men selskapet ordnet opp med en gang. Skulle ønske andre parkeringsselskaper var like løsningsorient... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vårt valg nr 1 når det kommer til parkering på Gardermoen. Trivelige folk og god service. Deilig å slippe å leite etter parkering når man skal ut å fly, og herlig å få levert varm bil rett "utafor dør... Ver más

Información sobre la empresa

1. Garage de estacionamiento
  2. Aeropuerto
  3. Servicio lanzadera desde y hacia el aeropuerto

Sobre Flight Park - Parkering Gardermoen

Escrito por la empresa

Gardermoens enkleste parkering!

Slik fungerer det
Når du ankommer Gardermoen kjør opp foran avgangshallen og legg deg i venstre fil. Ta til venstre inn på korttidsparkeringen.

Der møter du vår kundebehandler som parkerer bilen trygt på Flight Parks døgnbemannede parkeringsområde. Se etter vår profilerte medarbeider eller vår blå firmabil.

Spørsmål og svar

Vi tilbyr en rekke tilleggstjenester
Flight Park har egen vaskehall hvor vi håndvasker alle biler. I tillegg samarbeider vi med verksteder i nærområdet og kan tilby mange praktiske tjenester mens du er på reise.

Tjenestene bestilles på nett sammen med parkeringen. Du betaler når du henter bilen.

Bestill Online

Kom hjem til en god og varm og kjøreklar bil
Når du returnerer, henter du bilen samme sted som du leverte den. Vi følger med dersom flyet ditt er forsinket.

Du kan alltid kontakte oss på vår døgnbemannede telefon 400 58 161.
2WiuVPp.md.jpg

1 estrella

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Flight Park - Parkering Gardermoen

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake ved neste anledning. Vi minner om at du nå kan laste ned vår nye app som gjør parkeringen enda enklere.

Hyggelig personell.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bilen var ikke klar da vi kom

Bilen var ikke klar da vi kom, og vi måtte vente 10 minutter i kulden før bilen ankom. Flyet var i rute. Ellers fungerte alt bra.

12 de febrero de 2026

Respuesta de Flight Park - Parkering Gardermoen

Sånn skal det ikke være hos oss. Vi beklager dette.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veldig bra med muligheter for justeringer.

Mitt mange justeringer på setet og speil, men ellers veldig bra.

13 de febrero de 2026

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkel app

Enkel app. Hyggelige folk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kost effektiv parkering kombinert med…

Kost effektiv parkering kombinert med en god touch av service.

12 de febrero de 2026

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Litt langt å gå med joggesko på glatt…

Litt langt å gå med joggesko på glatt føre og bilen var ikke fri for snø på vinduene og veldig kald. Jeg trodde vi kom til oppvarmet bil. Mvh L. Ovind

20 de febrero de 2026

Respuesta de Flight Park - Parkering Gardermoen

Sånn skal det ikke være hos oss. Vi beklager dette. Avstanden får vi ikke gjort noe med dessverre. Avinor hindrer oss fra å stå nærmere....

Innfrir forventning

Innfrir forventning. Fleksible ved endringer.

Avtalte lading

Avtalte lading, men dette ble ikke utført

Respuesta de Flight Park - Parkering Gardermoen

Neste gang så er det fint om du legger inn lading i bestillingen. Det er et eget program i bestillingsskjema. Du hadde bare skrevet det i kommentarfeltet og da ble det ikke fanget opp selv om det skulle ha blitt det. Vi beklager dette.

Leverer som alltid!!

Leverer som alltid!!! Har brukt Flight Park i mange år og aldri hatt noe negativ opplevelse. Kan virkelig anbefales!

Supert alternativ på Gardermoen

Supert alternativ på Gardermoen. Har brukt de flere ganger og de leverer alltid. Har testet bilvask og de er veldig dyktige der også. Anbefales!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen skilt når du komme er opp til…

Ingen skilt når du komme er opp til avgangshallen
(for alle som skal: For alle som skal hit så kjører du opp til avgangshallen, tar første til venstre inn på parkeringen og kjører helt inn på den parkeringsplassen.) Der står det en person som tar deg i mot, som dessverre ikke tar telefonen når du ringer for å få litt guide)

Dårlig informasjon om 400,- gebyr når du ikke har nøkkelkort. Det finnes måter å starte bilen på fra App om de har behov for å flytte. Så ikke få panikk.

Respuesta de Flight Park - Parkering Gardermoen

Vi får dessverre ikke lov til å skilte fra Avinor. Skulle gjerne ha gjort dette.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

På plass i tide og rask og hyggelig service

Som alltid på plass i tide og rask og hyggelig service

Enkelt, rimelig, kan anbefales

Enkelt å gå til ig fra, hyggelige ansatte, presise

Enkelt og bra

Har brukt Fligth Park i mange år. Det har fungert veldig fint både privat og i jobbsammenheng. Som firmakunde får vi 10% rabatt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De siste 5-7 gangene jeg har levert…

De siste 5-7 gangene jeg har levert bil, så har jeg fått igjen en møkkhaug av en bil utevendig og innvendig. Innvendig så var den helt nyvasket, men det har blitt sparket innvendig på dører og dørterskler for an og bak med serdeles møkkete sko. Så det var sølesprut over det meste.
Så siste gang jeg/vi bruker dere.

Respuesta de Flight Park - Parkering Gardermoen

Sånn skal det ikke være hos oss. Vi beklager dette.

Forutsigbar tjeneste

Forutsigbar tjeneste, til å stole på. Man får akkurat det som er beskrevet. Dessuten er det kort vei fra avgangshallen.

Blide

Blide, hyggelige medarbeidere som tar godt vare på kundene

2 de febrero de 2026

Veldig god service!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.