Información sobre la empresa

4. Diseñador floral
  5. Mercado de flores
  6. Servicio de plantas de interior

Escrito por la empresa

Floell tilbyder naturtro kunstige planter, buketter og mospaneler, til privat og erhverv. Vi dekorerer også kontorer, hoteller, restauranter, indkøbscentre og butikker, hvor de vedligeholdelsesfrie planter og blomster passer perfekt, samt udlejer blomster til alle typer events som bryllupper, fødselsdage, messer m.m.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukkeste blomster og fantastisk service og god inspiration

Fantastisk service af søde Julie, som med det samme imødekom vores ønsker til noget specielt og anderledes til vores fest. Hun kom med de smukkeste opsatser i FLD farver - som pyntede lokalet så smukt op. Kæmpe anbefaling, når man ønsker at tænke bæredygtigt - og ikke vil gå på kompromis med udseendet og lækkerheden. Vi vender helt klart retur - og vil anbefale dig!

14 de marzo de 2026

Vi holdt fest i lørdags

Vi holdt fest i lørdags, hvor Julie fra Floell
Forvandlede festlokalet med de skønneste blomsterdekorationer 🌸🌸
Det så imponerende flot ud og alle vores gæster var så begejstret🥂🍾.
Der er ingen tvivl om at vores næste fest, skal vi hyre Julie ind igen

20 de septiembre de 2025

Fortryllende havefest indendørs!

Julie forvandlede vores ellers ret kedelige skolelokale, vi havde lejet til vores bryllup, til en meget MEGET smuk italiensk havefest! Gæsterne var målløse og vi fik mange kommentarer, da de aldrig havde set noget lignende til et bryllup! og selvom vi godt ved hvor dygtig Julie er, så var det helt ufatteligt fortryllende! ❤️ Tusind tak for verdens smukkeste fest 💍💘

7 de septiembre de 2024

Meget serviceminded

Jeg ringede ( første alm dag efter helligdage),for lige at høre om bestillingen var lige til at afhente. Det var den og da jeg boede lige i nærheden af en samarbejdspartner, ville de da levere den. Fik den ved døren samme aften uden at nævne et ord om betaling. Fantastisk flot buket og udstrakt service👍

2 de abril de 2024

Fantastisk smukke blomster

Fantastisk smukke blomster, og lige så fantastisk nærværende betjening. Jeg har aldrig brudt mig synderligt om ikke-ægte blomster, men floell’s er en helt andet liga, og jeg nyder at se dem pryde hjemmet dagligt 🙏
Stor anbefaling herfra!

9 de marzo de 2024

Wow wow wow

Wow wow wow

Smukkeste buket jeg nogensinde har ejet, og så holder den evigt 🙌🏼🌿💚🪻
Alle tror den er ægte, de skal røre for at overbevises om den er kunstig 😅

Kom hjem pakket så flot ind- som en ægte buket i silkepapir. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her 👏🏼

1 de marzo de 2024

Wow!

Floell leverer de smukkeste buketter og den bedste service. Indehaveren, Julie, går virkelig above and beyond for at give sine kunder den bedste oplevelse. På trods af, jeg ikke kunne afhente min buket som aftalt, fik jeg dem leveret til min arbejdsplads og det hele forløb super fint. Oveni det fik jeg lige en bunke gratis billetter til en boligmesse. Mails og telefon bliver svaret med det samme, og man føler sig tryg igennem hele processen, når Julie håndterer det hele med et smil. Det er ikke sidste gang jeg køber fra Floell :)

19 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse og hurtig levering

Super oplevelse og hurtig levering. Min kæreste blev super glade for blomsterne selvom hun normalvis ikke er til kunstige blomster elsker hun dem her! (godt for mig). Overvejer at opgradere kontoret også :)
Kan varmt anbefale Floell.

14 de febrero de 2024

Smukkeste buketter!

Jeg var i sommers til et bryllup hvor Julie stod for dekorationen og efterfølgende har jeg selv købt privat til min kæreste hvor servicen var tip top ifht. valg af buketter og ikke mindst hurtig levering.

Det er absolut ikke sidste gang jeg har handlet hos Floell 👏🏽

9 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukkeste og mest livagtige buketter

Smukkeste og mest livagtige buketter, blomster og plaster til dags dato. Der er i høj grad kræset for detaljen, for at skabe det så naturligt og levende som muligt. Jeg har flere forskellige varianter herhjemme, og min familie og venner taber kæben, når jeg fortæller at det er Evighedsblomster og planter.
Hurtig levering, ikke en finger at sætte fra bestillingen gik i gang, til skønhederne står pyntet i hjemmet og skal nydes i mange år frem. Den varmeste anbefaling herfra om at gå bæredygtigt, passe på naturen der skal blive udendøre, og ikke kortvarigt indendøre, gøre det nemt for sig selv fordi det er vedligeholdelsesfrit og stadig nyde grønne oaser i hjemmet. Jeg er vild med det.

13 de febrero de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.