Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,7

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk smukke og naturlige bårebuketter. Stor imødekommenhed.

Fik leveret to utroligt smukke og naturlige bårebuketter til en bisættelse. Fantastisk sans for sammensætning af flere forskellige blomster og grønt til nærmest et poetisk udtryk. Jeg havde telefonisk kontakt, da jeg skulle bestille den ekstra bårebuket med særlige ønsker, og jeg blev mødt af stor imødekommenhed. Helt sikkert et sted jeg vil anbefale og selv bruge igen!

26 de septiembre de 2025

Fremragende og personlig service

Jeg skulle bestille blomster til min svigerindes fødselsdag, dage efter
Jeg valgte en buket og bestilte online.
Kort efter ringer jeg for at tjekke at jeg har bestilt til den korrekte dato, Charlotte var så venlig og vidste hurtigt, hvilken ordre der var tale om.
Et par timer efter, finder jeg ud af at jeg har valgt en forkert farve, så jeg ringer igen.
Charlotte svarer hurtig telefonen og jo det kunne godt lade sig gøre.
Om morgen på leveringsdagen ringer jeg igen, fordi jeg har glemt at skrive et af givernes navne på kortet, og det var heller ikke noget problem.
Charlotte er helt igennem så serviceminded, og giver en personlig service.
Mit roderi havde, jeg aldrig kunne få rettet op på, og med så kort frist, hvis jeg havde bestilt hos en af de store leveringsfirmaer.
Det kan betale sig at støtte lokalt <3

25 de junio de 2025

Smuk buket

Gik uden om alle de store koncerner til mors dags buket og bestilte direkte hos flora i går. Min mor har i dag fået leveret den smukkeste buket i den fineste indpakning, til en helt fair pris og af en sød chauffør. Dem husker jeg til næste gang.

11 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.