Elendig produktbeskrivelse
Elendig produktbeskrivelse
Vi kjøpte en putekasse fra denne butikken . Den kostet over 5000 kr.
Da vi kom hjem fra 2 uker ferie var alle puter søkkvåte og fulle av mugg. Har måttet kjøpe nye puter til mange tusen kroner.
Var i kontakt med kundeservice, men de bemerket at den kun var «vannbestandig» og ikke vanntett.
Det er absolutt sant at det står, men for oss som kjøper en slik kasse for første gang- og har null peiling på forskjellen på disse to tingene fremstår dette meget utydelig.
Under er direkte kopi fra hva som står om produktet på nettsiden.
Leter du etter en attraktiv og allsidig utendørs lagringsløsning? Da er denne oppbevaringsboksen i tre et ideelt valg. Den vil være et flott tillegg til utendørs eller innendørs oppholdsrom.
Putekassen er laget av heltre akasie med oljefinish og med vannbestandig pose med glidelås inni, noe som gjør den holdbar, meget slitesterk og egnet for utendørs bruk. Den er ideell for å lagre og holde puter, sitteputer, ekstra tepper eller andre husholdnings- eller hageartikler innen rekkevidde og pent organisert.
Merk: For å forlenge levetiden til utemøblene dine, anbefaler vi at du beskytter dem med et vanntett trekk.
Materiale: oljebehandlet heltre akasie
Materiale polypose: polyetylen
Samlet mål: 200 x 50 x 58 cm (B x D x H)
Indre mål kasse: 189 x 42 x 43 cm (B x D x H)
Har rikelig med lagringsplass
Med vannbestandig innerpose med glidelås
Med 2 gassløftemekanismer
Montering kreves: ja
Kundeservice hadde null forståelse og henviste til denne teksten.
Jeg savner tydelighet i produktbeskrivelsen.
At de «anbefaler å beskytte de med et vanntett trekk for å forlenge levetiden på utemøblene» er ikke en tydelig beskrivelse av at litt regn lett kan trenge gjennom en presenning som i produktbeskrivelsen er «vannbestandig». Denne beskrivelsen fremstår for meg også som en ganske så generell ting å skrive og sikter ikke direkte til at putene blir ødelagte av å ligge i denne kassen, særlig når de skriver «utemøblene».
Jeg er Veldig misfornøyd med denne opplevelsen, og kommer ikke til å bestille noe fra flotthjem igjen- da de fremstår for diffuse og useriøse.
18 de julio de 2025
Opinión espontánea