Inmiddels alle opzetstukken gebruikt en wij zijn helemaal om! Vooral het dweilen van de vloer gaat gemakkelijk en snel én de vloer is weer snel droog. En ook een groot pluspunt: het apparaat is binnen... Ver más
Sinds kort heb ik de luxe stoomreiniger en ik ben er echt super tevreden over! Hij ziet er niet alleen luxe uit, maar is ook ontzettend praktisch in gebruik. Met alle verschillende opzetstukken ku... Ver más
La empresa ha respondido
Echt een top apparaat! Ik heb een hekel aan strijken en met de kledingstomer hoeft dat niet meer. Meteen alle kreukels uit m’n lievelings blouse! 🥰 Ook de levering ging super snel en probleemloos.... Ver más
Helaas was de Flowsteam mop voor mij niet het geschikte apparaat door lichamelijke belasting. Ik heb een heel fijn contact gehad met de klantenservice die heeft meegedacht. Het apparaat helaas toch te... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij FLOWSTEAM, jouw specialist in het reinigen met stoom. Wij geloven in de kracht van stoom om hygiëne en gemak te bieden. Of het nu gaat om je favoriete kledingstukken of het schoonmaken van je hele huis, onze slimme stoomoplossingen maken het eenvoudig én effectief. Minder wassen, minder poetsen, meer gemak. Ontdek hoe stoom jouw dagelijkse routines kan veranderen.
Ik heb een kledingstomer besteld en ik ben super tevreden!
Ik heb een kledingstomer besteld en perongelijk het verkeerde adres ingetypt. Ik heb toen gemaild en ik kreeg direct een mail terug dat het adres aangepast was. Daarnaast ben ik super tevreden over de stomer zelf. Hij is gemakkelijk in gebruik, en werkt goed. En zoals ik al aangaf is de klantenservice echt top!

Respuesta de FLOWSTEAM
Positief verbaasd over de kracht van de stoom!
Ik ben heel blij met mijn flowsteam kledingstomer die ik nu ondertussen al een paar maanden heb. Ik ben echt verbaasd over de kracht van de stoom.. Je ziet de kreukels zo voor je neus verdwijnen.. Heerlijk!

Zeer tevreden
Heel fijn product. Het is erg makkelijk in gebruik door het compacte formaat. In de ochtend stoom ik even snel mijn blouse of blazer voor werk, wat veel sneller is dan strijken.

Respuesta de FLOWSTEAM
De beste handstomer van allemaal
Niet alleen een mooi design maar ook een super goed product. Dit is nu de derde handstomer die ik gebruik, waarvan de vorige twee van Philips, maar deze heeft de meeste power van allemaal. Daarnaast is deze ook enorm snel opgewarmd. Ook zat er een stoomhandschoen bij wat ook erg handig is. Al met al de beste handstomer tot nu toe!

Heel blij mee
Werkt goed!
Alleen heb ik nu geen excuus meer om met gekreukte kleding naar buiten te gaan...

product en afhandeling : topkwaliteit
Een super handige steamer met een zeer goed resultaat.
Ook zeer goede afhandeling en service van flowsteam.nl .
Top.

Respuesta de FLOWSTEAM
Great way to let off some steam!
I finally used the Flowsteam garment steamer after getting demineralized water today. It’s a great way to let off some steam :) on a serious note - I was looking for a decent, affordable, properly working product and I am very pleased with the results so far. The customer service support is also neat.

Superfijne handstomer !!
Na eerst een andere handstomer te hebben besteld die amper een kreukje uit een kledingstuk deed verdwijnen, na het lezen van reviews een flowsteam gekocht en ..... wat een verschil !!!
Deze handstomer is snel op temperatuur en doet waarvoor deze gemaakt is... TOP !!

Respuesta de FLOWSTEAM
Zeer prettige ervaring met zowel het…
Zeer prettige ervaring met zowel het product als de levering er van. Aanrader.

Uitstekende Klantenservice en Snelle Afhandeling
Ik heb recent een kledingstomer besteld bij FLOWSTEAM en ben erg tevreden met de service die ik heb ontvangen.
De communicatie met de klantenservice was duidelijk en vriendelijk. Ze reageerden snel en boden direct een passende oplossing aan.
Wat ik vooral waardeer is hoe efficiënt en klantgericht ze te werk gaan. Het is duidelijk dat ze veel waarde hechten aan klanttevredenheid. Dit soort service zie je tegenwoordig zelden! Ik kan FLOWSTEAM dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en een uitstekende klantenservice!

Respuesta de FLOWSTEAM
I recently ordered from Flowsteam to…
I recently ordered from Flowsteam to the UK. Quick shipping and it’s really high quality. Just as described.

Topaankoop
Recent de flowsteam aangeschaft voor op vakantie. Topaankoop! Ik gebruik het nu ook gewoon standaard thuis, strijkijzer is met pensioen. Levering was ook nog eens sneller dan verwacht.

Alles naar wens
De kledingstomer werkt goed, kreukels zijn zo weg. Ook was de levering snel

Respuesta de FLOWSTEAM
Más información sobre otros tipos de reseñas.