Fatih abi, eerst de plek waar mijn ouders naartoe gingen voor hun financiën. Daarna mijn stageplek en vervolgens mijn “abi” voor mijn eerste stappen in mijn ondernemingswereld. Mijn mentor in het leve... Ver más
La empresa ha respondido
Ik zou meer sterren geven, maar die optie is er niet! Beste boekhoudkantoor ooit! Helpen je binnen de dag, ondanks de drukte. Altijd correct en eerlijk. Buiten boekhoudkundige zaken, helpen ze je met... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben ontzettend tevreden met mijn boekhoudkantoor Linc, zowel in Beringen als in Heusden. Ze staan altijd klaar voor hun klanten. Ik hoef me geen zorgen te maken over mijn administratie, fin... Ver más
La empresa ha respondido
Soms heb je gesprekken die blijven hangen. Gesprekken die nieuwe inzichten geven, je blik verruimen en je net dat extra vertrouwen geven om verder te gaan. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle eyeopen... Ver más
La empresa ha respondido
Fiduciaire LINC & PARTNERS begeleidt zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s met professionele boekhouding en fiscaal advies. Wij zorgen voor een correcte en duidelijke financiële opvolging, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming. Van btw-aangiftes tot jaarrekeningen en fiscale optimalisatie: wij staan naast u met persoonlijk advies, discretie en een snelle, praktische aanpak.
Graaf de Theuxlaan 8, 3550, Heusden-Zolder, Bélgica
No consta que solicite reseñas
Zeker aan te raden,hulpzaam en ervaren team. Ze hebben mij enorm geholpen voor een controle.

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Zeer tevreden over de professionele begeleiding en het duidelijke advies!

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Zojuist ondernemersadvies gehad inzake entiteit.

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Goed advies, duidelijke uitleg. Zeker een aanrader.

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Langsgeweest bij Fiduciaire Linc. Professionele en correcte controle van mijn personenbelasting 👍🏽 Snel, duidelijk en betrouwbaar. Zeker aan te raden!

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Heel vriendelijke mensen. Goed geholpen. Dank jullie wel. Vooral voor deze gratis sessie voor personenbelasting.

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Super vriendelijk..! Zeer behulpzaam en alles goed uitgelegd.. bedankt..!

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Zeer tevreden! Professionele service, snelle communicatie en altijd correct advies. Zeker een aanrader!

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Vriendelijk onthaal en zeer gedetailleerde uitleg. Dankzij Muhammed heb ik een goed advies gekregen. Ik raad het iedereen aan

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Zeer vriendelijke en vriendelijke werkomgeving

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Top mensen met juiste informatie!!!

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Ik ben heel tevreden geweest van het advies die ik kreeg, bedankt voor de hulp!

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Erdem bey ve güler yüzlü ekipleriyle ,verdikleri destek ten dolayı çok trşekkür ederiz yolları açık olsun

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Erdem beyin ilgisinden çok memnun kaldım başarılarının devamını dilerim

Respuesta de Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Más información sobre otros tipos de reseñas.