Niet goed
Dit jaar bestelde en nog gesealde patronen geplaatst.
Geen goede print meer te maken.
Cleanen, uitlijnen geen verandering.
Besteld bij concurentie en probleem over.
FLWR - Premium printsupplies Door te kiezen voor FLWR bespaar je, maar niet op kwaliteit. Onze printersupplies houden zich conform aan de 3 FLWR beloftes: • Bespaar 35-80%: gemiddeld 2 keer zoveel voor 3,5 keer minder geld. • Een mooiere wereld: samen met onze producenten en resellers denken we constant na over een positieve invloed op milieu en mensen. • Best getest: Sinds 2005 is FLWR constant op zoek naar producten binnen het printdomein om een besparing te realiseren voor de gebruikers. Besparen is ons doel, zonder te besparen op kwaliteit! Bij het selecteren van de juiste product/fabrikant tellen steeds de FLWR-standaarden; kwaliteit, continuïteit en comptabiliteit.
Holanda
Dit jaar bestelde en nog gesealde patronen geplaatst.
Geen goede print meer te maken.
Cleanen, uitlijnen geen verandering.
Besteld bij concurentie en probleem over.
Uitstekende service en een betrouwbare, snelle leverancier voor alles aan printbenodigdheden en kantoorartikelen.
Behoort intussen tot onze vaste leveranciers.

Respuesta de FLWR
Super service, Kwalitatief toners en inkt cartridges, scherpe prijzen en ook met meer inhoud. Wij en onze klanten zijn tevreden over FLWR. Qiwiprint

Respuesta de FLWR
kwaleit, meer inhoud, scherp geprijsd en goede service. Alles onder een dak. Bedankt jongens.

Respuesta de FLWR
Een fijn merk om mee te werken, zowel producten als personeel.

Respuesta de FLWR
Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Respuesta de FLWR
Goed product voor goede prijs.
Kwaliteit erg goed.
Garantie.
Zeker een aanrader.
Past goed in ons assortiment.

Respuesta de FLWR
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Goede aanvulling op assortiment.

Respuesta de FLWR
Snelle levering, prettig direct contact bij vragen.

Respuesta de FLWR
Super producten voor veel minder geld, meer inhoud dan de originele. Kwaliteit is gewoon zoals het moet zijn.