Lite trög början med mycket papper och dokument som behövde skickas då vi var flera inblandande, både vuxna och barn boende dessutom i två olika länder även om vi tillhörde samma familj. Men det löst... Ver más
Mycket nöjd med servicen jag fått från er ang. Ersättning från flygbolaget efter att ha blivit försenad under en mellanlandning på min resa till Australien i november 2025. Ni har hållit mig underrät... Ver más
Mycket nöjd! Det tog ett antal månader men sen trillade pengarna in på kontot. Innan vi kontaktade Flygförsening hade vi haft kontakt med flygbolaget som menade att vi inte hade rätt till kompens... Ver más
La empresa ha respondido
Acerca de Flygforsening.se
Información proporcionada por diversas fuentes externas
- Flygforsening.se hjälper flygresenärer att få den kompensation de har rätt tilll från flygbolag. Varje år hjälper vi tusentals personer när deras flyg är försenat, avbokat eller överbokat.
- Vårt företag var ett av de första i Skandinavien, och under de 5 år vi har funnits har vi även blivit det största.
- Vi samarbetar med några av de bästa advokaterna i området. Detta är en orsak till varför vi vinner fler än 97 % av våra fall.
Postia 1049, 214 13, Malmö, Suecia
- +46 8124 100 88
- kontakt@flygforsening.se
- flygforsening.se
Ha contestado el 44% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Tack så jättemycket
Tack för att ni kämpade för min och…
Tack för att ni kämpade för min och familjens skull att få kompensation, duktiga ni är verkligen
Blev lovad 358€ blev 162 €
Blev lovad 358€ - 25%. = 268 € När utbetalningen kom så blev det
249 € - 35% = 162 €
Bra med ersättning, men var tog 104 € vägen ?
Inte helt nöjd

Respuesta de Flygforsening.se
Det tog lite tid men var värd all…
Det tog lite tid men var värd all väntan.
Alla ni som funderar, sök återbetalning via Flyg försening. Ni får information under tiden processen pågår. Tog oss typ ett år att få ersättning men nästa med hela insatsen. Jättebra, tack alla!
Tack för hjälpen!
Men det löste sig så småningom och vi fick god hjälp med att kräva ersättning enligt dom nivåer som är fastställda. Själva hade vi inte klarat det.
Mycket nöjd med service och resultat
Ni har hållit mig underrättad under hela processen och till slut fick jag den ersättning som ni informerat mig om att jag hade rätt till.
Otroligt smidig och bra service!
Väldigt många steg
Väldigt många steg, inkl besvärligt att behöva använda papperspost. Kändes otryggt att kommunikation med begäran om personuppgifter och bankinfo kom från flera adresser / avsändare. I minst ett steg otrevlig ton i påminnelse

Resultatet 👍🏼
Dom erbjöd sig hjälp och efter 3…
Dom erbjöd sig hjälp och efter 3 månader hör dom av sig och kan inte hjälpa vidare.

Mycket nöjd
Mycket nöjd! Det tog ett antal månader men sen trillade pengarna in på kontot.
Innan vi kontaktade Flygförsening hade vi haft kontakt med flygbolaget som menade att vi inte hade rätt till kompensation för vår försening.
Därför hade vi inte så stort hopp att få något genom Flygförsening. Men det fick vi!
Då och då fick vi mail från företaget så vi visste om att de fortfarande arbetade med vårt ärende.
Jag trodde det vad omöjligt att få…
Jag trodde det vad omöjligt att få någon ersättning pga förseningen på Arlanda.
Jag hade fel, Flygförseningar.se hjälpte mig hela vägen. Evigt tacksam.
H Nilsson
Más información sobre otros tipos de reseñas.