1. Servicio de taxis
  2. Buscador de vuelos
  3. Servicio de taxi con minibus

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Erbjuder taxiresor till och från Sveriges samtliga 45 flygplatser.

2,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,2

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringer 5 gånger till supporten för att…

Ringer 5 gånger till supporten för att säga att jag blir en halvtimme sen (i tid för att ändra bokningen). Femte samtalet svarar nån och säger att han inte kan hjälpa mig för att resan är bokad via min arbetsgivare. Sämre service har jag inte upplevt i Sverige.

31 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Worked - more or less - as it should

Contacted Flygtaxi a couple of days before our trip to ask where we'd be met. Was told to contact the local firm who'd been contracted to do this job (Sverige Taxi) which I did. When we got there, it wasn't immediately obvious which taxi was ours but got a phone call within a minute or two from yet another taxi company (Beep Beep) who directed us to his mini bus. If he'd had a sign on his taxi indicating the destination it would have been better.
We were the only people in the vehicle but he'd brought more passengers to the airport. The journey was uneventful and smooth and we arrived safely at our destination.

14 de febrero de 2026

Så dåligt bolag

Så dåligt bolag! sen taxi och ingen som kontaktar mig som kund att dom är sena jag får ringa och prata med en kundservice som är otrevlig!
Jag har ett tåg som jag ska passa och dom kommer inte!
Kan EJ rekommendera detta företag, oseriöst!

2 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

You shouldn’t take this taxi service

You shouldn’t take this taxi service, they charge a lot and the service is worst, they are basically brokers and book taxis from other companies, disrespectful to customer, best is to book from the taxi companies directly. and not Ok at all after a long flight or any other

29 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Flygtaxi i Umeå sköter inte sitt uppdrag

Flygtaxi i Umeå ... den beställda bilen kom inte på utsatt tid. Jag ringde efter tio minuter, jodå bilen skulle komma. Ingen taxi kom. Jag ringde igen efter 20 minuter och efter en tid i telefonkö kom jag fram, jodå, taxin var på väg. Ingen taxi kom nu heller.

Efter en dryg halvtimme utan att någon bil från Flygtaxi kommit, insåg jag att jag riskerar att missa mitt plan. Jag lyckades beställa en taxi från ett annat bolag som kunde komma direkt och den chauffören trodde att jag - kanske - skulle hinna.

Jag kom springande till gaten, som precis hunnit stänga, men när jag berättade vad som hänt och de såg paniken i mina ögon, släppte de igenom mig.

Det är inte första gången Flygtaxi i Umeå kommit med bilar som varit så försenade att jag knappt hunnit med planet men denna gång var den allra värsta. Hade jag inte haft tur och hittat en taxi från ett annat bolag som omedelbart kunde köra fram så hade jag missat mitt plan.

2 de octubre de 2024

Riktigt tids-opålitligt taxibolag

Riktigt opålitligt taxibolag! Använd dem inte om du vill komma i tid.

Kom en halvtimma efter bestämd upphämtning, såpass att jag missade incheckning vid Arlanda.

På hemresan, samma dag, fick jag sms att chaufför skulle finnas i ankomsthallen vid landningstid med min namnskylt. Ingen fanns där när jag kom ut, ringde flygtaxi och först då skickar de en bil från nåt vänt-ställe 10min bort.

De har ju alla uppgifter om flightnr osv så är ju inte så svårt att hålla koll på när man ska va där.

Kommer aldrig använda dem!

29 de noviembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Taxiföretag med minst sagt bristfällig kundservice...

Försökte boka en stor bil till Arlanda två dagar i förväg givet brist på stora bilar hos de stora bolagen. Efter att ha läst igenom de enormt krångliga och långrandiga villkoren och bokningsreglerna på deras gammelmodiga hemsida ringer jag dem för att fråga en sak. Då möts man av en person som inte kan boka till privatkunder trots att det står på hemsidan och trots att de tar extra betalt för telefonbokningarna, och hör och häpna - deras support för frågor stänger 15:00 - känns väl snålt tilltaget i den branschen. Någon app verkar de inte ha heller... Obegripligt.

17 de mayo de 2023

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt. Dyrt och opålitligt. Vårt nattåg var försenat, taxin hade inte väntat (utan att höra av sig), fick ingen hjälp att få tag på en ny bil. Sedan visade det sig att det var ganska mycket billigare att bara haffa en taxi. Eventuellt hade det varit billigare om man åkt ensam (eftersom prissättningen är per person). Enda positiva var ett trevligt bemötande från kundtjänst när jag senare reklamerade.

18 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tyvärr funkar det mesta dåligt

Tyvärr funkar det mesta dåligt, taxichaufförerna ringer alltid 5-10 minuter innan ankomsttid och efterlyser en, gärna arga också. Hur vanligt är det att ett tåg, eller en buss kommer före tidtabellen?

Ringer man dem så påpekar de att de håller taxibolaget uppdaterat vid eventuella förseningar. Men det är alltid en nyhet för taxichauffören och man får små-tjafsa med taxichauffören om varför man är sen.

När man väl är vid upphämtningsplatsen vid en försening så är ingen där och man får boka om och vänta 10-15 minuter på en ny taxi. ”Vi kan inte vänta hur länge som helst”.

16 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig service och otrevligt bemötande

Det verkar som om taxibolagen utnyttjar våra värnpliktiga... Denna gången Flygtaxi. Förbeställd taxi (av regementet) är sen. Ingen hör av sig. När sonen ringer kundtjänst får han besked om att taxichauffören angett att han redan har hämtat upp honom. Så är uppenbarligen inte fallet. Kundtjänst säger att bilen ska vara på plats inom 5-7 minuter. Eftersom jag råkar vara hemma så sätter vi oss i bilen får att ha möjlighet att hinna med tåget. Vi hinner köra en bit innan vi möter bilen. Jag blinkar och stannar och sonen hoppar över. Jag visar med gester att jag tycker detta är helt galet. Taxichauffören vevar ner rutan och jag säger med bestämd röst att "Nu får ni skärpa er". Varpå jag får att ganska hotfullt svar "Du talar inte med mig på det här sättet". Jepp, det är serviceminded chaufför på Flygtaxi det. Ljuger och inte överhuvudtaget tillstymmelse till ursäkt. Vad jag tycker är mest anmärkningsvärt är att detta är satt i system och görs mot de unga killar som ska utbildas i att försvara Sverige. Skäms!

13 de noviembre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.