Flypenge.dk Opiniones 2318

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flypenge opnåede et resultat over min forventning, og samtidig var personalet meget insisterende over for flyselskabet (det er i hvert fald min overbevisning). Processen tog sin tid, men med en del up... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Havde ikke prøvet det før, så var lidt usikker. Tog lidt lang tid, men tænker at tiden afhænger af om flyselskabet samarbejder. Flypenge har hele vejen været meget venlige i deres henvendelser.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flypenge. Hele forløbet har været trygt, professionelt og meget venligt. De holdt mig opdateret hele vejen og fandt endda en løsning, da udbetalingen skulle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mig og min familie havde en forfærdelig oplevelse med Lufthansa, og vidste ikke hvad vi skulle gøre for at få kompensation. Men så hørte jeg om flypenge og tænkte at det var et forsøg værd. Det har... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios legales
  2. Estudio de abogados

Escrito por la empresa

Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!

Flypenge.dk

Escrito por la empresa

Er du træt af at vente? Kræv erstatning for dine forsinkede, aflyste eller overbookede flyvninger
Hvordan foregår behandlingen af min sag? Når vi modtager dine oplysninger, gennemgår vi dem grundigt og dobbelttjekker alle relevante detaljer – hvilket flyselskab der stod for din flyvning, hvor lang forsinkelsen var, og hvor stor en kompensation du har krav på. Herefter sender vi et krav direkte til flyselskabet og følger løbende op for at sikre, at din sag bliver behandlet. Hvis flyselskabet ikke reagerer inden for en rimelig tidsramme, tager vi yderligere skridt for at få din kompensation udbetalt. Når sagen er vundet, overfører vi pengene direkte til din konto.

No Cure No Pay!

En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.

Hos Flypenge gør vi det nemt for dig at få den kompensation, du har ret til. Vi tager os af hele processen, fra første henvendelse til udbetaling. Ingen forudbetaling, ingen skjulte gebyrer – kun en fair løsning, hvor vi kun får noget ud af det, hvis du gør. Start din sag risikofrit hos Flypenge.dk

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Flypenge sørgede for alt

Flypenge sørgede for at vi kunne få vores penge retur fra flyselskabet i forbindelse med forsinkelse på vores ferie.

12 de diciembre de 2025

Kære Grith
Mange tak for din super flotte anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at kunne hjælpe så retfærdigheden sker fyldest.
Vi er stolte og glade over vi kan tilbyde vores arbejdskraft ud fra NO cure / NO PAY konceptet og på den måde sørge for, at alle kan få den nødvendige hjælp helt omkostningsfrit. Vi håber, at du vil benytte vores service igen en anden gang, hvis uheldet skulle været.

Veldig bra!

12 de diciembre de 2025

Kære Miyuki
Tusinde tak for din superflotte anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for at du kan mærke vi er grundige og hjælpsomme fordi vi kæmper for at alle skal blive hørt og få den retmæssige hjælp!
Skulle uheldet ske en anden gang, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi altid er klar på at hjælpe passagererne med deres rettigheder.

God behandling af Flypenge

God behandling af Flypenge. De formåede at skaffe os den kompensation, som vi havde krav på, på grund af et forsinket fly. Det to godt nok noget tid, men det var værd at vente på. God orientering gennem processen.

10 de diciembre de 2025

Kære Mette
Tusinde tak for din flotte anmeldelse!
Som du selv så fint beskriver, så er kampen for kompensation oftest lang men vi er vedholdende og giver ikke op, derfor er vi også meget taknemmelige over den tillid du har vist os og vores arbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, man bliver orienteret løbende.

10 de diciembre de 2025

Kære Juaannguaq
Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Vi arbejder konstant på at forbedre vores service. Vi er derfor rigtig glade for at høre, at vores hårde arbejde kan betale sig og ikke mindst bliver værdsat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Information om sagen løbende.

Information om sagen løbende.
Perfekt behandling. Tak

Kære Jens
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at kunne hjælpe dig og gøre en forskel.

Vi havde ikke fået 1 krone

Vi havde ikke fået 1 krone, hvis ikke det var for Flypenge - Det har taget næsten 2 år.

Kære Thomas
Tusinde tak for dine rosende ord og flotte anmeldelse..
Som du ved, så var det en lang og hård kamp men vi er virkelig stolte af resultatet og som du selv siger, så havde du nok ikke fået 1 krone, hvis ikke du havde valgt os til at hjælpe!

Imødekommenhed

Kære Niels
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til at skrive denne, da det hjælper os til at komme frem i lyset.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er fuldt ud tilfreds og har følt…

Jeg er fuldt ud tilfreds og har følt mig godt informeret undervejs. Ja, det tog lang tid – men hellere det end at miste alt.
Tak for hjælpen. 🙏

Kære Heidi
Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse.
Havde det været let og lige til, havde der slet ikke brug for hjælp fra os.
Vi ved at behandlingstiden kan være lang men vi kæmper till det sidste og vi er så glade og stolte over, at du nu har fået anerkendt dine rettigheder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne dele min oplevelse om…

Jeg vil gerne dele min oplevelse om Flypenge, som har hjulpet os med at få kompensation for en flyaflysning. Selvom processen tog næsten 3,5 år, kæmpede de vedholdende for vores sag, og vi har nu fået vores erstatning. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og kan varmt anbefale deres service.

8 de diciembre de 2025

Kære Lejla
Tusinde tak for din flotte 5 stjernet anmeldelse. Den betyder virkelig meget for os, som du selv beskriver, har det været en lang og sej kamp og vi er rigtig glade for udfaldet.

De bedste anbefalinger herfra

Kan kun give Flypenge mine bedste anbefalinger.
De har efter mere 3 1/2 års kamp, vundet min sag om aflyst fly og jeg har netop modtaget mine penge fra dem.
De har hele vejen igennem holdt mig informeret om, hvor sagen stod.
Jeg havde som enkelt person opgivet for længst

2 de diciembre de 2025

Kære Rikke
Tusinde tak for din anbefaling - den betyder alverden for os!
Vi er stolte af, at vi med vedholdenhed og med kampgejst fik vi vundet din sag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er meget tilfredse med jeres…

Vi er meget tilfredse med jeres indsats, alle henvendelser har besvaret hurtig og ikke mindst fik vi vores erstatning hurtig fra jer

Stor anbefaling herfra ift. at hjælpe når flyselskabet ikke vil stå ved deres ansvar

5 de diciembre de 2025

Kære Kunde
Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse samt anbefaling! Det betyder virkelig meget for os at vores arbejde og service er 5 stjerner værd!
Vi kæmper hver dag hvorfor det er så skønt at blive anerkendt for at gøre en forskel. Vi skal dog huske på at vi var aldrig nået i mål uden din tillid til vores arbejde.
Det betyder meget for os, at vi gør en forskel og vi kan hjælpe og ikke mindst få anerkendt de rettigheder man har som flypassager.
Skulle du en dag få brug for os igen, ved du, at vi altid står klar til at hjælpe dig med samme dedikation og vilje til at tage kampen op.

Fantastisk ihærdighed og gåpåmod

Fantastisk ihærdighed og gåpåmod. Flypenge lod sig ikke afskrække af at andre havde afvist vores sag. De fulgte løbende op og beskrev i detaljer, hvad der skulle ske.

4 de diciembre de 2025

Kære Marc
Tusinde tak for din flotte og ærlige anmeldelse.
Vi er så glade form at du påpeger at vi er dem man kan regne med og dem der ikke giver op - vi tager de helt tune og lange kampe og vi er bare så stolte af det!
Vi ved godt at behandlingstiden i nogle sager kan være lang og vi gør et stort arbejde ud af at informer undervejs.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle få brug for hjælp eller rådgivning.
Rigtig glædelig december. De bedste hilsner Flypenge Customer Care

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk oplevelse med Flypenge.dk!

Jeg kan varmt anbefale Flypenge.dk! De har været utroligt vedholdende og professionelle gennem hele forløbet. Sagen handlede om et AirCairo-fly, som tilbage i 2018 var 6 timer forsinket. Jeg havde næsten opgivet håbet, men Flypenge.dk gav aldrig slip.

På trods af et langt og kompliceret forløb blev de ved med at kæmpe for min ret, og i 2025 lykkedes det dem endelig at vinde sagen og få kompensationen udbetalt. Det er virkelig imponerende at opleve et firma, som bliver ved – år efter år – og samtidig holder mig opdateret i sagens forløb. Selvom processen var lang, har det været super underholdende at læse opdateringerne en gang om året.

Hvis du leder efter nogen, der tager din sag seriøst og ikke giver op, så er Flypenge.dk det helt rigtige valg.
Stor anbefaling herfra!

20 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Kære Jonas
Tusinde tak for dine rosende ord og flotte anmeldelse. Det har været en vild og vanvittig kamp og vi er så glade for at vinde din sag og ikke mindst betalingskampen overfor flyselskabet.
Som du ved, så er vi vedholdende og giver ikke op men din tillid og opbakning til vores arbejde er altafgørende - Tusinde tak!

Nemt og effektivt

Nemt og effektivt

28 de noviembre de 2025

Kære Charlotte
Mange tak for din virkelig flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os, at din oplevelse var nem og ligetil.

Vi er glade for vores hårde arbejde virker og bliver værdsat.
Hvis uheldet desværre skulle gentage sig, håber vi, at du vil benytte vores seervice igen.

Pengene kom

Pengene kom, det tog sin tid, men sådan er det vist. Jeg kunne ikke selv have klaret det, så tak! Kan. Varmt anbefales

28 de noviembre de 2025

Kære Ole
Tusinde tak for din anbefaling - den betyder alverden for os!
Vi er stolte af, at vi med vedholdenhed og med kampgejst fik vi vundet din sag. Behandlingstiden afhænger altid af hvor samarbejdsvillige flyselskabet er hvorfor det er ude af vores hænder.
Vi kæmper til det sidste og det gør vi gerne igen, hvis du får brug for hjælp!
De bedste hilsner Flypenge.

God kommunikation

God kommunikation undervejs og en vundet sag.

24 de noviembre de 2025

Kære Kristian
Vi sætter rigtig stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev ved med at kæmpe min sag gennem 3…

Blev ved med at kæmpe min sag gennem 3 år og det betalte sig

10 de noviembre de 2025

Kære Lars
Sikke en skøn anmeldelse - Det er vi virkelig taknemmelig for!
Vi er så glade for at vi kan hjælpe og vise vores kunne og især i mere kompliceret sager som din som vi skal igennem retsprocessen for at få anerkendt.
Du skal vide at vi værdsætter din tillid til os! Skulle uheldet være ude igen, står vi naturligvis klar. Vi vil endnu en gang gerne sige tak fordi du valgte os og for samarbejdet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flypenge.dk var bare gode !!!

Flypenge.dk forstod min situation, som 100% var forårsaget af et konkurrerende selskab. Ikke desto mindre viste Flypenge.dk fuld forståelse og ikke mindst en helt igennem fantastisk løsning, hvor der hele tiden var fuld information (det værste er jo altid ikke at modtage information). Jeg er meget taknemmelig for behandling og resultat. Og jeg vil især gerne fremhæve Selina F. i Kundeservice. Dygtig, forstående og meget løsnings-orienteret. TAK !!

24 de noviembre de 2025

Kære Bo
WOW! Af hjertet tak for din super flotte anmeldelse.
Det er så vigtigt for os, at man får en god og personlig service og det gør mig så glad at du har følt det.
Vi er blot mennesker og vi evner forståelse.

Med dine ord, håber vi at andre tør tage kontakt fordi vi er her udelukkende for at hjælpe og vi er meget imødekommende under hele hele forløbet - uanset hvordan forløbet bliver.
Skulle du nogensinde få brug for hjælp igen, så ved du, hvor du finder os. Vi står altid klar.
De bedste hilsner Selina F fra Flypenge Kundeservice.

God service!!

Selvom vores sag har taget lang tid, så har der løbende været opdateringer. Så på den måde, så vidste jeg hele tiden, hvor vi var i processen.

13 de noviembre de 2025

Kære Louise
Tusinde tak for din super flotte anmeldelse. – den varmer os meget!
Som du ved, har det været en lang og sej kamp, og vi har kæmpet i årevis for at få dette positivt resultat. Netop derfor betyder det enormt meget for os at høre, at du har følt jer godt hjulpet hele vejen.
Vi ved, at det kræver både tålmodighed og tillid at stå igennem sådan en proces, og vi er meget taknemmelige for, at I har givet os den mulighed og stået fast sammen med os.
Tak for tilliden. Hvis du nogensinde igen skulle få brug for vores hjælp, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi står altid klar.

Kære Anne
Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at vores arbejde og service er 5 stjerner værd!
Vi kæmper hver dag hvorfor det er så skønt at blive anerkendt for at gøre en forskel – vi skal dog huske på at vi var aldrig nået i mål uden din tillid til vores arbejde.
Skulle du en dag få brug for os igen, ved du, at vi altid står klar til at hjælpe dig – med samme dedikation og vilje til at tage kampen op.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.