Flytoofan Opiniones 24

TrustScore: 3 sobre 5

3,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In april een schroevendraaier besteld, betaald. Tot op heden niets ontvangen, Ik voel me zwaar besodemieterd Ik heb nu na bijna 4 maanden de toezegging gehad, dat ik het alsnog gaat krijgen, ma... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hoii ik ben niet heel blij die…

Hoii ik ben niet heel blij die producten was beschadigd gekomen maar is geen probleem ik heb toch zo geprobeerd kijken als die werk maar ik smeer die creem op mij oksel en. Benen maar die producten werk voor geen meter. Daar bal ik van. 15 min laten staan toch die haren blijf zoals is.

31 de mayo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Display is gewoon altijd zichtbaar

Heb hem meteen naast mijn bed gelegd, want na het opladen zie je direct dat dat schermpje aanblijft, super handig in het donker trouwens. Vorige powerbank van de supermarkt voelde veel lichter aan, deze voelt echt stevig. Als dat lampje ooit stukgaat dan ben ik pas chagrijnig.

18 de mayo de 2026

Masker voor Lassen

Contact was prima.goed geholpen

9 de mayo de 2026

Respuesta de Flytoofan

Beste klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.
Wij bieden onze oprechte excuses aan dat uw product niet naar verwachting werkt, en wij begrijpen volkomen hoe frustrerend dit moet zijn. Wij verzoeken u vriendelijk uw bestelgegevens en een korte beschrijving van het probleem te sturen naar het e-mailadres van onze klantenservice: service@flytoofan.com. Ons professionele klantenserviceteam zal uw melding in behandeling nemen en u binnen 24 uur van assistentie voorzien. Geeft u ons alstublieft de kans om dit voor u op te lossen; hartelijk dank.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zag de filmpjes al een tijdje…

Ik zag de filmpjes al een tijdje voorbij komen en heb (de kracht van herhaling) uiteindelijk besteld. Ik heb een versleten oude jeans gerepareerd en het draad is inderdaad heel sterk en de naalden erg sterk. Ik ben er blij mee.

27 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I bought 4 different games and i got 3…

I bought 4 different games and i got 3 and 1 the same

1 de noviembre de 2025

Respuesta de Flytoofan

Dear Customer, thank you very much for taking the time to share your feedback.
We sincerely apologize that your recent experience did not meet your expectations, and we fully understand your feelings. We promise that we will prioritize your issue and resolve it as quickly as possible. If you received the wrong product, please contact our after-sales service team. We are responsible for every product. Please send your details to our customer service email address: service@flytoofan.com. Our professional customer service team will provide you with the best solution within 24 hours. Please give us a chance to make amends; thank you very much.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kromme naalden en draad die breekt.

Er wordt reclame gemaakt dat de draad niet breekt en de naalden niet krom gaan….. niets is minder waar.

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Flytoofan

Beste klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen.
Het spijt ons zeer dat uw recente ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en we begrijpen uw frustratie volledig. We verzekeren u dat we uw gevoelens prioriteit geven en het probleem oplossen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor elk product. Stuur uw gegevens naar het e-mailadres van onze klantenservice: service@flytoofan.com. Ons professionele klantenserviceteam zal u binnen 24 uur de beste oplossing bieden. Geef ons alstublieft de kans om het goed te maken; hartelijk dank.

Speciale boortjes gekocht

Speciale boortjes gekocht, die in practisch alle materialen te gebruiken zijn. ROMMEL. Een boortje van 5 mm komt niet eens in een stuk ijzer van 6 mm dikte. Op een keramische tegel ook al geen succes. Boortje al versleten voordat er een gat in zat. €29,00 weggegooid. Wat een rommel!!!!!

21 de junio de 2025

Respuesta de Flytoofan

Onze excuses voor de onaangename winkelervaring die u heeft ervaren. Dit is absoluut niet het serviceniveau dat wij zouden moeten bieden. Bedankt voor uw suggestie, we zullen deze doorgeven aan de leverancier. Wij verzekeren u dat wij onze klanten altijd vooropstellen en streven naar service van de hoogste kwaliteit. We begrijpen uw zorgen. Om uw probleem efficiënter op te lossen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail: service@flytoofan.com. Ons toegewijde klantenserviceteam zal u binnen 24 uur de beste oplossing bieden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In april een schroevendraaier besteld

In april een schroevendraaier besteld, betaald. Tot op heden niets ontvangen,
Ik voel me zwaar besodemieterd

Ik heb nu na bijna 4 maanden de toezegging gehad, dat ik het alsnog gaat krijgen, maar dan moet ik wel de review bijstellen. Hierbij voorzichtig positief.

20-8-2025 Uiteindelijk ontvangen!

11 de junio de 2025

Opgelicht bij bestelde 2 brillen

Ik bestelde 2 brillen, maar kreeg de grootste rommel, en dan nog veel te klein. Bij het openen van de bril brak een been af. Als ik mijn geld terug vroeg, zeiden ze dat ik de transportkosten naar China moest betalen,alhoewel ik in Nederland bestelde.
Dit bedrijf is een grote oplichterij, nooit zal ik daarnog iets bestellen

22 de mayo de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.