Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi flyttede tilbage i juni, hvor der blev ødelagt flere ting uden flytning. Vi har stadig ikke hørt noget fra Flyttebanden eller fået nogen som helst former for erstatning. Kan virkelig ikke anbefal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er kan varmt anbefale Flyttenbanden. Service var i top, de viste respekt for mine ting og de var virkelige høflige og smilende. Det var virkeligt rart. Det gjorder hele flytningen så meget nemmere... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse med Flyttebanden i Aarhus. To unge, flinke mænd dukkede op til den aftalte tid. De dannede sig lynhurtigt et overblik over flytningen og gik så i gang med at bære tingene ud i flyttebi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

yderst tilfredstillende flytte service. De ankom på adressen på aftalt tidspunkt, imødekommende medarbejdere der havde stor erfaringen inden for flytte faget. pakkede vores store møbler ind i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de mudanzas
  2. Servicio de mudanza y depósito

Escrito por la empresa

Vi har et dedikeret team af professionelle flyttemænd, der altid gør deres bedste for at give en god service. Vi tilbyder forskellige flyttepakker til at imødekomme vores kunders specifikke behov og budgetter. Vi tilbyder også ekstra services, såsom pakning af dine ting og flytning af store og tunge genstande. Vi har et stort udvalg af flyttekasser og emballage materialer til rådighed for vores kunder. Vi har en stærk fokus på sikkerhed og på at undgå skader på dine ting under flytningen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi flyttede tilbage i juni

Kan virkelig ikke anbefale dette flyttefirma

3 de junio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Som det skal

Det var som det skal udover nogle små fejl. Det kan jo ske når man bor på 4 etage. Der skete små uheldige ting. Men udover det var alt som det skulle og tog ikke mere end 2 timer 30min.

16 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en mega god oplevelse ved at…bruge flyttemanden

Jeg havde en mega god oplevelse ved at bruge flyttebanden til at flytte min gamle lejlighed til mit ny hus,
De var meget omhyggelig med alle min ting intet gik i stykker,
Og havde nogen ting i kælderen jeg havde glemt at sige de sku tag med,
Så valgte de at komme tilbage og hente det resterende. Fem stjerner for os af, kan kun anbefales

7 de noviembre de 2025

BRUG ALDRIG FLYTTEBANDEN

BRUG ALDRIG FLYTTEBANDEN

Herfra skal lyde den største advarsel til at holde jer væk. Vi skulle flytte og havde hyret Flyttebanden, fået bekræftelse og aftalt alt. På dagen valgte de at glimre ved deres fravær, var umulige at fange på sms, telefon og e-mail - og her næsten en uge efter har vi stadig ikke fået så meget som en beklagelse.

Da de udeblev havde jeg fat i flere andre flyttefirmaer - alle fortalte om dårlige erfaringer fra andre, der havde hyret Flyttebanden. Så herfra skal lyde: HOLD JER VÆK.

1 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse med Flyttebanden!

Rigtig god oplevelse med Flyttebanden!
God og fornuftig kommunikation både med support og flyttemanden. De var søde, hurtige og samtidig meget forsigtige med mine ting. Priserne er fair, og hele flytningen var virkelig pengene værd. Kan varmt anbefales!

1 de agosto de 2025

I chok

Udover 4 timers forsinkelse og de derfor først ankom aften, blev mine møbler skrammede og en lampe smadret. Efter gentagne mails til firmaet om lampen efterspørger de kontooplysninger og indvilliger i at overføre penge. Jeg har aldrig fået pengene.

3 de junio de 2025

En virkelig dårlig oplevelse

En virkelig dårlig oplevelse. Var meget lang tid om at få flyttet få ting. Holdt rigeligt med pauser, der inkluderede YouTube videoer. Generelt en for stor opgave, de ikke kun leve op til.

27 de febrero de 2025

Overholder ikke aftalen

Firmaet flyttede ikke det, som jeg NØJAGTIGT havde bestilt. De efterlod 15 små og 20 store flyttekasser.
Alligevel tog de fuld betaling, med begrundelse at flyttebilen var fyldt?

20 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner – Fantastisk oplevelse med Flyttebanden!
Flyttebanden gjorde min flytning til en helt problemfri oplevelse! De var punktlige, effektive og håndterede alle mine ting med stor omhu. Holdet var super venlige og professionelle hele vejen igennem, og de havde styr på alt fra start til slut. Jeg følte mig tryg og godt behandlet under hele forløbet, og det hele blev klaret hurtigere end forventet.
Jeg kan varmt anbefale Flyttebanden til alle, der ønsker en tryg og effektiv flytning – det bliver ikke bedre end det her!

29 de mayo de 2025

God kommunikation til firmaet

God kommunikation til firmaet, vi oplevede punktlige flyttemænd. De er super kompetente til at tage vare på ens ejendele, alt bliver pakket ind i tæpper og håndteret med forsigtighed. Søde og venlige mennesker. Ved behov vil vi gøre brug af dem en anden gang, samt anbefale dem til andre.

28 de marzo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

God👍🏻

Meget hurtig service:) De kom 15minutter forsent til den aftalte tid... men de ringede og lade mig vide om forsinkelsen👍🏻 alt gik hurtigt og nemt:)

15 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Flytning gik godt….men da jeg opdager…

Flytning gik godt….men da jeg opdager hvordan mine sager bliver opbevaret, så er det noget være byggemand Bob - ikke opbevaret efter skrivelsen samt billede på deres hjemme side!! Fik så at vide, at det kun var midlertidig at det skulle være der, hallo så giver i sku mig besked om det - det var ikke de der 1000 kr. værd til samlingen med Boxit! Da jeg brokker mig over de forholde- så vil de sku også have betaling for at flytte det til et boxit rum. Selvom det rum ikke levede op til de standart regler for opbevaring. Jeg har nu efterspurgt en faktura over flere gang siden dec. Men det kan åbenbart ikke lykkes, de kunne så hellere ikke modtage Mobilpay som ellers står på siden- men et staks overførsel!!!

4 de marzo de 2025

Kære Jan Man

Tak for din besked. Vi vil gerne sikre, at alt er i orden, og vi beklager, hvis noget ikke var helt som forventet.

For at vi kan undersøge sagen nærmere, vil vi bede dig om at oplyse datoen for flytningen samt dine kontaktoplysninger. Alternativt er du velkommen til at kontakte os på [indsæt kontaktinfo].

Hvis du ønsker det, kan vi også omarrangere dine ting præcis, som du foretrækker.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan finde en god løsning.

Venlig hilsen. Telefon: 72 23 00 00
E-mail: kontakt@flyttebanden.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opgaven blev udført til tiden til en…

Opgaven blev udført til tiden til en fornuftig pris. TOP SERVICE💪😍

1 de noviembre de 2024

Respuesta de Flyttebanden

Mange tak for din positive feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Det betyder meget for os at levere kvalitetsarbejde til en fair pris. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!☺️

Med venlig hilsen,
kontakt@flyttebanden.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel og effektiv flytning!

Vi flyttede fra én lejlighed til anden i Aarhus fredag d. 30/8/2024. Vi flyttede fra en 3 værelses lejlighed på 1 sal. Til en anden lejlighed i Aarhus på 2 sal. Som aftalt mødte to super flinke og imødekommende gutter op, på det aftalte tidspunkt, og flytningen foregik totalt effektivt og hurtigt. Jeg forventede at der skulle bruges en helt dag på flytningen, men hele flytningingen af lejligheden inklusiv en kælder blev flyttet på under 4 timer! Vores møbler og flyttekasser blev båret fint på plads i den ønskede placering, i den nye lejlighed. Jeg laver aldrig anmeldelser på nettet, men den her oplevelse var seriøst over alle forventninger og jeg vil fremover både anbefale og bruge flyttebanden! Jeg håber, at i læser med! Tusind tak for en top professionel flytning ❤️

30 de agosto de 2024

Kære kunde

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores flytteservice. Det betyder meget for os, at vores team levede op til dine forventninger – og endda overgik dem!

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du en dag får brug for det. Endnu en gang tak for din tillid og din tid til at dele din oplevelse!

Hvis du har brug for os i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@flyttebanden.dk.

Med venlig hilsen,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.