Levering duurde wat langer maar stond vermeld op mail dat wegens drukte van lancering kon uitlopen. Kreeg een. Mail bevestiging van verzending met nodige code. Netjes verpakt in stevige doos. Lekkere... Ver más
Mijn bestelling werd volgens PostNL als geleverd gemarkeerd, maar het pakket is nooit ontvangen. Het gaat om 24 flesjes, wat fysiek niet in een brievenbus past. Na contact met PostNL k... Ver más
Op 25-11 besteld, na dagen nog geen ontvangst of update bestelling. Mail gestuurd, daarna bericht dat levering nog wel een week kon duren. Nu nog niets binnen. Geen update op mail of account focusdrin... Ver más
Een proefpakket en GO acid x6 gekocht 2 week moeten wachten terwijl er op de website staat binnen binnen 1 of 2 werkdagen. De drankjes waren dan nog eens allemaal slecht. Water met grenadine erin. Ge... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Focus Drink® is een functional drink opgericht door Nederlandse YouTuber Royalistiq en zijn broer Danny. In september 2020 kregen de broers het idee om een verantwoord functioneel drankje op de markt te zetten als tegengeluid voor de cafeïne en taurine bevattende frisdranken met een hoog suikergehalte: Focus Drink® was geboren.
Postbus 14, 1420 AA, Uithoorn, Holanda
- support@focusdrink.nl
- focusdrink.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Aanrader!
Lekker smaken. Hele frisse smaken en bevat goede vitamines. Matig koolzuur wat het heel lekker maakt. Zeker een aanrader
Ik vind de focus drink niet zo lekker…
Ik vind de focus drink niet zo lekker de aardbei en framboos dus dat is mijn mening
het is lekker
het is heel lekker omdAT het geen cafiene bevat en bij somige ook geen suiken bosbes vind ik het lekkers het smaakt als rangje met prik en als een beetje smaak de smaak die op de verpaking staat proef je een beetje alleen de rooie is niet persee mijn fovoriet
Geen koolzuur
Op de verpakking van topical staat dat het een koolzuurhoudende drank is.
Nou dat was het niet. Dus ik heb een mail gestuurd naar focus, maar helaas geen reactie op gekregen.
Ik heb forrest fruit en dragonblace ook geproefd. Helaas niet lekker en ik merk niets qua focus of energie.
Jammer.
En dan wordt er geadverteerd met dat er groene thee-extract in zit.. Waarom!? Er zit 0.01 % in.. Lachwekkend!
Verrassend lekker drankje!
Wijzelf hebben 2 drankjes gekocht; Forest fruit en Dragon Blaze. Deze vonden wij spectaculair lekker. Wij zouden daarom Royalistiq en Enzo Knol willen bedanken voor deze fantastische ervaring. De nasmaak van de Forest fruit was astronomisch, fantastisch lekker. En Dragon Blaze verrassend smaakvol. Wij zouden deze zeker nog eens kopen. Dankjewel team Focus.
Mvg,
Gabriel De Graef en Youri Van de Velde

Vieze nasmaak
Vieze nasmaak van onder andere de stevia en het lijkt me niet beter te doen focussen. Je kan volgens mij even goed een ice tea green met zink supplement drinken.

Respuesta de Focus Drink®
Focus drink helpt om toernooi te winnen
Op een dag kreeg ik een invite voor een EAFC24 toernooi op de PS5 toen rende ik naar de dichtstbijzijnde appie en kocht ik de legendarische Focus drink Dragon fruit. Toen ik thuis kwam startte ik de PS5 op en nam ik de eerste beste slok en het werkte meteen, de beste concentratie ever gekregen door het top spul want voorheen verloor ik elke toernooi
Maar nu is mij prime tijd gekomen dankzij FOCUS DRINK
Focus drink for live
Mvg Focus drink liefhebber
Nick

Respuesta de Focus Drink®
Ik ben super ziek geworden daar door…
Ik ben super ziek geworden daar door geen aanrander
Mijn eigen mening
Dit is uiteraard mijn eigen mening.
Ik snap niet zo goed hoe mensen dit zo enorm lekker vinden, ik heb vandaag focus drink voor het eerst in mn leven gekocht. De tropical. De smaak is zo raar en naar in je mond (vooral de nasmaak) dat dit misschien wel het vieste drankje is die ik heb gedronken in mijn leven. Uiteraard smaken verschillen, maar voor mij nooit meer. Het voelt alsof mensen dit alleen lekker vinden omdat het van een bekend iemand is

Beste Roy
Beste Roy,
Ik ben een super grood ven van jouw, en ik hoop jouw ooid een keer te ondmoeten. je mag mij alteid een meeltje sturen naar jessespaan gmail.com. fokus drink is super lekker en ik mag van mijn mama elke dag 1. Roy nog super veel sukses met je fortnite videos en hopelijk mag ik een keer mee in jeautoo r8.
Met vriendleike groed,
jesse
Más información sobre otros tipos de reseñas.